@caffetin godinama pise na nasoj temi

@caffetin godinama pise na nasoj temi
Osvojite ih deset u nizu, ali pošteno i niko vam ništa neće reći. Dok pobjeđujete na ovakav način ni Banjaluka vam ne vjeruje, to možeš zaključiti po posjeti na stadionu, a mi bi vam kao trebali čestitati.Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:06Ne znaju oni to, a i ne žele da znaju.....Kakvi su to manifetluci bili, lova ispod stola, licence, i ostale lakrdije samo da se izbaci Borac a u krajnjoj tački da se klub ugasi....Trni u oku smo im bili kad smo na najnižim granama bili, a možeš zamisliti kakav smo im sada triger za čireveal pjesma nije prestajal nikada AMAR AMAR SISAJ SISAJ, i parola sa svinjskim tijelom i njegova glavurda
![]()
Netacni podaci, kakav zvanicni. Kazem dozvolio bi savez da se igra u Olovu i sa oko 2000 mjesta, samo kad bi ostali uslovi bili ispunjeni, prije svega prostorije. Ako reflektori budu uslov onda jbg.
U kvalifikacijama rasprodate karte za Paok i Ferencvaros za jedan dan. Kako to Banjaluka ne vjeruje u "grupama", a mjesec-dva prije vjeruje? Nema logike bas to sto pises, kao i obicno.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:16Osvojite ih deset u nizu, ali pošteno i niko vam ništa neće reći. Dok pobjeđujete na ovakav način ni Banjaluka vam ne vjeruje, to možeš zaključiti po posjeti na stadionu, a mi bi vam kao trebali čestitati.Mi na Trnavi yebenoj u pretkolu imamo preko 25 hiljada ljudi, vi na Panathinaikosu u "grupama" nemate 5.
Sjeti se duple krune Zrinjskog prije dvije-tri sezone, ljudi pomeli sve pred sobom i niko im A nije rekao, a isto gledamo i na vas i na njih. Ovako se samo brukate i pokazujete da ni dan danas nemate ni časti ni obraza.
Kako nema logike kad nigdje nisam spomenuo PAOK i Ferencvaros?Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:38U kvalifikacijama rasprodate karte za Paok i Ferencvaros za jedan dan. Kako to Banjaluka ne vjeruje u "grupama", a mjesec-dva prije vjeruje? Nema logike bas to sto pises, kao i obicno.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:16Osvojite ih deset u nizu, ali pošteno i niko vam ništa neće reći. Dok pobjeđujete na ovakav način ni Banjaluka vam ne vjeruje, to možeš zaključiti po posjeti na stadionu, a mi bi vam kao trebali čestitati.Mi na Trnavi yebenoj u pretkolu imamo preko 25 hiljada ljudi, vi na Panathinaikosu u "grupama" nemate 5.
Sjeti se duple krune Zrinjskog prije dvije-tri sezone, ljudi pomeli sve pred sobom i niko im A nije rekao, a isto gledamo i na vas i na njih. Ovako se samo brukate i pokazujete da ni dan danas nemate ni časti ni obraza.![]()
Kakav cirkusant.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:42Kako nema logike kad nigdje nisam spomenuo PAOK i Ferencvaros?Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:38U kvalifikacijama rasprodate karte za Paok i Ferencvaros za jedan dan. Kako to Banjaluka ne vjeruje u "grupama", a mjesec-dva prije vjeruje? Nema logike bas to sto pises, kao i obicno.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:16Osvojite ih deset u nizu, ali pošteno i niko vam ništa neće reći. Dok pobjeđujete na ovakav način ni Banjaluka vam ne vjeruje, to možeš zaključiti po posjeti na stadionu, a mi bi vam kao trebali čestitati.Mi na Trnavi yebenoj u pretkolu imamo preko 25 hiljada ljudi, vi na Panathinaikosu u "grupama" nemate 5.
Sjeti se duple krune Zrinjskog prije dvije-tri sezone, ljudi pomeli sve pred sobom i niko im A nije rekao, a isto gledamo i na vas i na njih. Ovako se samo brukate i pokazujete da ni dan danas nemate ni časti ni obraza.![]()
Rekoh Panathinaikos druže, čitaj.
Mudro si izignorisao ovo o posjeti u ligi klaune.Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:51Kakav cirkusant.![]()
Znaci nisu htjeli da dodju na Panathinaikos jer u PL pobjedjujemo na "onakav nacin". Ali zato im u kvalifikacijama to ne smeta i tu pune stadion. Jel tebi to logicno?
