Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pa ja sam, dan nakon što ju je nalupao, rekao da će mu se vratiti. 

https://crna-hronika.info/tag/adis-cigura
Prelistaj o doticnom

Najgore sto su objavili da se razvode, a danas opet zajedno

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A da vidiš koliko tek sudskih predmeta ima…DamirT je napisao/la: ↑06 maj 2025, 16:34https://crna-hronika.info/tag/adis-cigura
Prelistaj o doticnom![]()
Najgore sto su objavili da se razvode, a danas opet zajedno![]()
![]()

Ali mi je najogavnina pojava na društvenim mrežama ova krava Nahla, bukvalno vidiš koliko je ljubomorna i posesivna i koliko tjera debila Irfana da joj iskazuje ljubav javno.

Glupi zenski mozak funkcionise tako da sto si gori prema njoj misli da vise vrijedis. Ako si dobar i udovoljavas joj umisli si da je premija za tebe i samo je pitanje kad ce te ostaviti.DamirT je napisao/la: ↑06 maj 2025, 16:34https://crna-hronika.info/tag/adis-cigura
![]()

To je to. Bace im pricu i ljudi se uhvate tog. Kazu imaju bruke djece, dobijaju kindergeld imaju vile i limuzine.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 13:01To je tipična desničarska spika, za sve su im krivi drugi i drugačiji.
A za jedno djete dobijes 255 eura kindergelda. Hajde ti nahrani i obuci djete za te pare.
Stan dobijes negdje u nekom ghetu, rupa neka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imigranti ukrali sav posao domicilnima a istovremeno ništa ne rade i skupljaju socijalu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
đe da pojedem dobre lazanje **** ti grob i sarajevo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Jesi išao u Da Zero ? Brutalna pizza

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
samo treba djubro bitiMogli je napisao/la: ↑06 maj 2025, 17:16Glupi zenski mozak funkcionise tako da sto si gori prema njoj misli da vise vrijedis. Ako si dobar i udovoljavas joj umisli si da je premija za tebe i samo je pitanje kad ce te ostaviti.DamirT je napisao/la: ↑06 maj 2025, 16:34https://crna-hronika.info/tag/adis-cigura
![]()
![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
Koga briga za ovaj anti-sapun rat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koji su nasi,da znam za koga da navijam?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:

I love Pakistan, I will sacrifice my life for Pakistaaann
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa braća muslimani , u čemu je problem ?

Možda su ovo nebitni muslimani , ono nisu braća ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- AshburtonG
- Kontakt:
AfD vode bogati neonacisti, a sljedbenici su im uglavnom ovaj njemacki iskvarcani radnicki narod, koji se drogirao 80ih, pa nisu stigli zavrsit srednju skolu i krivca za svoje neuspjehe nalaze u strancima. Ekipa koja se dokazano lozi na populizam, teorije zavjere i slicne price. To su ti u Bosni glasaci Dodika, SDA i slicnih ekstremistickih partija. Ona ekipica sto shareuje fb postove kako bi fb uplatio za svaki share 50pfeninga za pomoc nekome. Uvijek te stranke imaju i dobrih kadrova, ali ih niko ne podrzava zbog njihovog znanja i sposobnosti, nego zbog populisticke ideologije stranke.Muumii je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:07Pa nije to bas sasvim tačno,znam ih par koji su članovi afd i jedan momak od otp 25 godina koji je u nekim odborima,trudi se postati istaknuti član, meni naziva Selam bez problema,kaže MashAllah, InshAllah, nosi dres fenjera slučajnosti Edin dzeko, druži se sa Turcima i ima stav da treba ukinuti socijalu i istjerati svakoga ko je na socijali, sa čime se i ja kao auslender slažem,jer kad pogledaš realno,mi radimo trenutno, a svjesni smo da vjerovatno nećemo imati penziju,jer se naše pare troše na te klosare,koji ništa ne rade,pri tome ne mislim samo na strance,već i na svabe, jer taj novac koji dobijaju od države,toliko su lagani,da ne moraju ništa raditi.sarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑04 maj 2025, 19:38AfD su fašisti. Svi koji ih podržavaju u najmanju ruku odobravaju te stavove. Tu sva priča završava
Nacionalizam kao ideologija je u trenutno doba ekonomske ekspanzije neodrziv i nemoguc, a to je primarni motor pokretac njihove masinerije. Oni su porasli na izborima jer im se priklonilo i dosta stranaca, koji su integrisani ali i bukvalno sve ono sto hardcore AfD clan mrzi, a to je uspjesan stranac u Njemackoj. Ova prica o socijali, bla bla, je samo da se ublazi program i bude svarljiviji za sire glasacke mase. Pa zamisli desnicarsku stranku, gdje je predsjednica partije lezbejka, koja primarno zivi van drzave u zajednici s Tajlandjankom.

Njemacka samo treba poostrit imigracijske zakone i to ce im rijesit 50% problema. Ove koje su vec usli ces mnogo lakse prelomit ako nemas konstantan priliv novih ljudi upitnog backgrounda. Nek ih uzimaju Saudijci i Emirati. Radna snaga se moze dovest i iz civiliziranijih dijelova svijeta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pakistan je “moralni’ izbor, ali nebitan rat u kontekstu BiH
#Punoljetstvo