..sto se mog Porta tice,solidno,drzim te pozicije za Play-off,Falcao se gura za najboljeg strijelca,nije lose
..i vidi ti ovog Majestica molim te ccc,pa ohani malo sa tim remijima,stices me
Moderator/ica: Padovan
To 11. kolo kad vas dvojica igrate počinje tek od večeras 00:00, ali ako se ne javi u naredna dva dana bice upisanomajestic24 je napisao/la:3 puta zovem neyzicrazyja da igramo a njega nema. Boli me qrac vise. Ovo pisite za mene 3:0
nisam u toku nikakojuventus 0244 je napisao/la:To 11. kolo kad vas dvojica igrate počinje tek od večeras 00:00, ali ako se ne javi u naredna dva dana bice upisanomajestic24 je napisao/la:3 puta zovem neyzicrazyja da igramo a njega nema. Boli me qrac vise. Ovo pisite za mene 3:0![]()
. Vidi ga na msn-u bude online cesto
juventus 0244 je napisao/la:Evo odradio sam tabele, drH-a nema već par dana na netu, pa sam upisao već 3:0 protiv njega, ali ukoliko dođe ja ću ispraviti taj rezultat i sve ostalo. Možda kasnije neću moći postaviti, pa eto da sad postavim kako bi sve bilo na vrijeme
. Ukoliko ima grešaka slobodno javite
.
haj ti popij koju da dodjes sebijuventus 0244 je napisao/la:Pa ne moras ovdje sve postavljati imas mjesto gdje to postavis i stvar gotova, a ne svako 5 minuta neka promjena, haj ti malo kantera
apocalyps je napisao/la:haj ti popij koju da dodjes sebijuventus 0244 je napisao/la:Pa ne moras ovdje sve postavljati imas mjesto gdje to postavis i stvar gotova, a ne svako 5 minuta neka promjena, haj ti malo kantera
![]()
![]()
![]()
eu2Stipe_djhasko je napisao/la:imal ko voljan da razbacimo
dr.van nostrand je napisao/la:nema ni meni nigdje tog tpcip ...
Pa ako je on kriv bice za tebe 3:0S-Y-L-A-R je napisao/la:Sta ce sad bit,Donnie mi se nije javljao![]()
![]()
![]()
Jel kontas odkazati netDonnie Darko je napisao/la:nazalost, zbog nekih privatnih problema ja ne mogu nastavit sa igranjem lige, a ni sa organizacijom. jbg, juventus i goalgetter nadjite nekoga da me zamjeni, i zelim svima srecu u nastavku lige. poz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.