Premijer liga BiH - aktuelno
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Toliko smo u dugovima i krizi da glavni igrači Guliashvili, Francis itd nece da produze ugovor svi kaze hoce u željezničar.
Sretno danas Tuzli i Bijeljini, neka plaču sportski prijatelji. 
Plavo proleće
- Combattente87
- Kontakt:
Samo jednu stvar si izostavio, a to je da na klupi Posušja sjedi rođeni Banjalučanin, kojeg je Borac podigaojurisicduska je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:45I ja sam mislio i onda vidim suđenje , neće ih sudije ni oštetiti sigurno.spolacentra je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:42Zasto ste sigurni da Zrinjski uzima titulu ?
S jednim remijem oni su drugi. Nije to ekipa od prije par sezona a ovaj put sumnjam da ce ih sudije zastiti.
Bit ce veselo sve ovo ispratiti.
Imaju raspored gdje jedino Posusje može otkinut bod a to se odnose torba para ostavi fino ispred vrata i završi. Pare su univerzalni jezik.
A Posusje će prije uzeti pare da izgubi jer je to 100% nego da izbori remi jer to nije samo do njih. A mogu odigrat i duplu dogovoriti se sa svima pa šta bude. Vreca para ide lagano. I ne znam kako se zaboravilo da je Posusje prije svega hrvatski klub, naredit će neko nešto ili ih ucijeniti zbog vitalnog nac interesa.
Post ti je u najmanju ruku površan, kao da radiš na poziciji urednika na Klixu....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Pa neće trener igrati utakmicu i da igra šta može sam?Combattente87 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 13:39Samo jednu stvar si izostavio, a to je da na klupi Posušja sjedi rođeni Banjalučanin, kojeg je Borac podigaojurisicduska je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:45I ja sam mislio i onda vidim suđenje , neće ih sudije ni oštetiti sigurno.spolacentra je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:42Zasto ste sigurni da Zrinjski uzima titulu ?
S jednim remijem oni su drugi. Nije to ekipa od prije par sezona a ovaj put sumnjam da ce ih sudije zastiti.
Imaju raspored gdje jedino Posusje može otkinut bod a to se odnose torba para ostavi fino ispred vrata i završi. Pare su univerzalni jezik.
A Posusje će prije uzeti pare da izgubi jer je to 100% nego da izbori remi jer to nije samo do njih. A mogu odigrat i duplu dogovoriti se sa svima pa šta bude. Vreca para ide lagano. I ne znam kako se zaboravilo da je Posusje prije svega hrvatski klub, naredit će neko nešto ili ih ucijeniti zbog vitalnog nac interesa.![]()
Post ti je u najmanju ruku površan, kao da radiš na poziciji urednika na Klixu....
Potpisali ugovor a niko ne zna do kada da nisu mozda potpisali otkazni rok ?bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:40Toliko smo u dugovima i krizi da glavni igrači Guliashvili, Francis itd nece da produze ugovor svi kaze hoce u željezničar.
Crni Cerak 🐦⬛
Evo napokon je Coric muda skupio da rahat makne Krpica i Boljevica.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A yebo te život...orden za glupostOrden43 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 14:05Potpisali ugovor a niko ne zna do kada da nisu mozda potpisali otkazni rok ?bordobijeli je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:40Toliko smo u dugovima i krizi da glavni igrači Guliashvili, Francis itd nece da produze ugovor svi kaze hoce u željezničar.
-
Komercijala19
- Kontakt:
Sta je ovo na Grbavici 2 milje gledalaca.... 
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
- RollingPaper
- Kontakt:
Samo da nas sudije ne osakate, ne moze nam ovaj Zeljo nista
Cuje 2 milje ima ovde najmanje 8 milja ako ne i 9
Za bordobijele boje
-
Komercijala19
- Kontakt:
Sad ce oni navaliti izace to na 10 milka glat
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
Trogrančić se polahko nameće kao opcija. Dokaz da se trud isplati iako nisi profesionalni fudbaler.
Ima sigurno preko 2 milje.
FK SARAJEVO.
E čuj faul za Želju haahahahahahah
Joj sudije kako je krenulo on će ga zabiti za Želju ako ovi ne budu znali
Joj sudije kako je krenulo on će ga zabiti za Želju ako ovi ne budu znali
FK SARAJEVO.
- jurisicduska
- Kontakt:
A predsjednik Posusja Ivan od države dobio 2-3 miliona podsticaja u zadnjih nekoliko godina. Trener je kao i svugdje potrošna roba. Hrvati kad dođe do tog da biraju oni li vi neće izabrati vas sigurno.Combattente87 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 13:39Samo jednu stvar si izostavio, a to je da na klupi Posušja sjedi rođeni Banjalučanin, kojeg je Borac podigaojurisicduska je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:45I ja sam mislio i onda vidim suđenje , neće ih sudije ni oštetiti sigurno.spolacentra je napisao/la: ↑04 maj 2025, 09:42Zasto ste sigurni da Zrinjski uzima titulu ?
A Posusje će prije uzeti pare da izgubi jer je to 100% nego da izbori remi jer to nije samo do njih. A mogu odigrat i duplu dogovoriti se sa svima pa šta bude. Vreca para ide lagano. I ne znam kako se zaboravilo da je Posusje prije svega hrvatski klub, naredit će neko nešto ili ih ucijeniti zbog vitalnog nac interesa.![]()
Ne osvojiti ligu sa ovakvim suđenjem će biti veća bruka nego da ste ispali iz lige uz normalno suđenje
Zasluženo. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bravo Mufta brate baš
Čekamo te u najvećem klubu u državi 
Buši,buši
Patuljak je los na visokim loptama ali je zato spor na istrcavanju

Patuljak je los na visokim loptama ali je zato spor na istrcavanju