X
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ćoriću je uslov bio evropa i stabilizacija kluba. Igrama i bodovima je prezadovoljan ali od svega toga nema evrope. Jedini uslov za realizacijom cilja je da Sarajevo uzme kup. U tom slučaju Želji evropu nije izborila ekipa, niti Denis već FK SA. Ako ima obraza i ako stoji srcem i bićem uz tvrdnju da ne navija za nas u finalu neka pošteno da neopozivu ostavku.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
dubioza144 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:10Osvetise nas komsije u Doboju ostaje vam jos Siroki da rijesite pa da Coric moze proglasit uspješnu sezonu

-
- Kontakt:
dubioza144 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:10Osvetise nas komsije u Doboju ostaje vam jos Siroki da rijesite pa da Coric moze proglasit uspješnu sezonu

Ti i Nodi ste realni ovdje

Na kraju bio sam upravu i dobro je ispalo posto smo ga otjerali i doveli 10x jaceg trenera.Isto i za vas pisem,nikakav dusmanluk,samo realno.A pojedinci nek tjese i lazu sebe,pronaci ce se.
Bravo Zekicu bravo ekipa,bez 9-10 igraca koji bi bili u kombinaciji ovako odigrati rutinski ne moze svako.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma tebe Bog ne moze ubjediti da si fkt mitoman.Orden43 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:16Druze ne mozes me ubijediti nikako da je ovo regularna utakmica, vidim svojim ocima i tacka. To je moje misljenje i vjerovatno je tacno !
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Je li te bas puno boli kada Sarajevo pobjedi? Moje je mišljenje da te toliko boli da imaš osjećaj da ces poludjeti od bola. Ovo je moje mišljenje i vjerovatno je tačno!Orden43 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:16Druze ne mozes me ubijediti nikako da je ovo regularna utakmica, vidim svojim ocima i tacka. To je moje misljenje i vjerovatno je tacno !
Evo i oni tebe selame!
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Zrinjski ce rutinski odraditi , realno Velez za qrac ekipa, volio bih 1:0 al nema teorijee
Treba biti posten i rivalstvo nekad ostaviti po strani
Sad mostarski derbi, Velez mi je drazi, ali neka bolji pobjedi