Prosjek 2200, broj stanovnika je jedan od faktora, a ima i mnogo drugih. To je za tebe visa matematika, kad ne mozes ni ovo za Panata Paok da skontas.
Nek pogleda tekmu protiv Sigme ova banjalucka curica,ima na youtubu nek vidi sta je kisaNoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:57Mudro si izignorisao ovo o posjeti u ligi klaune.Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:51Kakav cirkusant.![]()
Znaci nisu htjeli da dodju na Panathinaikos jer u PL pobjedjujemo na "onakav nacin". Ali zato im u kvalifikacijama to ne smeta i tu pune stadion. Jel tebi to logicno?
Prosjek 2200, broj stanovnika je jedan od faktora, a ima i mnogo drugih. To je za tebe visa matematika, kad ne mozes ni ovo za Panata Paok da skontas.![]()
Nisu htjeli da dođu jer ih boli ku.rac za ovaj Borac, ukratko.
Da sam se ja zadesio u Banjaluci na dan utakmica s PAOKOM I Ferencom vjerovatno bih pokušao doći do karte, lijep dan, što da ne.
Ako je standardni izgovor kiša, pogledaj posjetu na utakmicama Sarajeva protiv Celtica, Helsingborga, Rapida, Atromitosa itd. sve odigrane po kiši.![]()
Sta sam izignorisao klovnu, u zadnjoj recenici sam ti odgovorio.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:57Mudro si izignorisao ovo o posjeti u ligi klaune.Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:51Kakav cirkusant.![]()
Prosjek 2200, broj stanovnika je jedan od faktora, a ima i mnogo drugih. To je za tebe visa matematika, kad ne mozes ni ovo za Panata Paok da skontas.![]()
Da sam se ja zadesio u Banjaluci na dan utakmica s PAOKOM I Ferencom vjerovatno bih pokušao doći do karte, lijep dan, što da ne.
Ako je standardni izgovor kiša, pogledaj posjetu na utakmicama Sarajeva protiv Celtica, Helsingborga, Rapida, Atromitosa itd. sve odigrane po kiši.![]()
K'o da sam bio u pravu.MirkoPlazibat je napisao/la: ↑30 apr 2025, 12:17'ebo majku više ima mrzitelja Željezničara, nego navijača Sarajeva.
Kako godine prolaze sve sam više uvjeren da pojedini navijači Sarajeva više slave poraze ovih s' uskotračne pruge, nego pobjede svoje ekipe i titule.
Mrzim ih i ja naravno, ali me iskreno zaboli hašimaga hoće se ugasiti ili će se pretvoriti u Real, daj da mi klub bude kulturan, navijači kulturni, da nam cilj bude jako Sarajevo, da ne gledamo šta su uradili savez, sudije, masoni, nego da i u pobjedi i porazu pokažemo da smo gospoda (kakvom se predstavljamo, a u posljednje vrijeme je sve osim toga) čast izuzecima naravno.
Elem, želio bi da čestitam prvomajske praznike svim učesnicima ove lakrdije zvane "premijer liga" u kojoj iz sedmice u sedmicu se sve više pokazuje da ovaj narod nije bez razloga plaćao vodu torabiju i gledao kako dodiruje ženski rod po intimnim dijelovima tijela, jer sada to sve isto, samo na jedan fakinski način, radi gospodin Vico Zeljković kao i svi njegovi prethodnici, svaki na svoj način, ali kako se koji klub gurao, tako su ti isti navijači zatvarali oči, slavili titule i neregularne pobjede.
Lažni moralisti sa svih strana ove naše lijepe države Bosne i Hercegovine.
Savez napolje!
Svi navijači i simpatizeri zaslužuju biti na stadionu!
identicno je i s druge strane
Pa eto, sam sebi si odgovorio. Logično da će obarati rekorde kad ih se gura svako kolo?Pact1921 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 11:02Evo jedna zanimljiva cinjenica kakva nam je trenutna liga znaci zrinjski i borac imaju 73 odnosno 72 boda u 29 kola. Zeljeznicar u svojoj najdominatnijoj sezoni otkad je nastala premijer liga kad su osvojili duplu krunu i 26 utakmica bez poraza imali imali su ukupno 71 bod . A te sezone 2 mjesto je imalo 63 boda. Sarajevo u svojoj najdominatnijoj sezoni to jest 2018/19 su imali 70 bodova a te sezone drugo mjesto 65 bodova. Jest da u ovoj sezoni su odigrana 33 kola . I sad kad kazu gurale su se ekipe namjestano je ovo i ono ali ovaj nivo da 2 ekipe imaju ovoliko vise bodova od ostalih je nevidjeno u bih. A 2021/22 sesone to jest od zrinjskog prve titule u ovom nizu oni su tad imali 84 boda pa sezonu kasnije 78 i onda sezonu poslije te borac je imao 78 bodova.
