Premijer liga BiH - aktuelno
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
njima je takmicenje zavrsilo nakon utakmice s nama.. Toliko koliko jesmo ili nismo bitni. Uveliko se sastavljaju ekipe po pdfu kao da nema vise utakmica
Jos da im se nocna mora ispuni i ti da pehar do visina podignes.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Svaki dan vrtite iste stvari u krug
Svadjate oko gluposti oba kluba trenutno smijesna i nebitna u Europi
Svadjate oko gluposti oba kluba trenutno smijesna i nebitna u Europi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najjace čitanje izvještaja ikad
Ima rezerve u plusu 21 milion to ne gleda
Dva puta broj iste stvari i dođe do nekakve sulude cifre
Tačno umno obolio frajer
A i teško da se računovodstvom bavi nepismenija osoba
A i ostaje upitno sto investor mora vratiti novac. Ono u PSG E investitor u plusu sigurno
hahahahaha
Ima rezerve u plusu 21 milion to ne gleda
Dva puta broj iste stvari i dođe do nekakve sulude cifre
Tačno umno obolio frajer
A i teško da se računovodstvom bavi nepismenija osoba
A i ostaje upitno sto investor mora vratiti novac. Ono u PSG E investitor u plusu sigurno

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nazalost, vecina vas ima to povrsno i pogresno izgradjeno misljenje. Ko vam vodi klub i ko vam je sponzor, nisam iznenadjen sto vlada jednoumlje.
Ne doticu vas ovi transferi jer ste nebitni u tom svijetu, ne postojite.
Da prodate nekoga za 500k, ne biste se gasili ovdje godinu dana. Pa vi ste se na suplju za al laganog uzdigli, sta bi bilo da je neko stvarno ponudio milion za njega.
E zbog tog misljenja "na kraju opet nista" vam i jeste vrhunac prelaznog roka radovac i cavnic, dok mi odbijamo visemilionske ponude. Pa kasnije kukate kako vam jedan boljevic (blokader) seta po terenu, a covjek dosao jer je prekinuo karijeru, nije ni gledao ugovor niti je trazio pare, kao sto je i sam javno priznao.
Bilo vama ovako zauvijek

Ma igrao je i Zeljo plaoff za ligu prvaka i za europa ligumosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:45Nije isto igrat 3 playoffa ili izac svake 3 godine u evropu ili istu igrat redovno nema potrebe to da pises i stavljas nas u istu ravan.
Igrao je dva puta cetvrfinale i jednom polufinale kup uefa i sta nam znaci danas
To ostaje u historiji i nista vise
Balkani s Kosova dva, tri puta igrao grupnu fazu i ti meni pricas o nekim kvalfikacijama hahaha
**** kvalfikacije grupna faza ili nista nisi napravio (osim nesto para)
Meni ova sezona dobra za stabilizaciju, a generalno sam nezadovoljan, jer su uspjeh trofeji, grupna faza, proizvodnja i prodaja igraca
Ovo ostalo nista nije uspjeh
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sloboda je baš pokazala da ima šta tražiti u PLbromazepam je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:52Hajde navedi utakmice gdje je Sloboda nekog "pokrala" prošle sezone.avenija je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:33https://www.facebook.com/share/v/1AdzBL ... tid=qi2Omg
Sloboda prošle godine, Stupčanica ove, gore nego Gigović i kradja u PL 10 puta, ali kao i Sloboda buniti će se za istu stvar tj sudjenje ako udju u PL a ušli na neregularan način uz ofirnije sudjenje nego kod ovih kriminalaca sudija iz Premijer lige.
Stupčanica je i prošle godine imala pomoć sudija al su ispušili u obje utakmice s nama i dokazali da nemaju šta da traže u PL.

