Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
dobro je dok navijaci misle da je to faul, problem je kad imas sudije koje onakve stvari vide kao faul pa nastane lakrdija kakve smo vidjali vec
Da, problem je kad bi sudije radile posao kako treba
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Stvarno sramota. Još samo fali da naprave kompilaciju sudijskih grešaka i vrte je po propagandnim medijima.Shategabri je napisao/la: ↑07 maj 2025, 08:55Kmeči i Flick, kmeči Garcija, svi provlače eto sudija ih zayeboobagol je napisao/la: ↑07 maj 2025, 08:41Hajde razumijem da navijači moraju biti malo subjektivni ali za ono tvrditi da je faul je nebulozno. Kako može biti faul, Barcelonin igrač udara Dumfriesovu ispruženu nogu 2 puta i baca se na pod??ANamelessGhoul je napisao/la: ↑07 maj 2025, 01:12Cisti faul kod interovog trećeg gola tek sad vidjeh. Pa za šta var **** sluzi ne kontam stvarno![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Pensioner26
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 00:04Romariooo je napisao/la: ↑17 apr 2025, 00:20Ta ce Inter , manite mi tih žabara budite ozbiljni ,
pomest cemo ih ko i borusijju jos u prvoj utakmici,nasa je ekipa dosta brza,tehnicki potkovanija , nece oni prezivjeti kanonadu nasih napada i stradat ce jos u prvom poluvremenu prve utakmice ,sabit cemo ih u 16 metara i nece preci centra zapamtite
Ne bi da pretjerujem,al ova barca je za klasu potentnija i jaca ekipa od intera i ovi sto pisu sanse 50 50 neka se ne iznenade ako raspemo intera i nakantamo ga momacki. Flik ne kalkulise,nije to guardiola da filozofira i da zbog te filozofije ispadamo glupo ko onomad od intera, flik ce postavit ekipu napadacku i napasti od prve minute, a spora interova ekipa kad krene kanonada napada i golova nece znati sta ih je snasloRomariooo je napisao/la: ↑17 apr 2025, 22:05Smijesno je govlriti o procentima 50 50, realno je 80 20, barca je izrasla u paklenu mashinu u paklenoj formi, vidjeli smo kako otresaju bajerna reala u vise navrata,atletico madrida, borusiju su pomeli a nista slabija borusija nije previse od intera barem kad se napale u ligi prvaka
Sabijanje u rupu žabara i nakantavanje je jedina realnost ovog dvomeca,zivi bili pa vidjeliRomariooo je napisao/la: ↑18 apr 2025, 22:57Barcina paklena i brza mašina je svemirski brod za interov motokultivator
Zaboravljam imena tim nekim interovim igracima jer su onako mrtvi prosjek ,taj darmian npr ili mihtarijan se godinama pomijaju po raznim klubovima i uvijek neki mrtvi prosjek
To sto je inter najjaca ekipa u italiji je zato sto je ta liga propala ko kauč, a i inace je kvalitet fudbala opao globalnoRomariooo je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:40Nista ja ne pretjerujem,situacija je takva kakva jeste,dosta smo kvalitetnija ekipa i u sjajnoj atmosferi i formi docekujemo slabiju ekipu koja je u lošem momentumu i sasvim je realno ocekivati da se prolaz rijesi u prvoj utakmici,uvijek se nesto moze zalomiti, al da imamo vrlo realnu mogucnost da pobijedimo dva tri razlike imamo sigurno bez ikakvog pretjerivanja i potcjenjivanja.
Kao sto bi bila grehota i sramota ispustiti prvenstvo spanije kad se sve ljjepo poklopilo i otvorilo, jos veca grahota i sramota bi bila ne izboriti finale lige prvaka kad nas je zrijeb tako lijepo pomazio i do polufinala i u polufinalu, u svakoj fazi smo dobijali najslabije protivnike, a i u polufinalu sad ako poredimo ovaj trenutni inter s arsenalom ili parizom, razlika je nebo i zemlja,da smo njih izvukli ne bi ja ovako pricao sigurno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šizofreničar.
Za finale bi bilo bolje da je Barcelona prošla dalje.
Vaditi se na sudije nakon nadimka Uefalona je zaista smiješno.
U ovom dvomecu sam navijao za Barcelonu isključivo zbog Yamala, ali primiti 7 komada i nesto se zaliti zaista nema smisla.
Ekipa koja postigne 7 pogodaka Barceloni mora da je onda zasluženo u finalu.
Vaditi se na sudije nakon nadimka Uefalona je zaista smiješno.
U ovom dvomecu sam navijao za Barcelonu isključivo zbog Yamala, ali primiti 7 komada i nesto se zaliti zaista nema smisla.
Ekipa koja postigne 7 pogodaka Barceloni mora da je onda zasluženo u finalu.
Ma šta će se iko žaliti. Navijam za Barcelonu ali samo budala nije uživala sinoć i traži neke greške sudije.
Nisam ovako uživao u fudbalu od finala Svjetskog.
Nisam ovako uživao u fudbalu od finala Svjetskog.
- JayCatwright
- Kontakt:
Barsa ima ekipu za sljedeću deceniju da vlada LP i njihovo tek dolazi. Nisam fan Barse, ali postajem fan ove Barse sa Yamalom i Flickom, ali je to jedan od klubova za koje navijam kada igraju protiv drugih, ali opet s druge strane bit će mi drago što oni neće biti gubitnici u finalu, jer kako sam ranije nekoliko puta pisao, PSG osvaja ligu aBd. Ovako da su igrali PSG i Barca, ne bi znao za koga više da navijam.
-
- Kontakt:
Inter zasluženo u finalu. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ono nije bio faul al po meni je pogrijesio za penal za barsu kitarjan uletio vani a zakacio yamala na liniji ono pokazivanje prstima kao 2-3cm je presmijesno, trebao je bit penal mada eto i poslije su poveli opet
Ma kakve crne sudije.
Uzroke poraza treba prvo traziti u svojim redovima, pa tek onda neki vanjski faktori.. Araujo dva kiksa u defanzivi, Yamal sa svojim promasajima, mogao je davno prije produzetaka rijesiti prolaz u finale, gotovo je sad.
Treba dodati i Sommera, frajer je branio strasno, sto jest jest

