Regularnija titula nego prošle i ove sezone što će biti

Regularnija titula nego prošle i ove sezone što će biti
Ne ganjamo iste ciljeve.Pablo11 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:53A kad skontas iste ciljeve na kraju ganjamo. Evropu samo ste vi redovniji u tome, sto je i logicno.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:30Priblizvaju se 20 godini kako nisu relevantni ni u našim okvirima. Svako 3 godine Europa maksimalan domet.
jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 09:46Ne ganjamo iste ciljeve.Pablo11 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:53A kad skontas iste ciljeve na kraju ganjamo. Evropu samo ste vi redovniji u tome, sto je i logicno.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:30Priblizvaju se 20 godini kako nisu relevantni ni u našim okvirima. Svako 3 godine Europa maksimalan domet.
Ne mogu biti isti ciljevi 3 titule i 3 kupa (ove godine još jedan + u igri za superkup) > 1 kup
Nije to isto.
To ti je otprilike ako osvojimo kup 6 trofeja vise a ako osvojimo i superkup dogodine 7. A bicemo opet u igri za jedan od trofeja bar. Za razliku od vas koji nećete ni slijedece godine bit ni blizu.
Da ne bi Varesa i Kruševa i ove godine bi ispali u prvom kolu kupa kao sto ste navikli.
Uz to se ponekad borite i za opstanak. Vise ne igrate Europu nego sto igrate.
Irelevatni !
Basum sagosum.Anex je napisao/la: ↑30 apr 2025, 03:10Nije više među živima nažalost a sa tvoje je tribine bio,ti nastavi praviti cirkus,ja preživio ali vama ostaju trajne posljedice i plakanje19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 23:55Jesi li ti prezivio derbi? Da te nije rođak presreo negdje na putu do stadiona?![]()
Ponekad se borimo za opstanak? Znaci ispada da je to bilo vise puta, a to je bilo prosle sezone..Pusti to da nije bilo ovog, onog.. Mogu i ja reci da nije bilo korone borili bi se za titulu a kome je to bitno kad ste vi digli trofej? Mislim i smijesno bi bilo da nemate neke trofeje, gledajuci te neke transfere milionske i ulaganja.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 09:46Ne ganjamo iste ciljeve.Pablo11 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:53A kad skontas iste ciljeve na kraju ganjamo. Evropu samo ste vi redovniji u tome, sto je i logicno.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 01:30Priblizvaju se 20 godini kako nisu relevantni ni u našim okvirima. Svako 3 godine Europa maksimalan domet.
Ne mogu biti isti ciljevi 3 titule i 3 kupa (ove godine još jedan + u igri za superkup) > 1 kup
Nije to isto.
To ti je otprilike ako osvojimo kup 6 trofeja vise a ako osvojimo i superkup dogodine 7. A bicemo opet u igri za jedan od trofeja bar. Za razliku od vas koji nećete ni slijedece godine bit ni blizu.
Da ne bi Varesa i Kruševa i ove godine bi ispali u prvom kolu kupa kao sto ste navikli.
Irelevatni !
Pa bili ste prije 4. Godine plasirani gore nego prošle sezone , koliko se ja sjećam sedmi zavrsistePablo11 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 11:06Ponekad se borimo za opstanak? Znaci ispada da je to bilo vise puta, a to je bilo prosle sezone..Pusti to da nije bilo ovog, onog.. Mogu i ja reci da nije bilo korone borili bi se za titulu a kome je to bitno kad ste vi digli trofej? Mislim i smijesno bi bilo da nemate neke trofeje, gledajuci te neke transfere milionske i ulaganja.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 09:46Ne ganjamo iste ciljeve.
Nije to isto.
Irelevatni !
Mene zanima kad je nastala tvoja opsjednutost FK Željezničar, šta je povod bio? Podijeli sa širom masom ovdje.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 11:02Mene samo zanima gdje su milioni od braće blizanci, Davuda i Vedada Alibašića ()
I sto Sukilovic nije još dobio poziv za reprezentaciju s obzirom da je bolji fudbaler od Čelika.
Samo neke od nebula izrečene na ovim forumima. Žive ljudi paralelnu stvarnost.
6. Klub lige koji ponekad bljesne pa bude 4. A taj se bljesak poklopi sa padom Veleza i Sirokog.
23/24 6 mjesto
22/23 3 mjesto
21/22 6 mjesto
20/21 7 mjesto
Objektvno 6 tim lige. To je u zadnje 4 godine bilo šesto ili gore 3 puta i opet se ****.
Sjedi ti s ukućanima na pod kod kuće pa nek vam Bilbija svima ubaci...
Samo javite jel bolje odmah da to uradimo il kad zavrsi Hajduk Dinamo, da mozete ispratiti
MirkoPlazibat je napisao/la: ↑30 apr 2025, 12:17'ebo majku više ima mrzitelja Željezničara, nego navijača Sarajeva.
Kako godine prolaze sve sam više uvjeren da pojedini navijači Sarajeva više slave poraze ovih s' uskotračne pruge, nego pobjede svoje ekipe i titule.
Mrzim ih i ja i naravno, ali me iskreno zaboli hašimaga hoće se ugasiti ili će se pretvoriti u Real, daj da mi klub bude kulturan, navijači kulturni, da nam cilj bude jako Sarajevo, da ne gledamo šta su uradili savez, sudije, masoni, nego da i u pobjedi i porazu pokažemo da smo gospoda (kakvom se predstavljamo, a u posljednje vrijeme je sve osim toga) čast izuzecima naravno.
Elem, želio bi da čestitam prvomajske praznike svim učesnicima ove lakrdije zvane "premijer liga" u kojoj iz sedmice u sedmicu se sve više pokazuje da ovaj narod nije bez razloga plaćao vodu torabiju i gledao kako dodiruje ženski rod po intimnim dijelovima tijela, jer sada to sve isto, samo na jedan fakinski način, radi gospodin Vico Zeljković kao i svi njegovi prethodnici, svaki na svoj način, ali kako se koji klub gurao, tako su ti isti navijači zatvarali oči, slavili titule i neregularne pobjede sa svih strana ove naše lijepe države Bosne i Hercegovine.
Savez napolje!
Svi navijači i simpatizeri zaslužuju biti na stadionu!
Krepo haman.