FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne treba davati duge ugovore, puna podrška upravi kluba.
Ako ostane ovako na Grbavici protiv ŠB bi se mogli igrati sa početnom postavom pa poslije po potrebi uvoditi bitnije igrače:
Kup
Rogić
Paskalev - Jović - Mujkić
Beganović - Bubanja - Pavičić - Lulić - Kuprešak
Kyeremeh - Turkeš
Liga
Rockov
Unušić - Soldo - IBJB - Mujkić - Kapetanović
Krdžalić - Jatta - Mustafić
Gordeziani - Ristić
Kup
Rogić
Kyeremeh - Turkeš
Liga
Rockov
Gordeziani - Ristić
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A jel moramo u svemu pretjerivati? To nam neki fazon ili?
Mi da kup osvojimo, žalili bi se jer ga je digao Gulash, a ne Francis.
Butić je potpisao ugovor na 2 ipo godine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A vidim ti se baš razumiješ.Čuj krilo i napadač se ne gledaju kroz golove i asistencije,jok eto kroz uklizavanja se gledaju.Herson je napisao/la: ↑04 maj 2025, 15:04Ili nisi redovno pratio utakmice Sarajeva ili nemaš blage veze o fudbalu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑04 maj 2025, 14:50Ma vala i da ode nije neka šteta.Osim derbija čitavu sezonu se nije imalo šta vidjeti od njega.
Pretpostavljam jedan od onih koji fudbal gledaju kroz golove i asistencije. Za takve je Crepulja bio bezveznjak i neznalica, danas su to Pavičić i Lulić itd.
Pavičić je isto bio **** večinu sezone,sad je proigrao.
Lulić je na početku bio dobar,sad je ****.
Eto toliko

Ti i ne pratiš redovno utakmice, pored toga što se ne razumiješ u fudbal. Da pratiš znao bi da je u velikom broju utakmica bio zavaljen na pozicije koje mu nisu prirodne od desnog wing beka, desnog beka, pokrivao je čak i poziciju lijevog beka. Pri tome, u dosta utakmica nije ni bio starter, najmanje 10 je počeo sa klupe.
Kakvu statistiku očekuješ u tim okolnostima?
Ma lik trola, ne odgovaraj mu samo na ignoreHerson je napisao/la: ↑04 maj 2025, 17:08Ti i ne pratiš redovno utakmice, pored toga što se ne razumiješ u fudbal. Da pratiš znao bi da je u velikom broju utakmica bio zavaljen na pozicije koje mu nisu prirodne od desnog wing beka, desnog beka, pokrivao je čak i poziciju lijevog beka. Pri tome, u dosta utakmica nije ni bio starter, najmanje 10 je počeo sa klupe.
-
- Kontakt:
Ma ti si pametnjaković vidim ja.Uđi na transfermarkt pa pogledaj koliko je utakmica odigrao kao napadač,a koliko kao wing bek.Herson je napisao/la: ↑04 maj 2025, 17:08Ti i ne pratiš redovno utakmice, pored toga što se ne razumiješ u fudbal. Da pratiš znao bi da je u velikom broju utakmica bio zavaljen na pozicije koje mu nisu prirodne od desnog wing beka, desnog beka, pokrivao je čak i poziciju lijevog beka. Pri tome, u dosta utakmica nije ni bio starter, najmanje 10 je počeo sa klupe.
I šta hoćeš da kažeš da kao wing bek ne smije imati asistenciju?
Pratim ja više nego ti,a izgleda i ovi ostali klimoglavci.Veoma dobro se sjećam njegovih fula i debilskih poteza,samo očigledno je najbolje ići nizdlaku.
U ostalom šta misliš što mu nisu davno aktivirali klauzulu o produženju ugovora?
Derbi ga je ostavio u ekipi.
Kao rotacijski igrač sasvim ok,da je klasa koja čini prevagu nije ni blizu.
Puno vi serrete svi… da ste bar tako glasni kad treba pružiti podršku ekipi na utakmicama. Na forumu najviše pljuvača. Ne čujem iste na utakmicama.
