skupljam ulaznice pa mi je bitno da je kupim

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moze Avdic pricat sta hoce,meni je drag medjutim tad nisu uspjeli da uzmu titule sa Granovom na celu,sad imamo pare al je teze uzet 10 puta,ovaj level kriminala nije zapamcen.napoleon72 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 09:16Ma kod nas je uvijek ista prica, uvijek se oni stari romantizuju. U doba Avdica i Skore se pricalo o Papetu i pokojnom Keliju, u doba Benke i Stojceva ("sestar") pricalo se o Zeki i Obuci, sad se prica o Benki i Rahmanovicu itd. Borba i bacanje na glavu mogu prolazit do jedne tacke, i to u situacijama kad si underdog pa se napnes da skines bodove favoritu. Bas ovaj Avdic je u jednom drugom podcastu prije par godina pricao kako im je jednom prilikom Granov (mislim da je on tad bio u upravi) obecao premije po 1000 KM da dobiju Zelju (u doba kad je milja bila kao sad 10). Za njim u svlacionicu udje Celo Bajramovic i obeca i on po milju. Kaze, Krupinac rece, za 2 milje ja cu ih pojest na terenu. Rezultat - 1:1. Bacas se na glavu da zaustavis boljeg od sebe, sto je Zeljo tad bio. Kao sto oni nama bacanjem na glavu uzmu bodove na derbijima zadnjih par godina.soe je napisao/la: ↑29 apr 2025, 07:56Ti ocigledno nisi u to vrijeme ni pratio Sarajevo , eto oni su se bacali na glavu svaku utakmicu i ginuli.Isti su komentari i tada bili kako je nekad prije bilo bolje i kako su igraci od prije dvadeset godina puno bolji borbeniji itd.Sazg je napisao/la: ↑29 apr 2025, 07:07
Bravo buraz.
To je ono što sam ja pisao pred derbi. Nisam ja hejter ili kakim što mi ne merak da pametujem nego je fakat tako. Znam ja da neki ljudi ne mogu to prepoznati a neki i neće od prevelike ljubavi prema klubu da realno sagledaju činjenice.
Sve što si napisao si u pravu 100%.
Nije mi jasno kako možeš izaći na utakmicu i vući se po terenu ko slina a na nekim dugim igraš ko lud. Velika je greška što postoje sigurni i znaju da će igrati orilo - gorilo, to zamjeram Zekiću. Neće više nikad biti ko u vrijeme Hoše, Džene rahmetli, Škore, Obuće, Alena jbg to je na žalost činjenica. Nisu mi jasni igrači da dođeš u klub i zajebavaš se a vidiš dobre transfere, priliku da se dobro prodaš, hajd i nekako ovi na posudbama ali ostali ??? Ako ti je vrhunac karijere FK Sarajajevo onda nešto nije u redu sa tobom. Pogrešna selekcija i blagost prema “svojim” igračima nas ubi. Šatro ne dovodi on igraće a sve ijedan kojeg je doveo zabetonirani u ekipi ne možeš ih Hiltovkom izbit.
Ako si mislio na mene, Bože sačuvaj da ja bilo kome sapunjam bilo šta, pogotovo ne Zekiću a i da hoću ne mogu. Ovdje iznosim svoje mišljenje kao i svi drugi i to je vrh moje moći u klubu. Niko od mojih prijatelja i poznanika nije niti na kakvoj funkciji u klubu. Zekiću od srca želim da nam donosi titule i kupove. Da bi mogao malo pošteniji biti mogao bi ali to je nije tema pa ne bih o tome.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:22kad je tako ne sapunjaj dasku Zekicu, nije zasluzio.
Majku imFKSzuti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 13:40Prva tekma finala ipak od 18h
https://tvarenasport.ba/wwin-liga-bih/p ... -kupa-bih/
Cudi me pa nije u 15:00 da sto manje ljudi budeFKSzuti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 13:40Prva tekma finala ipak od 18h
Ma naravno da ima, griješe i puno bolji od Mirvića. Griješe i bolji od Zekića. Ja i dalje čekam da ovi što ih tjeraju/mole da odstupe iznesu te razloge. Da i mi koji ne želimo dobro klubu znamo pa da i mi možemo tjerati.propoklopac je napisao/la: ↑29 apr 2025, 09:07Evo i ja još ne znam, svi se slazemo da ima tu gre4saka oko njegovih poteza u smislu ljudi s kojim radi, i neke dugoročne vizije za FKS, valjda i za to treba neko ozbiljnije vrijeme, al to je njegova lova njegov izbor. Tesko da ima kamaru likova koji stoje u redu i zele kupiti-ulagati, posebno na cjelokupno okruzenje u BH loptanju.tabba77 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 08:41Pa dobro evo, preformulisat ću pitanje, zašto ga molimo da nas proda?propoklopac je napisao/la: ↑29 apr 2025, 08:36
Za Mirvića se ne zove tjeranje, jer je lik vlasnik necega, valjda se to zove da ga natjeramo/molimo da nas proda??![]()
![]()
Bice tesko stici na pocetak, u gradu je opsti kolaps u to vrijeme...ali i ako se malo zakasni nije strasnoFKSzuti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 13:40Prva tekma finala ipak od 18h
Zato vas karamo a kad ode glavonja sa potjernice i oni će u cvajtu i u dugove kao vi poslije gospodara familijeArgentina je napisao/la: ↑29 apr 2025, 08:25Onda nisam pratio istu sezonu, jer u ovoj mojoj je Sarajevo dalo 6 bodova Borcu nedavno. Do mene, pobrkale se sezone ondaAnex je napisao/la: ↑28 apr 2025, 23:35Mi smo ih odbijali u sred Banjaluke i Zrinjskog u Mostaru,sa vama se igramo svaki derbi,dignite spomenik Muftiću što niste poniženi,mi nikome ništa ne dajemo,mi igramo i mi se borimo pa koliko uspijemo to je,a vi samo kuknjava i sadaka,idi jadan opet preračunaj kako možete do titule![]()
![]()
Valja meni iz Rajlovca u 4Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 14:15Bice tesko stici na pocetak, u gradu je opsti kolaps u to vrijeme...ali i ako se malo zakasni nije strasnoFKSzuti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 13:40Prva tekma finala ipak od 18h
glup termin ja iz Visokog moram odma s posla krenut...Aduka87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 14:20Valja meni iz Rajlovca u 4Tatamata1946 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 14:15Bice tesko stici na pocetak, u gradu je opsti kolaps u to vrijeme...ali i ako se malo zakasni nije strasnoFKSzuti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 13:40Prva tekma finala ipak od 18h
https://tvarenasport.ba/wwin-liga-bih/p ... -kupa-bih/![]()
**** ti debil mater retardiranu idi na svoju smrdljivu temu i pišiArgentina je napisao/la: ↑29 apr 2025, 08:36Debilima odgovaram jos debilnije. Sa normalnima pricam objektivno.
