Cekaj, ladno si isao i screenshotovao kadar sa sazetaka Arene pola sata pred pocetak svih domacih utakmica, a i u tom kadru se vidi samo jedna tribina. Ti si ozbiljan mitoman i besposličar.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:09Pa ko vama brani da imate veću navijačku bazu?Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:37Samo duplo vise? S obzirom na navijacku bazu i koliko ste zeljni trofeja, to i nije neka posjeta.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:25
Poenta priče je da vam ni Banjaluka ne vjeruje u ove titule. Posjeta govori za sebe. U Sarajevu imaš dva velika kluba, a oba imaju pet puta veću posjetu od Borca.
Meni je još lakše tražiti vezu između vašeg cirkusa i vašom posjetom u ligi jer ste tu još smiješniji.![]()
Pa koja budala bi došla da pokisne zbog nebitnog Borca koji igra protiv Panate?![]()
Evo biće kiša u srijedu i doći će nas duplo više na finale kupa nego je vas bilo na Panati.![]()
Ajde, bas me zanima.Meni je još lakše tražiti vezu između vašeg cirkusa i vašom posjetom u ligi jer ste tu još smiješniji.Po glavi stanovnika to ti dođe tu negdje kad popoloviš Sarajevo na dva kluba.
Kad već spominješ trofeje zaboravljaš da dva najtrofejnija kluba u državi dolaze upravo iz Sarajeva.
Edit: Zajebao sam se, više od duplo, mislio sam da vas je bar 5 hiljada bilo na Panati, ali evo gledam sada, nije.![]()

Opet ne vidim sta ovim dokazujes, jel prije Vice bila bolja posjeta?