Nije ovdje još ništa gotovo, mada sumnjam da će iko sustići PiastrijaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:36Svaka čast Oskaru, baš hladnokrvno izgleda
Sada kada Maks više nema šanse za titulu volio bih da Meklareni malo bliže budu da idimo baš borbu između Pijastrija i Norisa
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Pa nije ga Russel uzeo na znanje vec vsc. I dokazano da red bull ni ne moze prici mercedesu. Toliko o ismijavanju "red bull nije brz bolid

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
16 bodova može ispariti bukvalno u jednoj trciLynx je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:41Nije ovdje još ništa gotovo, mada sumnjam da će iko sustići PiastrijaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:36Svaka čast Oskaru, baš hladnokrvno izgleda
Sada kada Maks više nema šanse za titulu volio bih da Meklareni malo bliže budu da idimo baš borbu između Pijastrija i Norisa
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma sad je 32. boda i samo će rasti, šta je kriv za ušao Rasel pod VSC-u manje vremena izgubio i ćao, nema sretnijeg vozača od Rasela.AshburtonG je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:40Zbog cega ne bi imao sansu? Pa ima jos 18 trka bog te vidio. Max drzi prikljucak. Ako do pauze bude unutar 50ak bodova, to se moze stici. Mislim da ce RB dat sve da naprave konkurentan bolid za drugi dio sezone.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:36Svaka čast Oskaru, baš hladnokrvno izgleda
Danas je npr sam kriv za izgubljeno trece mjesto.
Maks je borac izgubio je vremena boreći se sa Meklarinama ali lik je takav ne pušta nikoga zato je šampiončina, ona dva teletabisa iz Meklarena i takvog ga jedva prestignu

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
VSC je zeznuo Maxa. Morao je da pokriva Kimmia koji je bio samo 2,5sec iza njega, kad je Kimmi ušao u box i Max je to uradio sljedeći krug. Oni koji nisu mijenjali gume u toj fazi su imali sreće s VSC.AshburtonG je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:40Zbog cega ne bi imao sansu? Pa ima jos 18 trka bog te vidio. Max drzi prikljucak. Ako do pauze bude unutar 50ak bodova, to se moze stici. Mislim da ce RB dat sve da naprave konkurentan bolid za drugi dio sezone.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:36Svaka čast Oskaru, baš hladnokrvno izgleda
Danas je npr sam kriv za izgubljeno trece mjesto.
Iako je RB prilično sporiji od McLarena nije Max bez šanse. Kvalifikacije su ključne za njega jer i danas su se Mclareni namučili da ga preteknu iako su na ovoj stazi bili 0,5sec po krugu brži i imali 3 DRS zone.
Na stazama na kojim će ta razlika bit manja a DRS zone kraće može Max da ih pobijedi s pole pozocije ili uz malo sreće.
- AshburtonG
- Kontakt:
Hamilton je bio jedan od brzih bolida na stazi nakon stavljanja novog mediuma. Da je pusten odmah nakon zavrsetka VSC i onog duela Sainza i Leclerca, stigao bi Kimija sigurno i makar bi ga mogao usporit par krugova, dok gume ne izdaju. Onda bi Charles obisao Kimija i mogao davat DRS Hamiltonu. Ovako su napravi najgluplji moguci potez. Hamilton je trosio 3-4 kruga iza Leclerca i upravo to je falilo da stignu Kimija do ove druge glupe odluke.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:41Greška je napravljena onog trenutka kad su pustili Hamiltona ispred Leclerca.AshburtonG je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:26Sta rade ove budale? Dosli na 2,2s od Kimija, i onda odluce zamijenit pozicije i izgube sekundu opet.![]()
Puštanje bi imalo smisla da je Hamilton ušao u box poslije 35. kruga i imao u tom slučaju gume koje bi do kraja bile brže od harda.I da je evidentno bio brži od Leclerca. A on to nije bio, visio je Charlesu na repu samo zbog 3 DRS zone.
Pustiti ispred čovjeka koji ne prešao na medium u 29. od 56 krugova uopšte nije imalo smisla jer se nalazio 5sec iza Antonellia koji je bio na hardu.Da je bio 0,5sec po krugu brži od Kimmia trebalo bi mu 10 sekundi da ga stigne a tad bi njegov medium imao 15+ krugova na grbači i bio bi sporiji od harda tako da ne bi imao šanse protiv Kimmia u tom duelu.
Oko ovog drugog posta, Max je izgubio preko 10 sekundi u borbi sa dva McLarena. Nije njega nikakav VSC kostao, nego njegova tvrdoglavost da brani nemoguce.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 04 maj 2025, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Al' kakav filmski put Mclarena od početka 2023 gdje su bili ubjedljivo zadnji do danas gdje bježe 30+ 

Pod pretpostavkom da nece biti znacajnih upgradea bilo kojeg tima, tu je problem sto Max krv propisa ne bi li ubo prvo mjesto i mizerno smanjivanje bodova u odnosu na mclaren, dok u utrci poput ove evo Russel zaluta ispred Maxa i zadrzi poziciju bez problema.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:46Iako je RB prilično sporiji od McLarena nije Max bez šanse. Kvalifikacije su ključne za njega jer i danas su se Mclareni namučili da ga preteknu iako su na ovoj stazi bili 0,5sec po krugu brži i imali 3 DRS zone.
Na stazama na kojim će ta razlika bit manja a DRS zone kraće može Max da ih pobijedi s pole pozocije ili uz malo sreće.
Dakle kad Max pobjedi vrlo je izvjesno da je mclaren 2 i 3, za razliku od obrnutih situacija kad Max moze i 5. biti.
Mekusci iz Mercedesa i Ferarrija se uopste ni ne utrkuju sa Mclarenom.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kako Maxu nestadose problemi sa kocnicama, cim ga Mclareni prestigose. Nije nakon toga niti jednom zakukao na kocnice 

