KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Madafaka
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 30 apr 2025, 23:08

Vrabac u igri 27 minuta, zašto ba? Lutete 15 a Underwood cijelu utakmicu na klupi. Nevjerovatno šta radiš Damjanoviću.

Marinković i Salic zajedno 3 poena.

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 30 apr 2025, 23:12

19vendetta87 je napisao/la:
30 apr 2025, 23:00
MElloo je napisao/la:
30 apr 2025, 22:49
Veceras se najbolje vidjelo kako je kad jednu ekipu selektuje profesionalac a drugu amateri

Slavit cu dan kad se Adin Vrabac oprosti od kosarke.Vjerovatno nikad niko s manje talenta nije odigrao vise utakmica za reprenzetaciju od njega.
Kosarkaski Civic
Vrabac svoj posao odrađuje odlicno u reprezentaciji, tj da bude smetalo protivniku i ometa mu igru.
Problem je sto u klubu se trazi od njega da organizuje igru i poentira.

Brate moj slobodna bacanja večeras 2/7 a protiv Vojvodine 1/7, od 14 pokušaja 3 pogodi a profesionalni košarkaš reprezentativac. Bilo kako bilo idemo dalje, Ilirija je bila bolja večeras.

Kad skontaš da imamo dva centra koja ja čitavu utakmicu zajedno imaju skor tri poena :facepalm:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 apr 2025, 23:13

19vendetta87 je napisao/la:
30 apr 2025, 23:00
MElloo je napisao/la:
30 apr 2025, 22:49
Veceras se najbolje vidjelo kako je kad jednu ekipu selektuje profesionalac a drugu amateri

Slavit cu dan kad se Adin Vrabac oprosti od kosarke.Vjerovatno nikad niko s manje talenta nije odigrao vise utakmica za reprenzetaciju od njega.
Kosarkaski Civic
Vrabac svoj posao odrađuje odlicno u reprezentaciji, tj da bude smetalo protivniku i ometa mu igru.
Problem je sto u klubu se trazi od njega da organizuje igru i poentira.
Ubio je Bosni momentum kad se zaletio na onog crnca,tad nije mogla ilirija 3 minuta da kupi kosa.

Najveci probelm je sto misli da je bolji 10 puta nego sto jeste

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 apr 2025, 23:16

Madafaka je napisao/la:
30 apr 2025, 23:08
Vrabac u igri 27 minuta, zašto ba? Lutete 15 a Underwood cijelu utakmicu na klupi. Nevjerovatno šta radiš Damjanoviću.

Marinković i Salic zajedno 3 poena.
Šalićev doprinos je falio večeras, ubio ga je onaj njihov tamnoputi centar na obje strane parketa plus mu je ušao u glavu pa je dobio i tehničku, radio neke glupe poteze.

Od Marinkovića ništa i ne očekujem, on mi je ubjedljivo najveće razočarenje ove sezone, šta bi od onakvog centra koji je dominirao u ABA ligi...

Što se tiče Vrapca, ja nemam problem da on igra ni 35 minuta ali da se tačno zna šta radi i da mu se ograniči uloga na parketu. On ovdje trči u tranziciji i završava 1 na 3, čisti mu se strana da odigra leđima prema košu, ispade lik druga ili treća napadačka opcija što je nedopustivo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 30 apr 2025, 23:31

Bas sam razocaran, lose pravo. Ne zamjeram nikom nista, najveci je krivac onaj ko je sastavio ovaj roster ostajem pri tome.

Nocas se vidilo koliko je Ghuraba bio upravo sa onim da se ova liga igra sa 8 igraca, nocas nas je Ilirija dobila sa 6 i bila bolja 90% utakmice pred prepunom Skenderijom, tako je kako je.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 maj 2025, 00:02

Inace osim repke i nekad Muse, Nurkica ne pratim nesto kosarku
Bosnu sam gledao vecerad do 3 cetvrtine i stekao sam dojam da su se igraci nafurali
Valjda puna dvorana finale i svi su hjetli da se dokazu
Nije bilo timske igre nekako isto ko da su svi pojedinacno igrali
Ima li su neke suteve bespotrebne i ofirali su se fulama
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 01 maj 2025, 04:07

West nas je ukop'o sa svojim gettom ... nabija frajer statistiku u najvaznijoj tekmi za klub ... :clap:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 01 maj 2025, 13:41

DaVinci je napisao/la:
01 maj 2025, 04:07
West nas je ukop'o sa svojim gettom ... nabija frajer statistiku u najvaznijoj tekmi za klub ... :clap:
Nabija Wesr qarinu, kakva crna statistika unistio ga je onaj njihov mali plej na obe strane parketa.

Da je Sejfa bio tu umjesto dvije konjine Salica i Marinkovica vidio bi kako bi onaj dugonja dobio preko zvalja. Jel to taj Salic koji je Euroliga igrac ili MVP kako je onaj pisao.

