Premijer liga BiH - aktuelno

Shategabri
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Shategabri » 30 apr 2025, 09:05

AvantiBL je napisao/la:
30 apr 2025, 08:29
Rigoletto je napisao/la:
30 apr 2025, 08:19
Prekidaj sezonu i proglašavaj šampiona :bih: :kafa:
Nećemo tako, niste vi Sarajevo da uzimate titule na taj način :D
Regularnija titula nego prošle i ove sezone što će biti :kafa:
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 apr 2025, 09:08

Ovo baš smijesno ljudi više od 10 godina nemaju titule oni pričaju o fk Sarajevo kako loše radi a mi 3 titule i 3 kupa imamo u tom periodu .

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 30 apr 2025, 09:09

Pa prije ce Vico i nase balije smijeniti sve clanove sudijske organizacije nego dopustiti suspenzije Gigovica,Kazlagica i ostalih rektalnih alpinista.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 apr 2025, 09:46

Pablo11 je napisao/la:
30 apr 2025, 01:53
jurisicduska je napisao/la:
30 apr 2025, 01:30
Priblizvaju se 20 godini kako nisu relevantni ni u našim okvirima. Svako 3 godine Europa maksimalan domet.
A kad skontas iste ciljeve na kraju ganjamo. Evropu samo ste vi redovniji u tome, sto je i logicno.
Ne ganjamo iste ciljeve.
Ne mogu biti isti ciljevi 3 titule i 3 kupa (ove godine još jedan + u igri za superkup) > 1 kup
Nije to isto.

To ti je otprilike ako osvojimo kup 6 trofeja vise a ako osvojimo i superkup dogodine 7. A bicemo opet u igri za jedan od trofeja bar. Za razliku od vas koji nećete ni slijedece godine bit ni blizu.

Da ne bi Varesa i Kruševa i ove godine bi ispali u prvom kolu kupa kao sto ste navikli.

Uz to se ponekad borite i za opstanak. Vise ne igrate Europu nego sto igrate.

Irelevatni !
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 30 apr 2025, 10:00

30 apr 2025, 09:46
Pablo11 je napisao/la:
Priblizvaju se 20 godini kako nisu relevantni ni u našim okvirima. Svako 3 godine Europa maksimalan domet.
A kad skontas iste ciljeve na kraju ganjamo. Evropu samo ste vi redovniji u tome, sto je i logicno.
Ne ganjamo iste ciljeve.
Ne mogu biti isti ciljevi 3 titule i 3 kupa (ove godine još jedan + u igri za superkup) > 1 kup
Nije to isto.

To ti je otprilike ako osvojimo kup 6 trofeja vise a ako osvojimo i superkup dogodine 7. A bicemo opet u igri za jedan od trofeja bar. Za razliku od vas koji nećete ni slijedece godine bit ni blizu.

Da ne bi Varesa i Kruševa i ove godine bi ispali u prvom kolu kupa kao sto ste navikli.

Irelevatni !
:twisted: :twisted:

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 30 apr 2025, 10:07

Zar je moguće da ima tako naivnih ljudi koji očekuju da će se nešto promijenit. Suspendirani idu na "zasluženi" plaćeni godišnji. Doći će novi koji će suditi kako im Vico i Beus nalože. Još dugo ćemo mi gledati ovakve penale za Borac i Zrinjski na terenima BiH.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 30 apr 2025, 10:30

Anex je napisao/la:
30 apr 2025, 03:10
19vendetta87 je napisao/la:
29 apr 2025, 23:55
Anex je napisao/la:
29 apr 2025, 23:43

Znači preživio si derbi i uriniranje po plavoj nejači,kad ti za nekoga kažeš da je pacijent e to baš ima težinu :tralala:
Jesi li ti prezivio derbi? Da te nije rođak presreo negdje na putu do stadiona? :D
Nije više među živima nažalost a sa tvoje je tribine bio,ti nastavi praviti cirkus,ja preživio ali vama ostaju trajne posljedice i plakanje
Basum sagosum.
Mislim da nije potrebno ovo cinicno da cemo plakati i imati posljedice, a pises o smrti rođaka.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 apr 2025, 11:02

Mene samo zanima gdje su milioni od braće blizanci, Davuda i Vedada Alibašića ( :( )

I sto Sukilovic nije još dobio poziv za reprezentaciju s obzirom da je bolji fudbaler od Čelika.