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Velež mi je draži i neka Velež pobjedi. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- BiHSportman
- Kontakt:
Bice ovo super utakmica
-
- Kontakt:
Nakon ovih raskida i rezultata,vjeruj mi da je ovo fenomenalna posjeta
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta god da je u pitanju, da je najgora liga na svijetu, ako ne mozete napunit onaj malo stadioncic za derbi, sramota vas treba bit.Direktorcic je napisao/la: ↑03 maj 2025, 16:09Nakon ovih raskida i rezultata,vjeruj mi da je ovo fenomenalna posjeta
- dubioza144
- Kontakt:
Ovdje se godinama unazad vise ne gleda realno stanje i realna slika, posto se najvise prepucavaju navijaci Sarajeva i Zeljeznicara ovi ostali nisu toliko ni bitni moze Zrinjski Borac uzet 5 godina zaredom titulu nikog ovdje nece bit briga za to nego ce se samo gledat uspjeh Zeljeznicara i Sarajeva, a mi navijaci se trenutno najmanje takmicimo na terenu a puno vise izvan i posle toga ukoliko mi vidimo kako pitari ne postuju nekog svog igraca il trenera koji realno ne zasluzuju biti tu zbog toga cemo mi uzdizat naseg trenera il igraca koji isto tako ne zasluzuje bit tu al tad ide prica mi nismo pitari da tjeramo nakon sezone, gledamo medjusobno ko sta radi i na koji nacin umjesto da gledamo kako nasa ekipa izgleda i da samo nasu ekipu gledamo, jer idemo ono ako komsija uradi fasadu ja cu uradit 2x skuplju iako se razlika ni ne primijeti, takmicimo ko ce manje igraca promijemit u transfer roku, ko ce manje trenera promijemit ko ce vecu podrsku dat nekom i u koga je veca posjeta na utakmicama inatimo se jedni drugima u tim stvarima, ako nas jednu utakmicu pokradu vi se smijete nama ako vas pokradu mi se smijemo vama a tamo neki 3 osvajaju titule a mi se prepucavamo. Kod nas covjek ima podrsku bas onih koju se vama najvise smijali i sad zbog toga pruzaju podrsku nekom da se vi njemu ne bi smijali kako sad on pljuje, uprkos tome sto godinama unazad nijedan trener nit je imo ekipu kakvu sad Coric ima nit je imo uslove kakve sad Coric ima od priprema od svega a nista uradio nije, fura se na osvojene bodove za koje je najmanje zasluzan on slavi pobjede u 90 sto neko iz niceg zabije go il sto mu Muftic odbrani zicer, o kupu o tome ne treba ni pricat do polufinala smijesni protivnici u polufinalu od 3 ekipe najlosija ga zapadne i oduci ga od fudbala, ekipa mu nema taktike, ekipa nije spremna za vise od 60 min, ekipu ne prilagodjava ekipi protiv koje igra, nema muda, nema karaktera, oko sebe nema pomocnike koji bi mu pomagali, nema nista sto jedan trener treba da ima a vamo mu daju podrsku a do sad nista nije pokazo niti ce pokazat naredne sezone, a ukoliko ostane rok mu je max 7 kola i onda idemo sve ispocetka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:39dubioza144 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:10Osvetise nas komsije u Doboju ostaje vam jos Siroki da rijesite pa da Coric moze proglasit uspješnu sezonu![]()
![]()
Ti i Nodi ste realni ovdjeCoric je teska ubleha.On Evropu vec sada nije izborio osim nekog potpunog nerealnog scenarija u kojem bi nas stigli a to je nemoguce.I za nas sam isto pisao prosle sezone dok se diskutovalo o ostanku Rozmana,kad si 4.i ne osvojis kup ti Evropu nisi izborio nego imas srece samo i tudjim zaslugama ces igrati Evropu.
Na kraju bio sam upravu i dobro je ispalo posto smo ga otjerali i doveli 10x jaceg trenera.Isto i za vas pisem,nikakav dusmanluk,samo realno.A pojedinci nek tjese i lazu sebe,pronaci ce se.
Bravo Zekicu bravo ekipa,bez 9-10 igraca koji bi bili u kombinaciji ovako odigrati rutinski ne moze svako.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Odavno nije manje bilo ljudi na utakmici u Mostaru, atmosfera prosječna, igra nikakva, tenzije ne postoje. Ovo liči na prijateljsku utakmicu a ne utakmicu koja može odlučiti prvaka države.
Bravo @dubioza, nevezano za Corica, najjrealniji post u zadnje vrijeme, od A do Ž...dubioza144 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 16:12Ovdje se godinama unazad vise ne gleda realno stanje i realna slika, posto se najvise prepucavaju navijaci Sarajeva i Zeljeznicara ovi ostali nisu toliko ni bitni moze Zrinjski Borac uzet 5 godina zaredom titulu nikog ovdje nece bit briga za to nego ce se samo gledat uspjeh Zeljeznicara i Sarajeva, a mi navijaci se trenutno najmanje takmicimo na terenu a puno vise izvan i posle toga ukoliko mi vidimo kako pitari ne postuju nekog svog igraca il trenera koji realno ne zasluzuju biti tu zbog toga cemo mi uzdizat naseg trenera il igraca koji isto tako ne zasluzuje bit tu al tad ide prica mi nismo pitari da tjeramo nakon sezone, gledamo medjusobno ko sta radi i na koji nacin umjesto da gledamo kako nasa ekipa izgleda i da samo nasu ekipu gledamo, jer idemo ono ako komsija uradi fasadu ja cu uradit 2x skuplju iako se razlika ni ne primijeti, takmicimo ko ce manje igraca promijemit u transfer roku, ko ce manje trenera promijemit ko ce vecu podrsku dat nekom i u koga je veca posjeta na utakmicama inatimo se jedni drugima u tim stvarima, ako nas jednu utakmicu pokradu vi se smijete nama ako vas pokradu mi se smijemo vama a tamo neki 3 osvajaju titule a mi se prepucavamo. Kod nas covjek ima podrsku bas onih koju se vama najvise smijali i sad zbog toga pruzaju podrsku nekom da se vi njemu ne bi smijali kako sad on pljuje, uprkos tome sto godinama unazad nijedan trener nit je imo ekipu kakvu sad Coric ima nit je imo uslove kakve sad Coric ima od priprema od svega a nista uradio nije, fura se na osvojene bodove za koje je najmanje zasluzan on slavi pobjede u 90 sto neko iz niceg zabije go il sto mu Muftic odbrani zicer, o kupu o tome ne treba ni pricat do polufinala smijesni protivnici u polufinalu od 3 ekipe najlosija ga zapadne i oduci ga od fudbala, ekipa mu nema taktike, ekipa nije spremna za vise od 60 min, ekipu ne prilagodjava ekipi protiv koje igra, nema muda, nema karaktera, oko sebe nema pomocnike koji bi mu pomagali, nema nista sto jedan trener treba da ima a vamo mu daju podrsku a do sad nista nije pokazo niti ce pokazat naredne sezone, a ukoliko ostane rok mu je max 7 kola i onda idemo sve ispocetka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:39dubioza144 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:10Osvetise nas komsije u Doboju ostaje vam jos Siroki da rijesite pa da Coric moze proglasit uspješnu sezonu![]()
![]()
Ti i Nodi ste realni ovdjeCoric je teska ubleha.On Evropu vec sada nije izborio osim nekog potpunog nerealnog scenarija u kojem bi nas stigli a to je nemoguce.I za nas sam isto pisao prosle sezone dok se diskutovalo o ostanku Rozmana,kad si 4.i ne osvojis kup ti Evropu nisi izborio nego imas srece samo i tudjim zaslugama ces igrati Evropu.

Nemaa obrazaa yebe mu Bosna tamaru.
Volim Veleza ali volio bi da zrinjski uzme samo zbog cetnika
Volim Veleza ali volio bi da zrinjski uzme samo zbog cetnika
Slave treće mjesto a imaju budžet kao dvije prvoplasirane ekipe.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro stoji Velez
Tvrdi su i vidi se nesto drugacije ss novim trenerom
Coric nije ublehaa, dobar je trener
Ublehe su neki igraci koje cemo nadam se promijeniti na kraju sezone
Tvrdi su i vidi se nesto drugacije ss novim trenerom
Coric nije ublehaa, dobar je trener
Ublehe su neki igraci koje cemo nadam se promijeniti na kraju sezone
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 30 gostiju.