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pa i vama je vrhunac sezone biti ispred Zelje i fol nesto provocirati zeljovce, dok se Borac i Zrinjski smijenjuju u vrhu, uzimaju titule, bjeze po 15, 20 bodova svake sezone. Jel takoErosViverosViv je napisao/la: ↑29 apr 2025, 17:00
E zbog tog misljenja "na kraju opet nista" vam i jeste vrhunac prelaznog roka radovac i cavnic, dok mi odbijamo visemilionske ponude. Pa kasnije kukate kako vam jedan boljevic (blokader) seta po terenu, a covjek dosao jer je prekinuo karijeru, nije ni gledao ugovor niti je trazio pare, kao sto je i sam javno priznao.
Bilo vama ovako zauvijek![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Nogometnom klubu Čelik odobreno dodatnih 100.000 KM pomoći
Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović potpisao je Zaključak o odobravanju finansijskih sredstava Nogometnom klubu „Čelik“ Zenica, kojim je dodijeljeno 100.000 KM kao prva tranša planirane godišnje pomoći iz Budžeta Grada Zenica za sport u 2025. godini.
Ukupan iznos predviđen za ovu godinu iznosi 200.000 KM, a sredstva su namijenjena pomoći klubu u prevazilaženju teške finansijske situacije, pored redovne podrške procesu finansijske konsolidacije. Sredstva se odobravaju u skladu sa Sporazumom o saradnji iz 2023. godine.
Prema riječima gradonačelnika, Grad Zenica već godinama kontinuirano izdvaja sredstva za pomoć klubu, te se godišnje uplaćuje oko 300.000 KM kroz reprogram duga.
“Mi svakog mjeseca uplaćujemo sredstva u svrhu reprograma i tu nema problema. A onda smo se dogovorili pretprošle godine da, mimo tih sredstava, koja iznose oko 300 hiljada godišnje, još po 200 hiljada godišnje damo donacije. Ali ćemo i pored ovih sredstava još pomoći i ja to obećavam”, poručio je gradonačelnik Kasumović.
Zaključkom koji je danas uručen Upravi kluba omogućen je proces deblokiranja računa, jer će sredstva biti uplaćena Upravi za indirektno oporezivanje BiH za tu namjenu.
Predsjednik Upravnog odbora NK „Čelik“, Denis Mušović, zahvalio je gradonačelniku Kasumoviću na kontinuiranoj podršci i pozvao ga da prisustvuje narednoj utakmici, koja se igra u nedjelju.
“Uprava kluba svakodnevno ulaže napore kako bi Čelik nastavio rješavati nagomilane probleme, ali i bilježiti sportske uspjehe”, kazao je Mušović.
Sagovornici su zajedno pozvali Vladu Zeničko-dobojskog kantona da uplati ranije obećana sredstva, kako bi se stvorile stabilne pretpostavke za razvoj novih generacija fudbalera Zenice.
Sljedeće sezone se Čelik vraća u PL voljene BiH
Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović potpisao je Zaključak o odobravanju finansijskih sredstava Nogometnom klubu „Čelik“ Zenica, kojim je dodijeljeno 100.000 KM kao prva tranša planirane godišnje pomoći iz Budžeta Grada Zenica za sport u 2025. godini.
Ukupan iznos predviđen za ovu godinu iznosi 200.000 KM, a sredstva su namijenjena pomoći klubu u prevazilaženju teške finansijske situacije, pored redovne podrške procesu finansijske konsolidacije. Sredstva se odobravaju u skladu sa Sporazumom o saradnji iz 2023. godine.
Prema riječima gradonačelnika, Grad Zenica već godinama kontinuirano izdvaja sredstva za pomoć klubu, te se godišnje uplaćuje oko 300.000 KM kroz reprogram duga.
“Mi svakog mjeseca uplaćujemo sredstva u svrhu reprograma i tu nema problema. A onda smo se dogovorili pretprošle godine da, mimo tih sredstava, koja iznose oko 300 hiljada godišnje, još po 200 hiljada godišnje damo donacije. Ali ćemo i pored ovih sredstava još pomoći i ja to obećavam”, poručio je gradonačelnik Kasumović.
Zaključkom koji je danas uručen Upravi kluba omogućen je proces deblokiranja računa, jer će sredstva biti uplaćena Upravi za indirektno oporezivanje BiH za tu namjenu.
Predsjednik Upravnog odbora NK „Čelik“, Denis Mušović, zahvalio je gradonačelniku Kasumoviću na kontinuiranoj podršci i pozvao ga da prisustvuje narednoj utakmici, koja se igra u nedjelju.
“Uprava kluba svakodnevno ulaže napore kako bi Čelik nastavio rješavati nagomilane probleme, ali i bilježiti sportske uspjehe”, kazao je Mušović.
Sagovornici su zajedno pozvali Vladu Zeničko-dobojskog kantona da uplati ranije obećana sredstva, kako bi se stvorile stabilne pretpostavke za razvoj novih generacija fudbalera Zenice.
Sljedeće sezone se Čelik vraća u PL voljene BiH
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj ih kao da su Real Madrid pobjedili
Al šta rade od otetog našeg transparenta i to igrac F.K.Sarajevo

-
- Kontakt:
Pa vi neriješeno proslavljali,možemo i mi pobjedu u derbyu .svrakino1921 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 18:11
![]()
Skroz si pogresno protumacio. Pola vas na forumu zivi, ovaj napisao drago mi sto borac krade, kao slavili pobjedu. Prvi ja koji sam ovdje cisto eto jer imam nekog slobodnog vremena nisam ni gledao utakmicu citavu,pa se napadao Denis nakon izjave za kup, jer zamisli nece navijati za gradskog rivala, sto ne znaci da ne bi volio da osvoje. Npr mene ne zanima jer sarajevo prodalo za 5 miliona ili 10, isto tako da li je Mirvic pare od transfera sebi uzeo, da li ce uloziti u klub 15 miliona ili nece nista. Tako razmislja i vecina ljudi van foruma samo vi to ne vidite. Pogresno vam je misljenje da mi slavimo protiv vas neki bod, slavilo se jer su to uzeti bodovi na kraju utakmice.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 apr 2025, 17:00Nazalost, vecina vas ima to povrsno i pogresno izgradjeno misljenje. Ko vam vodi klub i ko vam je sponzor, nisam iznenadjen sto vlada jednoumlje.
Ne doticu vas ovi transferi jer ste nebitni u tom svijetu, ne postojite.
Da prodate nekoga za 500k, ne biste se gasili ovdje godinu dana. Pa vi ste se na suplju za al laganog uzdigli, sta bi bilo da je neko stvarno ponudio milion za njega.
Bilo vama ovako zauvijek![]()
Fk Željezničar.
bordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2025, 18:27Pa vi neriješeno proslavljali,možemo i mi pobjedu u derbyu .svrakino1921 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 18:11
![]()

jurisicduska je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:47A i ostaje upitno sto investor mora vratiti novac. Ono u PSG E investitor u plusu sigurnohahahahaha

menstrual
Naucite sta je investitor ćaci
Da revidiraju sponzorski ugovor.relativizam je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:53A što su sponzori radnicke organizacije zvali igrače pred tribinu a tek poluvrijeme
#nikomtenedamoooo

- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, nedimmmm1337 i 31 gost.