Samo neke od nebula izrečene na ovim forumima. Žive ljudi paralelnu stvarnost.

6. Klub lige koji ponekad bljesne pa bude 4. A taj se bljesak poklopi sa padom Veleza i Sirokog.

23/24 6 mjesto
22/23 3 mjesto
21/22 6 mjesto
20/21 7 mjesto

Objektvno 6 tim lige. To je u zadnje 4 godine bilo šesto ili gore 3 puta i opet se ****.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 apr 2025, 11:06

Pablo11 je napisao/la:
Ne ganjamo iste ciljeve.
Nije to isto.

Irelevatni !
Ponekad se borimo za opstanak? Znaci ispada da je to bilo vise puta, a to je bilo prosle sezone..Pusti to da nije bilo ovog, onog.. Mogu i ja reci da nije bilo korone borili bi se za titulu a kome je to bitno kad ste vi digli trofej? Mislim i smijesno bi bilo da nemate neke trofeje, gledajuci te neke transfere milionske i ulaganja.
Fk Željezničar.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 30 apr 2025, 11:22

PijaĆari nek posjedaju na teren u znak protesta prema savezu pa da Nemanja ubaci dva u praznu mrežu i mirna Bosna!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 apr 2025, 11:38

Pablo11 je napisao/la:
30 apr 2025, 11:06
Pablo11 je napisao/la:

Ne ganjamo iste ciljeve.
Nije to isto.

Irelevatni !
Ponekad se borimo za opstanak? Znaci ispada da je to bilo vise puta, a to je bilo prosle sezone..Pusti to da nije bilo ovog, onog.. Mogu i ja reci da nije bilo korone borili bi se za titulu a kome je to bitno kad ste vi digli trofej? Mislim i smijesno bi bilo da nemate neke trofeje, gledajuci te neke transfere milionske i ulaganja.
Pa bili ste prije 4. Godine plasirani gore nego prošle sezone , koliko se ja sjećam sedmi zavrsiste

Sad sam ti gore postavio u 4 godine dva puta šesti i jednom sedmi.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 30 apr 2025, 11:47

30 apr 2025, 11:02
Mene samo zanima gdje su milioni od braće blizanci, Davuda i Vedada Alibašića ( :( )

I sto Sukilovic nije još dobio poziv za reprezentaciju s obzirom da je bolji fudbaler od Čelika.

Samo neke od nebula izrečene na ovim forumima. Žive ljudi paralelnu stvarnost.

6. Klub lige koji ponekad bljesne pa bude 4. A taj se bljesak poklopi sa padom Veleza i Sirokog.

23/24 6 mjesto
22/23 3 mjesto
21/22 6 mjesto
20/21 7 mjesto

Objektvno 6 tim lige. To je u zadnje 4 godine bilo šesto ili gore 3 puta i opet se ****.
Mene zanima kad je nastala tvoja opsjednutost FK Željezničar, šta je povod bio? Podijeli sa širom masom ovdje.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 apr 2025, 11:49

jel krepo željkan konačno?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 30 apr 2025, 11:54

Rigoletto je napisao/la:
30 apr 2025, 11:22
PijaĆari nek posjedaju na teren u znak protesta prema savezu pa da Nemanja ubaci dva u praznu mrežu i mirna Bosna!
Sjedi ti s ukućanima na pod kod kuće pa nek vam Bilbija svima ubaci... :opaopa:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 30 apr 2025, 11:55

Nicim izazvan napise 3 posta zaredom o Zelji i samo o Zelji i prica nam onda opsjednutosti i 'slavljenju remija' a jos nam nije javio sta bi o onim neisplacenim platama za koje ima neke insajderske informacije

Konstantno pokusava da ponizi klub ovim glupostima o sestom klubu lige i slicno koje su samo njegovoj glavi poznate a kad je utakmica Zelje ne trepce trazeci mane i greske u sudjenju
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 30 apr 2025, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 apr 2025, 11:57

