Isto fudbalako poznavanje koje i vas trener posjeduje sa izjavom "Zabili su nam iz nasih gresaka"nastrojeni21 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:56Sta tacno pokusavate dokazati ili reci time kad napisete Mufitc nas spasava? Pa zato i brani, pokazujete elementarno neznanje i koliko ne kontate nista kad to konstantno naglasavate. Pa vas je Guli bar u 60-70% utakmica, ako ne i vise, ili direktno spasio ili imao ogroman utjecaj pa sta sad, to je nesto lose valjda? Ja bih sad to trebao konstantno spominjati da bi vas ponizio ili sta, e moji debili. Kao sto je njegov kvalitet da donese prevegu u napadu kad treba, tako je Mufitcev na golu. Hajde sto se svako malo brukate sa nekim teorijama zavjera, al bar ovo elementarno poznavanje fudbala naucite, bar to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:08Bez 5 standardni igraca i nositelja igre jadan Muftic ih spasava od nove petarde![]()
Kakvo ponizavanje
A Eldar je jednim potezom pokazao kakav je papak. Ma da i stari mu nije dobar bio u glavu pa se ne moze ni od sina nista bolje ocekivati.
Samo sto se ja spustam na nivo nekoliko forumasa nekada a on stvarno veze sa vezom nema
P.s vi ste prvi htjeli istog Eldara i bili blizi