-
- Kontakt:
Sto vise baba seru ignorises a jos pozeljnije blokiras bice ti lakse.Herson je napisao/la: ↑04 maj 2025, 17:08Ti i ne pratiš redovno utakmice, pored toga što se ne razumiješ u fudbal. Da pratiš znao bi da je u velikom broju utakmica bio zavaljen na pozicije koje mu nisu prirodne od desnog wing beka, desnog beka, pokrivao je čak i poziciju lijevog beka. Pri tome, u dosta utakmica nije ni bio starter, najmanje 10 je počeo sa klupe.
-
- Kontakt:
E cuj da nije derbi bio bi otjeran,jah eto kmeljo je neko mjerilo ko ostaje a ko ide
Lik je poslije Guliashvilia najkorisniji igrac na terenu,trci ko lud,nikad se ne zali,nikad nije povrijedjen ili umoran
Jel mi isto pratimo ljudi?Pa vi ste i na zimu pisali da ga treba pustiti,da su vas slusali i to uradili i Zekic bi bio bivsi sad a mi u teskom qurcu

Lik je poslije Guliashvilia najkorisniji igrac na terenu,trci ko lud,nikad se ne zali,nikad nije povrijedjen ili umoran
Jel mi isto pratimo ljudi?Pa vi ste i na zimu pisali da ga treba pustiti,da su vas slusali i to uradili i Zekic bi bio bivsi sad a mi u teskom qurcu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E čuj specijalca, tekma sa Željom mu kupila ugovor, de sultane ne piši molim te.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
OK do mene.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2025, 16:10A jel moramo u svemu pretjerivati? To nam neki fazon ili?
Mi da kup osvojimo, žalili bi se jer ga je digao Gulash, a ne Francis.
Butić je potpisao ugovor na 2 ipo godine.
Ja opet mislim da je to pogrešno za nedokazanog igrača.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Za kup nece igrati Beganovic zuti i Kupresak crveni karton.MSOZ101 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 15:58Ako ostane ovako na Grbavici protiv ŠB bi se mogli igrati sa početnom postavom pa poslije po potrebi uvoditi bitnije igrače:
Kup
Rogić
Kyeremeh - Turkeš
Liga
Rockov
Gordeziani - Ristić
Kuprešak je u ligaškoj odradio crveniAdo_77 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 19:09Za kup nece igrati Beganovic zuti i Kupresak crveni karton.MSOZ101 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 15:58Ako ostane ovako na Grbavici protiv ŠB bi se mogli igrati sa početnom postavom pa poslije po potrebi uvoditi bitnije igrače:
Kup
Rogić
Kyeremeh - Turkeš
Liga
Rockov
Gordeziani - Ristić
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mislim da se samo direktan crveni prenosi.mnon46 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 19:14Kuprešak je u ligaškoj odradio crveniAdo_77 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 19:09Za kup nece igrati Beganovic zuti i Kupresak crveni karton.MSOZ101 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 15:58Ako ostane ovako na Grbavici protiv ŠB bi se mogli igrati sa početnom postavom pa poslije po potrebi uvoditi bitnije igrače:
Kup
Rogić
Kyeremeh - Turkeš
Liga
Rockov
Gordeziani - Ristić
- luckystrike
- Kontakt:
I mene je to bunilo, čak je i disc. pravilnik konfuzan po pitanju 'javnih opomena', međutim kako Mihalea nije bilo u rosteru u prvoj sljedećoj utakmici - opet protiv borca, trebalo bi da je ta suspenzija odrađena.
Onaj lik iz Veleža je protiv nas u ligaškoj dobio dva žuta, suspenziju odradio u kupu protiv ŠB, narednu ligašku igrao.
Kuprešak nakon crvenog iduću protiv borca nije igrao.
-
- Kontakt:
Samo direktan crveni se prenosi tako da nije odradio,nek provjere oni to jos jednom,ja pamtim da se uvijek samo direktan prenosio,ne treba se zayebavati s tim klosari su na sve spremniluckystrike je napisao/la: ↑04 maj 2025, 21:25I mene je to bunilo, čak je i disc. pravilnik konfuzan po pitanju 'javnih opomena', međutim kako Mihalea nije bilo u rosteru u prvoj sljedećoj utakmici - opet protiv borca, trebalo bi da je ta suspenzija odrađena.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!