Rigoletto je napisao/la:
30 apr 2025, 11:22
Samo javite jel bolje odmah da to uradimo il kad zavrsi Hajduk Dinamo, da mozete ispratiti :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MirkoPlazibat
Kontakt:

Post Postao/la MirkoPlazibat » 30 apr 2025, 12:17

'ebo majku više ima mrzitelja Željezničara, nego navijača Sarajeva.
Kako godine prolaze sve sam više uvjeren da pojedini navijači Sarajeva više slave poraze ovih s' uskotračne pruge, nego pobjede svoje ekipe i titule.

Mrzim ih i ja naravno, ali me iskreno zaboli hašimaga hoće se ugasiti ili će se pretvoriti u Real, daj da mi klub bude kulturan, navijači kulturni, da nam cilj bude jako Sarajevo, da ne gledamo šta su uradili savez, sudije, masoni, nego da i u pobjedi i porazu pokažemo da smo gospoda (kakvom se predstavljamo, a u posljednje vrijeme je sve osim toga) čast izuzecima naravno.

Elem, želio bi da čestitam prvomajske praznike svim učesnicima ove lakrdije zvane "premijer liga" u kojoj iz sedmice u sedmicu se sve više pokazuje da ovaj narod nije bez razloga plaćao vodu torabiju i gledao kako dodiruje ženski rod po intimnim dijelovima tijela, jer sada to sve isto, samo na jedan fakinski način, radi gospodin Vico Zeljković kao i svi njegovi prethodnici, svaki na svoj način, ali kako se koji klub gurao, tako su ti isti navijači zatvarali oči, slavili titule i neregularne pobjede.
Lažni moralisti sa svih strana ove naše lijepe države Bosne i Hercegovine.

Savez napolje!
Svi navijači i simpatizeri zaslužuju biti na stadionu!
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2025, 12:24

MirkoPlazibat je napisao/la:
30 apr 2025, 12:17
'ebo majku više ima mrzitelja Željezničara, nego navijača Sarajeva.
Kako godine prolaze sve sam više uvjeren da pojedini navijači Sarajeva više slave poraze ovih s' uskotračne pruge, nego pobjede svoje ekipe i titule.

Mrzim ih i ja i naravno, ali me iskreno zaboli hašimaga hoće se ugasiti ili će se pretvoriti u Real, daj da mi klub bude kulturan, navijači kulturni, da nam cilj bude jako Sarajevo, da ne gledamo šta su uradili savez, sudije, masoni, nego da i u pobjedi i porazu pokažemo da smo gospoda (kakvom se predstavljamo, a u posljednje vrijeme je sve osim toga) čast izuzecima naravno.

Elem, želio bi da čestitam prvomajske praznike svim učesnicima ove lakrdije zvane "premijer liga" u kojoj iz sedmice u sedmicu se sve više pokazuje da ovaj narod nije bez razloga plaćao vodu torabiju i gledao kako dodiruje ženski rod po intimnim dijelovima tijela, jer sada to sve isto, samo na jedan fakinski način, radi gospodin Vico Zeljković kao i svi njegovi prethodnici, svaki na svoj način, ali kako se koji klub gurao, tako su ti isti navijači zatvarali oči, slavili titule i neregularne pobjede sa svih strana ove naše lijepe države Bosne i Hercegovine.

Savez napolje!
Svi navijači i simpatizeri zaslužuju biti na stadionu!
:salut:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 apr 2025, 12:27

Auuuu sto ugrozenima Vico uvali Peljtu :rol: mislio sam da nema sanse da se to desi,da ce suditi neki Tomic ili slicni kad o o uvali im Peljtu haha ovaj put Peljto ce kulturnoo
da ih odere.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 30 apr 2025, 12:27

ledesma je napisao/la:
30 apr 2025, 11:49
jel krepo željkan konačno?
Krepo haman.
Pitanje je samo koliko cemo ih mi jos drzati iznad vode i koji ovo put vec?

Vazda je bilo da je komsija bitniji od brata.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 26 gostiju.