-
- Kontakt:
max je itekako jos u borbi za titulu.. ponajvise zbog kvala
ova utrka je odgovarala narandzastima to je jasno.. monako i nizozemska se uzimaju na kvale i tu ce ih max pretuci jer moze izvuci taj jedan GOAT krug...istina potrebno je i malo srece te da se narandzasti nekad poskliznu i izgube koji bod
ova utrka je odgovarala narandzastima to je jasno.. monako i nizozemska se uzimaju na kvale i tu ce ih max pretuci jer moze izvuci taj jedan GOAT krug...istina potrebno je i malo srece te da se narandzasti nekad poskliznu i izgube koji bod
Najjace kad ljudi proglase sampionom nekog s 16 bodova prednosti 18 trka prije kraja.
Je li to radite da bi momka koji kreće tek trecu sezonu u F1 kasnije proglasili chokerom ako ne osvoji ili?

Je li to radite da bi momka koji kreće tek trecu sezonu u F1 kasnije proglasili chokerom ako ne osvoji ili?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne znam koliko si upucen ali ne prenose svaku komunikaciju na tvu. A to s kocnicama ne znaci da su lose generalno vec se osjeti da su lose kad se brani od bolida za 0.5sec po krugu brzeg od njega. Tako da veoma retardiran upis ali i ne cudi od tebe.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Više šanse će imati u Imoli gdje je ona jedna DRS-zona pa ih može držati iza sebe kao u Suzuki i Džedi gdje bi pobijedio da nije bilo glupe kazne
Ako fule sa nadogradnjom što su rekli da će donijeti u Imolu onda je baš gotovo
Samo kažem volio bih napokon da Meklareni budu bliže jedan drugom da vidimo borbu, jer očigledno Lando i dalje ima bolji rejs pejs od Oskara
Ako fule sa nadogradnjom što su rekli da će donijeti u Imolu onda je baš gotovo
Samo kažem volio bih napokon da Meklareni budu bliže jedan drugom da vidimo borbu, jer očigledno Lando i dalje ima bolji rejs pejs od Oskara
MANIJACI JUG 1987
Ne znam koliko si upucen, ali Max uvijek place.
Svaki trening, uvijek prica nezadovoljan bolidom, pa pljus 1, 2, 3 na kraju...
Svaki put kad ne pobijedi, plakanje na bolid, izivljavanje nad mehanicrima i slicno...
Cak i vi njegovi pusiqurci, morate priznati da je on jedan ogavan lik, kao sto cu ja priznati da je najbolji vozac ove ere F1.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nema ga koji ne plače, danas su Lec i Ham priredili melodramu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Vaseru je vrijeme da ide, dosta floskula sa izjavama i kreveljenja na svaku rečenicu, ovo je bruka da tim koji je veći od svih timova zajedno i Formule 1 i cijelog moto sporta bude sekundu sporiji po krugu
MANIJACI JUG 1987
Ne volim Ferari, ali cak mi je malo zalosno ih vidjeti ovako zbunjene.
Najveca mi je misterija, kako su uspjeli shebati bolid iz zadnje trecine prosle sezone, koji je bio ako ne brzi od Mclarena, onda u egalu. Od staze do staze je bilo izmedju njih, ko je bolji.
Odnosno znam, mijenjali su ovjes totalno i uveli novu filozofiju. Ne kontam taj potez zaista. A sve ove greske i losi potezi, dolaze iz toga sto su ocajni zbog losih rezultata, onda srljas iz greske u gresku.
Najveca mi je misterija, kako su uspjeli shebati bolid iz zadnje trecine prosle sezone, koji je bio ako ne brzi od Mclarena, onda u egalu. Od staze do staze je bilo izmedju njih, ko je bolji.
Odnosno znam, mijenjali su ovjes totalno i uveli novu filozofiju. Ne kontam taj potez zaista. A sve ove greske i losi potezi, dolaze iz toga sto su ocajni zbog losih rezultata, onda srljas iz greske u gresku.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ista greška kao Mclaren 2013. , krenuli ispočetka i promijenili 99% bolida koji je bio apsolutno korektan i brzEvander je napisao/la: ↑05 maj 2025, 00:17Ne volim Ferari, ali cak mi je malo zalosno ih vidjeti ovako zbunjene.
#Punoljetstvo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Elkan ga nakon ove izjave mora odmah otjerati, kakav francuski kreten
MANIJACI JUG 1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Piastri je robot sa druge planete.
Trebalo mu je samo da Max nema 3 puta bolji bolid od ostalih i to je to.
A Lando je stari lakrdijas, on nije nikada bio prijetnja kao ni onaj Francuski derpe iz Ferarija.
Od njih je najveca prijetnja svih ono dijete Kimi.
Ono sto kazu da je Albon od citave te generacije bio u mladim kategorijama najsposobniji se sada vidi kada je Williams pristojan.
Trebalo mu je samo da Max nema 3 puta bolji bolid od ostalih i to je to.
A Lando je stari lakrdijas, on nije nikada bio prijetnja kao ni onaj Francuski derpe iz Ferarija.
Od njih je najveca prijetnja svih ono dijete Kimi.
Ono sto kazu da je Albon od citave te generacije bio u mladim kategorijama najsposobniji se sada vidi kada je Williams pristojan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.