Čini se da će krenuti sa četiri stopera. Inigo lijevo, Garcia desno.
Imao sam osjećaj da je Baldeu ovo već treća ili četvrta povreda ove sezone, kad ono tek prva.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Čini se da će krenuti sa četiri stopera. Inigo lijevo, Garcia desno.
Brzina i snaga za naguravanje? Ovi Interovci i onako sve na snagu idu.
Martinez je previse spor za lijevog beka.Lavcina je napisao/la: ↑04 maj 2025, 16:48Brzina i snaga za naguravanje? Ovi Interovci i onako sve na snagu idu.
Ne znam ja bi izveo odbranu
Araujo-Cubarsi-Christensen-Martinez
Sredina Gavi, Pedri, De Jong
Napad Raphinha, Yamal i Torres pa u drugom poluvremenu Lewa.
Jest da bi napad bio osakacen, ali bi barem (nadam se) odbrana bila stabilna.
Baldea ne bi pozurivao ni za el clasico. Bice nam bitniji u preostatku sezone nego, da ga izgubimo skroz do kraja.
Zna li ko kad se vracaju Casado i Kounde?
Cancelo nije bio dobar u glavi, pored toga što je bio katastrofa u odbrani.
Ne vjerujem ni ja da ce mijenjat taktiku i to u najbitnijoj utakmici sezonejasmin10 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 21:19Pa neće u polufinalu lige prvaka mijenjati taktike sa 3 čovjeka pozadi. Nije FIFA pa da se igrači odjednom prilagode novoj formaciji.
Krpit će se bekovi nekako sa nadam se Araujom i Inigom. Ako ništa bit će čvršći pozadi.
Ne ganja se rezultat pa se mora srljati naprijed. Nadam se da će povesti rano pa onda držati loptu do besvijesti.
Preskakao bi Iniga a ne bi Raphinhu koji nikada u zivotu nije igrao beka. A i kako bi se Raphinha snašao u postavljanju kada su u pitanju offside zamke ?JoeBleck je napisao/la: ↑05 maj 2025, 08:34Inter igra sa full bekovima,a po njihovoj desnoj strani je i u prosloj utakmici najbolji im igrac bio Dumfries.Super brz i prodoran.Barca na toj strani mora postaviti brzog igraca jer ce Iniga preskakati.Prelosa situacija posebno za oporavak Baldea.
Nepozeljno krenuti sa 4 stopera jer Barca ce kako god igrati opet visoko a tu moze biti i veca promaja nego inace u odsustvu brzine.Neka Raphinhu gurne lijevo a Ferrana na krilo.Mislim da se Brazilac ne bi zalio,lik je 200% podredjen timu i uspjehu istog.Pored toga imam osjecaj da moze zujati 90minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.