Iz proslogodisnje ekipe koju je sastavljao Pandza sa Damjanovicem ima igraca koji se nisu smjeli otjerati.

Prije svega Sejfic koji je tata za sve Bosnine centre, neironicno mislim da na treningu moze igrati 2na1 sa njima svo vrijeme, ovaj debil Marinkovic ni ne gleda kos, a Salic koji stoji na vrhu reketa je bezopasan.

Tu su jos i Caruthers i Sejo Cupo, Caruthers igra za Bratislavu i zajebava se ligom, on je takodjer sezonu prije dolaska u Bosnu prekucao i ABA 2 u dresu Pelistera, jedino je u Bosni bio solidan nista vise od toga.

A Sejo bi dusu dao umjesto ovih ciglasa bez mozga, uvijek borben do zadnje minute i skroz solidno rijesenje ako se vec ne moze dovesti sta ozbiljno na trzistu.

Pozdravim ti Kascelane gospodju, jadan onaj kog ti budes vodio!
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 01 maj 2025, 15:15

Fina atmosfera, samo brate na istočnoj tribini neke stoke psuju na svaku akciju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 01 maj 2025, 15:48

Damjanovic fakticki moli da ljudi vise ne dolaze na utakmice jer to utice na igrace (pravi im pritisak) :urnebes: :urnebes:

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 01 maj 2025, 20:24

nazalost u pravu je
fudbalska publika...sjedi dole, mamu ti crnacku, izadji sam napolje, komentarisanje i dobacivanje na svaki napad...izlaze napolje na minut do kraja jer je 5 razlike, pa se onda vracaju...nazalost izgubila se kosarkaska publika, nit to zna kad treba zvizdat nit kad treba aplauz nit kad treba pritisak napraviti...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 02 maj 2025, 12:32

Da li bi Edin trebao prenositi utakmici u Sloveniji?

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 02 maj 2025, 14:13

neroazzurni je napisao/la:
01 maj 2025, 20:24
nazalost u pravu je
fudbalska publika...sjedi dole, mamu ti crnacku, izadji sam napolje, komentarisanje i dobacivanje na svaki napad...izlaze napolje na minut do kraja jer je 5 razlike, pa se onda vracaju...nazalost izgubila se kosarkaska publika, nit to zna kad treba zvizdat nit kad treba aplauz nit kad treba pritisak napraviti...
Upravi si drug, međutim uzmi u obzir da je čitava jedna generacija odrasla od trenutka kada je KK Bosna posljednji put igrala ABA ligu. Po meni, razlog za optimizam je po nekoj realnoj procjeni 11 hiljada navijača u posljednje dvije utakmice ABA2 lige što je brojka sa kojom se može pohvaliti rijetko koja sredina exYu mimo Beograda. Potencijal za košarku, vrhunsku atmosferu (sa košarkaškom publikom kao što kažeš) definitivno ima, sad samo treba nastaviti uzlaznom putanjom KK Bosna na kojoj se trenutno nalazi.

Svjestan sam da mi ne možemo u ovom trenutku imati VELIKA očekivanja, ali za početak stabilan ABA ligaš i ekipa koja je svake godine među dva favorita za nacionalnog BiH prvaka je sasvim realna osnova za sredinu od cca 400 hiljada stanovnika.

Još jedna stvar, dvorana Mirza Delibašić je stvarno u lošem stanju, pa onaj teleskop se bukvalno raspada. OK nemamo novac za novu dvoranu ali sigurno imamo dovoljno da se u 2-3 godine kroz faze adaptira dvorana koja će u narednih 15-20 godina biti hram reprezentacije BiH i KK Bosna.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 05 maj 2025, 22:37

Potpisujem svaku rijec:

Sto je najzalosnije, ono sto se desavalo u njihovo doba prije 15-20 godina, desava se i danas, dovode se polovnjaci za masnu platu koji ne mogu ubacit deset poena. A domace talente gurni na stranu, dok ne propadnu... I onda kaze otkad nismo izbacili igraca...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 maj 2025, 11:07

Ma meni je i dalje nevjerovatno da Lutete nije dobio više prostora za igru.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 06 maj 2025, 12:36

Surreal je napisao/la:
06 maj 2025, 11:07
Ma meni je i dalje nevjerovatno da Lutete nije dobio više prostora za igru.
Previse se forsira osovina Delalic-Zubac-Vrabac-Kovacevic.
Realno od njih 4, dvojica su dovoljna u rotaciji
Zadnja izmjena: MElloo, dana/u 06 maj 2025, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 06 maj 2025, 23:53

Izgleda da nismo optimisti za sutra ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 07 maj 2025, 15:35

Damjanovicu, veceras obavezno Vrabca u prvu petorku i nemoj ga nikako izvoditi iz igre a Underwooda i Lutetea ostavi na klupi cijelu utakmicu. :mrgreen:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 maj 2025, 17:11

Ja imam neki dobar osjecaj za veceras, nisu ovi njihovi nista manji delegati od nasih
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99, TripleThreat i 1 gost.