Tebi npr ne bih nikad rekao za pustanje Sarajeva Borcu, 6 bodova i slicno, jer naravno da to nije uradjeno. Za njega iznad, naravno da jeste i to je jos Sarajevo dalo pare za prolaz u kupu![]()
Alen skoro Alen Avdic obuca repuh itd. To su igraci koji su prije seniorskog fudbala igrali oko 8-9 godina u omladinskim pogonima FK SARAJEVO. Plus za seniorski fudbal i da se nelazemo jedina zarada od svih tih sto su ginuli je od dzeme berberovica 260 k € albin pelak 100 k$. Skoro pobjego morali interpol zanjim raspisivat, nakon jedne sezone ugovor da produzi nigdje veze repuh obuca njih niko nije htio kupit avdic isto. Koliko titula do 2012 su ti zalagaci donijeli. Dali je sudjenje bilo FK SARAJEVU i ujednoj sezoni od kraja rata do 2012 recimo drasticno ko sad gdje se 2 kluba bas guraju a JEDAN BAS unistava a svi ostali ok.Sazg je napisao/la: ↑29 apr 2025, 07:07Bravo buraz.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 apr 2025, 00:46Drago mi je kako Alen Avdić priča ono što i mi ovdje godinama.
Bez obzira na sudijsko četničko navlačenje, omjer plata i prikazanog na terenu nas kao ekipe je 0.
Pričam o zadnje 4 godine, ne samo sad. Spomenuo je Ćalu kako kaže "pa ti za te pare trebaš sam sebi centrirati i zabiti".
Naravno da individualna vrijednost kao i ulaganja ne garantuju uspjeh ali su glavni pokretači ka rezultatu. Tako je uglavnom u čitavoj Evropi, ne moraš osvajati lige prvaka ali najbogatiji su većinom dominantni u svojim ligama. Mi u našoj državi ni drugi nismo godinama već, inače je to bodovna prednost od 25+ bodova.
Želimo da gledamo Sarajevo koje ide naprijed i nabrijane igrače svaku utakmicu kao što je prošla bila, a ne kad dođe sloboda da igrači ne mogu ni šuta uputiti, a ti ne možeš ni gledati ono mrtvilo. Voljni momenat mora biti na maksimumu 24/7, da živiš ovaj klub i za svaku utakmicu, a ne birati koju ćeš igrati 20%, a koju 100%. Niko ni opsovati neće kada izgubite 4-0 ali idete glavom na krampon.
Barem toliko nam možete dati za najveća primanja i najbolje uslove u BiH.
To je ono što sam ja pisao pred derbi. Nisam ja hejter ili kakim što mi ne merak da pametujem nego je fakat tako. Znam ja da neki ljudi ne mogu to prepoznati a neki i neće od prevelike ljubavi prema klubu da realno sagledaju činjenice.
Sve što si napisao si u pravu 100%.
Nije mi jasno kako možeš izaći na utakmicu i vući se po terenu ko slina a na nekim dugim igraš ko lud. Velika je greška što postoje sigurni i znaju da će igrati orilo - gorilo, to zamjeram Zekiću. Neće više nikad biti ko u vrijeme Hoše, Džene rahmetli, Škore, Obuće, Alena jbg to je na žalost činjenica. Nisu mi jasni igrači da dođeš u klub i zajebavaš se a vidiš dobre transfere, priliku da se dobro prodaš, hajd i nekako ovi na posudbama ali ostali ??? Ako ti je vrhunac karijere FK Sarajajevo onda nešto nije u redu sa tobom. Pogrešna selekcija i blagost prema “svojim” igračima nas ubi. Šatro ne dovodi on igraće a sve ijedan kojeg je doveo zabetonirani u ekipi ne možeš ih Hiltovkom izbit.
Bi, AL U KURCUAVNOJ je napisao/la: ↑29 apr 2025, 10:40Svaka generacija od 1997 do 2010 bi rasturila današnju i one unazad četiri godine, prvo što bi ih prebila na terenu i pokazala šta je dres FK Saeajevo a zatim bi im i ogadila fudbal.
Predstavljate tadašnje trofeje KUP-a kao nešto bezznačajno a trenutni kao trofej Lige Prvaka.
Alena Avdića ste u stanju popljuvat i minimizirati njegov doprinos klubu jebbalavas newera u pakaš.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], haris004, rimljanin90, SHZ82 i 54 gosta.