Poenta priče je da vam ni Banjaluka ne vjeruje u ove titule. Posjeta govori za sebe. U Sarajevu imaš dva velika kluba, a oba imaju pet puta veću posjetu od Borca.Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 14:05Sta sam izignorisao klovnu, u zadnjoj recenici sam ti odgovorio.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:57Mudro si izignorisao ovo o posjeti u ligi klaune.Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:51
Kakav cirkusant.![]()
A da si se zadesio sa Panatom ne bi? Sto to?
Poenta price je da je smijesno traziti vezu izmedju sudjenja u PL i posjete u grupnoj fazi.
Nema teoretske šanse da ova dva stadiona imaju 3000 stolica. Ne trebaš brojati da to vidiš.avenija je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:11Googlaj imas zvanične podatke da su oba stadiona namirena na tačno 3000 stolica. Da brojim nije mi to toliko ni bitno.Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 11:28Konjic nema ni 2300, Gabela nema ni 2600. Broji ako hoces.![]()
https://static.klix.ba/media/images/vij ... 1743855979
https://caportal.net/wp-content/uploads ... 2020-1.jpg
Samo duplo vise? S obzirom na navijacku bazu i koliko ste zeljni trofeja, to i nije neka posjeta.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:25Poenta priče je da vam ni Banjaluka ne vjeruje u ove titule. Posjeta govori za sebe. U Sarajevu imaš dva velika kluba, a oba imaju pet puta veću posjetu od Borca.Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 14:05Sta sam izignorisao klovnu, u zadnjoj recenici sam ti odgovorio.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:57
Mudro si izignorisao ovo o posjeti u ligi klaune.![]()
A da si se zadesio sa Panatom ne bi? Sto to?
Poenta price je da je smijesno traziti vezu izmedju sudjenja u PL i posjete u grupnoj fazi.
Meni je još lakše tražiti vezu između vašeg cirkusa i vašom posjetom u ligi jer ste tu još smiješniji.![]()
Pa koja budala bi došla da pokisne zbog nebitnog Borca koji igra protiv Panate?![]()
Evo biće kiša u srijedu i doći će nas duplo više na finale kupa nego je vas bilo na Panati.![]()
Ajde, bas me zanima.Meni je još lakše tražiti vezu između vašeg cirkusa i vašom posjetom u ligi jer ste tu još smiješniji.
Pa ko vama brani da imate veću navijačku bazu?Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:37Samo duplo vise? S obzirom na navijacku bazu i koliko ste zeljni trofeja, to i nije neka posjeta.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:25Poenta priče je da vam ni Banjaluka ne vjeruje u ove titule. Posjeta govori za sebe. U Sarajevu imaš dva velika kluba, a oba imaju pet puta veću posjetu od Borca.
Meni je još lakše tražiti vezu između vašeg cirkusa i vašom posjetom u ligi jer ste tu još smiješniji.![]()
Pa koja budala bi došla da pokisne zbog nebitnog Borca koji igra protiv Panate?![]()
Evo biće kiša u srijedu i doći će nas duplo više na finale kupa nego je vas bilo na Panati.![]()
Ajde, bas me zanima.Meni je još lakše tražiti vezu između vašeg cirkusa i vašom posjetom u ligi jer ste tu još smiješniji.
Cinjenica je jedan i to nema sta da se raspravljamo, Banjaluka ima slab odziv publike, zasto, vise ja faktora u opticaju, navescu neke:NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:09Pa ko vama brani da imate veću navijačku bazu?Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:37Samo duplo vise? S obzirom na navijacku bazu i koliko ste zeljni trofeja, to i nije neka posjeta.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:25
Poenta priče je da vam ni Banjaluka ne vjeruje u ove titule. Posjeta govori za sebe. U Sarajevu imaš dva velika kluba, a oba imaju pet puta veću posjetu od Borca.
Ajde, bas me zanima.Meni je još lakše tražiti vezu između vašeg cirkusa i vašom posjetom u ligi jer ste tu još smiješniji.Po glavi stanovnika to ti dođe tu negdje kad popoloviš Sarajevo na dva kluba.
Kad već spominješ trofeje zaboravljaš da dva najtrofejnija kluba u državi dolaze upravo iz Sarajeva.
Edit: Zajebao sam se, nije duplo više, nego pet puta više.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.