ajd, eu2, pass: raulStipe_djhasko je napisao/la:mozel meni ? xD
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Intel core2duo e7400 2,8ghz , 4gb RAM , grafa ATI 4350 1gb ...za detalje nisam siguran , moze biti i da su high al ipak najvjerovatnije na medium , provjerit cu to...ali opet nebitrebalo da je do konfiguracije , neznam.juventus 0244 je napisao/la:Zavisi i od racunara, kakva je graficka i ram po najvise i sta ti je namješteno low-medium-high?dr.van nostrand je napisao/la:Imam pitanje tehnicke prirode...Postoji li ikakav "lijek" za lag? Mislim , cesto mi se raja zali na lag i da je do mene , ne samo ovdje u ligi nego i stranci kad igram s njima. Koristim BH telekom paket od 2 mbps , iskljucim sve na PC-u , doduse koristim wireless i neki mi kazu da je zbog toga a neki kazu nema veze i u njih je i ide sve glatko...da mi bi da to malo dotjeram u tom pogledu ako se moze ikako.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ma kakva konfiguracija, ja imam 1 GB rama, GeForce 6200, 2.4 ghZ (ali radi na 1.6 ghZ), tako da ti je kompjuter višestruko moćniji od mog, ali eto probaj skinut i GameBooster, možda pomogne bar malo (ali ipak mislim da je do konekcije nešto)
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
E onda ne može biti do računara, jer konfiguracija ti je odlična. Ne znam možda zbog tog wiralessa, ali ne znam onda šta bi moglo biti, evo npr. kod mene cimer ima laptop i nisu loše karakteristike 1 GB grafička 2 GB ram. Ali kad igram na njegovom laptopu uzasno koči, a ovamo na drugom compu mnogo slabije komponente ali ne koči ništa, možda je do virusa ili nečeg drugog ne znam, ali ovamo na laptopu koči i kad 2011 igramo i 2006 offline.dr.van nostrand je napisao/la:Intel core2duo e7400 2,8ghz , 4gb RAM , grafa ATI 4350 1gb ...za detalje nisam siguran , moze biti i da su high al ipak najvjerovatnije na medium , provjerit cu to...ali opet nebitrebalo da je do konfiguracije , neznam.juventus 0244 je napisao/la:Zavisi i od racunara, kakva je graficka i ram po najvise i sta ti je namješteno low-medium-high?dr.van nostrand je napisao/la:Imam pitanje tehnicke prirode...Postoji li ikakav "lijek" za lag? Mislim , cesto mi se raja zali na lag i da je do mene , ne samo ovdje u ligi nego i stranci kad igram s njima. Koristim BH telekom paket od 2 mbps , iskljucim sve na PC-u , doduse koristim wireless i neki mi kazu da je zbog toga a neki kazu nema veze i u njih je i ide sve glatko...da mi bi da to malo dotjeram u tom pogledu ako se moze ikako.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma do neta je..nema veze kakav je kompjuter..ti ako mozes igrati u offline i ako ti ne laga,ne trza,nece ni tebi trzat niti onima sto igraju protiv tebe u online..do neta je,los ti net..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ej raja mogu se ja ikako vratiti sad u ligu 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja sam za,da se vratis u ligu !CeMa je napisao/la:ej raja mogu se ja ikako vratiti sad u ligu
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Barcelona-
- Kontakt:
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
Ja sam vec u ranijim postovima objasnio kako da se pinguje komp..u biti smanjis ping xD npr dzizi je to pomoglo
- -Barcelona-
- Kontakt:
Hajd nije valjda da niko nece da igra-Barcelona- je napisao/la:Smije li neko prijateljsku
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
A sto si izasao ?CeMa je napisao/la:ej raja mogu se ja ikako vratiti sad u ligu
A C A B !
Jesi tu još da odigramo jednu?-Barcelona- je napisao/la:Hajd nije valjda da niko nece da igra-Barcelona- je napisao/la:Smije li neko prijateljsku
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- -Barcelona-
- Kontakt:
tu samToxicity je napisao/la:Jesi tu još da odigramo jednu?-Barcelona- je napisao/la:Hajd nije valjda da niko nece da igra-Barcelona- je napisao/la:Smije li neko prijateljsku
eu 2
ss.ba
1234
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ljudi zna li neko kako cu popravit dzojstike, malo prije u pola igre pocese da se iskljucuju i ukljucuju, onaj zvuk kad prikljucis neki usb uredjaj i sad stadose totalno, kad ih ukljucim nista, jel to crklo ahh
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
ma za*ebajem se, ne bi se vratio u ligu kad bi mi bilo ko i prije...izadje usred tekme
ovo samo da vidim kako cete me "kulturno" odbiti
@davidvilla drago mi je sto bi me hio vidit u ligi, ali bit cu aBd sljed. sezone...derat cu vam guzove
@emirzenica izasao sam iz lige jer mi usred svake tekme izadje...valjda je do neta...koristim wirelles..mozda je do toga
@davidvilla drago mi je sto bi me hio vidit u ligi, ali bit cu aBd sljed. sezone...derat cu vam guzove
@emirzenica izasao sam iz lige jer mi usred svake tekme izadje...valjda je do neta...koristim wirelles..mozda je do toga
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Na kojoj stranici ima objasnjenje? Jbg ja kreno redom jednu po jednu da trazim , nebi do sutra nasaoStipe_djhasko je napisao/la:Ja sam vec u ranijim postovima objasnio kako da se pinguje komp..u biti smanjis ping xD npr dzizi je to pomoglo
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Na kojoj stranici ima objasnjenje? Jbg ja kreno redom jednu po jednu da trazim , nebi do sutra nasaoStipe_djhasko je napisao/la:Ja sam vec u ranijim postovima objasnio kako da se pinguje komp..u biti smanjis ping xD npr dzizi je to pomogloIli ako nije komplikovano ponovno nam objasni to pingovanje
mozete smanjiti lag tako sto pingate komp to ce te uraditi na taj nacin :
Start>>Run>>tu kucate Regedit>>Hkey local machine>>SOFTWER>>SYSTEM>>CurrenControlSet>Tcpip>>Parameters>>Interfaces>> Sada imate dva foldera otvorite ih oba i onda odete desni klik i New potom Tcp Ack Frequency i New Delay u ta dva foledra stavite Value Date 1 i Basa Hexadecimal..potom restart komp.. mozda izgleda komplikovano ali pratite instrukcije to kad obavite bit ce uveliko brzi net... xD
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja kad dodjem do SYSTEM>> SOFTVER tu se izgubim , nema mi ovo tcpip 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
nema ni meni nigdje tog tpcip ...
silver & black
silver & black
Evo odradio sam tabele, drH-a nema već par dana na netu, pa sam upisao već 3:0 protiv njega, ali ukoliko dođe ja ću ispraviti taj rezultat i sve ostalo
. Možda kasnije neću moći postaviti, pa eto da sad postavim kako bi sve bilo na vrijeme
. Ukoliko ima grešaka slobodno javite
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.