- Shategabri
- Kontakt:
Ko neki jelBoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 09:09Stvarno sramota. Još samo fali da naprave kompilaciju sudijskih grešaka i vrte je po propagandnim medijima.Shategabri je napisao/la: ↑07 maj 2025, 08:55Kmeči i Flick, kmeči Garcija, svi provlače eto sudija ih zayebo![]()
![]()

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Tačno, iz Reala se opasno kmeči ove sezone.
Ne mijenja činjenicu da su sinoć u Barsi kmečali.
Flick je malo pokušao umotati, ali nije mogao da ne pomene sudije.
Ne može se čisto ispasti, tako ispada.
Koševo Zapad
Ma nismo navijači Arsenala da plačemo na svaku sudijsku odluku i da mislimo da su svi protiv Barcelone.let3 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 10:30Ma kakve crne sudije.
Uzroke poraza treba prvo traziti u svojim redovima, pa tek onda neki vanjski faktori.. Araujo dva kiksa u defanzivi, Yamal sa svojim promasajima, mogao je davno prije produzetaka rijesiti prolaz u finale, gotovo je sad.
Treba dodati i Sommera, frajer je branio strasno, sto jest jestto je prava prica, a ne sudije.
Imaš rezultat koji te vodi dalje, Acerbi od 37 godina otrese Arauja i zabije ti za produžetak.
A i Barcelona nakon dugo vremena ima ekipu koja može biti simpatična i neutralnim gledaocima. Doduše Gavi glumi nekog mangupa kao nekada Alba.
Ne znam, po meni je faul, djonom na nogu koja je isla prema lopti. Ali kako god Inter nije nezasluzeno prosao, ako Arsenal prodje cemu se nadam nece mi biti krivo ko god da osvoji, oba kluba simpaticna za razliku od arapskog projekta. Iako ruku na srce PSG nije ovako dobro igrao otkad su ih arapi preuzeli, tesko ce Arsenal veceras preokrenuti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 maj 2025, 10:22ono nije bio faul al po meni je pogrijesio za penal za barsu kitarjan uletio vani a zakacio yamala na liniji ono pokazivanje prstima kao 2-3cm je presmijesno, trebao je bit penal mada eto i poslije su poveli opet
Upravo to.jasmin10 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 10:44Ma nismo navijači Arsenala da plačemo na svaku sudijsku odluku i da mislimo da su svi protiv Barcelone.let3 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 10:30Ma kakve crne sudije.
Treba dodati i Sommera, frajer je branio strasno, sto jest jestto je prava prica, a ne sudije.
Imaš rezultat koji te vodi dalje, Acerbi od 37 godina otrese Arauja i zabije ti za produžetak.
A i Barcelona nakon dugo vremena ima ekipu koja može biti simpatična i neutralnim gledaocima. Doduše Gavi glumi nekog mangupa kao nekada Alba.
Đuturum Acerbi ti zabija gol u sudijskom. Ja ne znam kad je taj lik zadnji put zabio gol, jos polufinale LP

Gavi je balavac koji se treba nauciti malo ponasanju. Mada kad bolje pogledam, Cubarsi je jos mlađi od njega, pa je pristojan momak.
Ma poslije utakmice su usijane glave, emocije na maks, kasnije se popravio sto je ispravno. Prvi flick je pogriješio sto nakon vodstva nije sa klupe urlao na ekipu da stanu na loptu a ne srljati svi u napad, ili bar araujo ko kapiten da to uradi, oni svi u napad osli ko da gube, dobro da golman nije otisao sa njima.Shategabri je napisao/la: ↑07 maj 2025, 10:44Tačno, iz Reala se opasno kmeči ove sezone.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, Flick ima svoj potpis na taktiku koji ne mijenja.enobarca je napisao/la: ↑07 maj 2025, 10:52Ma poslije utakmice su usijane glave, emocije na maks, kasnije se popravio sto je ispravno. Prvi flick je pogriješio sto nakon vodstva nije sa klupe urlao na ekipu da stanu na loptu a ne srljati svi u napad, ili bar araujo ko kapiten da to uradi, oni svi u napad osli ko da gube, dobro da golman nije otisao sa njima.Shategabri je napisao/la: ↑07 maj 2025, 10:44Tačno, iz Reala se opasno kmeči ove sezone.
Na minut dva je bio do finala, a obzirom na reputaciju u finalima, vjerovatno i do trofeja.
Onda niko ne bi o tome pričao.
Ja kao polu neutralan

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.