Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bez 5 standardni igraca i nositelja igre jadan Muftic ih spasava od nove petarde
Kakvo ponizavanje
Kakvo ponizavanje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sta je taj momak skinuo zicera, tacno mu spomenik trebaju dici...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:08Bez 5 standardni igraca i nositelja igre jadan Muftic ih spasava od nove petarde![]()
Kakvo ponizavanje
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Produzit mu ugovor, sve mu je oprostenoHordasOdMalena je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:35Da.![]()
Oni i dalje vjeruju da su prošle sezone proigrali kada ih je Đurbuzović preuzeo. 

-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Da samo gledamo ova 3 derbija gdje su u svakom potpuno nadigrani,s bilo kojim drugim golmanom mi bi sada imali pobjedu vise u ukupnom skoru i barem jos 5-6 golova na nasem kontuVanja8 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:20Sta je taj momak skinuo zicera, tacno mu spomenik trebaju dici...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:08Bez 5 standardni igraca i nositelja igre jadan Muftic ih spasava od nove petarde![]()
Kakvo ponizavanje![]()
Neka nema veze,sad ce i on otici na ljeto,ima sljedeca sezona
Eldare izvini za sve volimo te
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 apr 2025, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Meni je najdraže u svemu to što se aneks vratio.
Baš mi je bilo ponestalo kvalitetnih pacijenata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ErosViverosViv
- Kontakt:
vazda neke suspenzije "do kraja sezone" pri kraju same sezone. Jos jedna predstava za neupucene
- relativizam
- Kontakt:
Najveći napredak u odnosu na prošlu sezonu napravio je Zeljo, to treba priznati
Postaje ponovo stabilan premierligas
Postaje ponovo stabilan premierligas
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jesi li ti prezivio derbi? Da te nije rođak presreo negdje na putu do stadiona?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Sta tacno pokusavate dokazati ili reci time kad napisete Mufitc nas spasava? Pa zato i brani, pokazujete elementarno neznanje i koliko ne kontate nista kad to konstantno naglasavate. Pa vas je Guli bar u 60-70% utakmica, ako ne i vise, ili direktno spasio ili imao ogroman utjecaj pa sta sad, to je nesto lose valjda? Ja bih sad to trebao konstantno spominjati da bi vas ponizio ili sta, e moji debili. Kao sto je njegov kvalitet da donese prevegu u napadu kad treba, tako je Mufitcev na golu. Hajde sto se svako malo brukate sa nekim teorijama zavjera, al bar ovo elementarno poznavanje fudbala naucite, bar to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:08Bez 5 standardni igraca i nositelja igre jadan Muftic ih spasava od nove petarde![]()
Kakvo ponizavanje
A Eldar je jednim potezom pokazao kakav je papak. Ma da i stari mu nije dobar bio u glavu pa se ne moze ni od sina nista bolje ocekivati.
**** ih suspenzije.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:36https://fa.ktor.ba/sport/fudbal/drama-u ... vke/218089
Nece imati ko suditi za vikend...
Jedina adekvatna kazna za ovu stoku je streljanje.
Ili barem dozivotna zabrana sudjena...eto haj'.
- FKS -
Krece novi cirkusKompletan sudijski komitet N/FSBiH podnio ostavke, suspendovan veći broj sudija
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 16 gostiju.