Gomila precijenjenih djecaka kojih ce vise od pola krenuti putem Fatija, Gavija, Moribe, Puiga i ostalih propalih megatalenatadzemil je napisao/la: ↑07 maj 2025, 09:58Barsa ima ekipu za sljedeću deceniju da vlada LP i njihovo tek dolazi. Nisam fan Barse, ali postajem fan ove Barse sa Yamalom i Flickom, ali je to jedan od klubova za koje navijam kada igraju protiv drugih, ali opet s druge strane bit će mi drago što oni neće biti gubitnici u finalu, jer kako sam ranije nekoliko puta pisao, PSG osvaja ligu aBd. Ovako da su igrali PSG i Barca, ne bi znao za koga više da navijam.
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JayCatwright
- Kontakt:
Molim vas mi nađite trenera koji ne kuka na sudije kada izgubi, pogotovo jednu ovakvu utakmicu
-
- Kontakt:
Pedri se nije žalio sudiji jedino još na golubove koji su preletali San Siro
Šta je ono braćo, stalno mu ruka pokazuje na kartone.
Osim toga djeluje neuhranjeno sa oskudnom kondicijom.
Mora se tu popraviti, da izraste u top klasu.

Šta je ono braćo, stalno mu ruka pokazuje na kartone.
Osim toga djeluje neuhranjeno sa oskudnom kondicijom.
Mora se tu popraviti, da izraste u top klasu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- JayCatwright
- Kontakt:
Martin kod treceg gola Intera nije ni imao kontrolu nad loptom, on udara u Dumfriesa, nastavlja se kretati i onda sam sebi podapinje od nogu Dumfriesa. Svaka cast genije. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Dečko je top klasa već. Neuhranjeno je djelovao i Iniesta pa svi znamo kakav je igrac bio.
Ma Inter na kraju bio za nijansu bolji, odlučniji i zasluženo su prošli dalje. Svaka utakmica ima nekih sitnica gdje se možeš žaliti na sudjenje, ali sinoć definitivno to nije bio razlog prolazka Intera.
Jedan od najboljih, ako ne i najbolji dvomeč LP. Sretno Interistima u finalu, a Barcelona se okrece Laligi i svojoj najdražoj ovosezonskoj mušteriji
Jedan od najboljih, ako ne i najbolji dvomeč LP. Sretno Interistima u finalu, a Barcelona se okrece Laligi i svojoj najdražoj ovosezonskoj mušteriji

⚽FK Garaže⚽
-
- Kontakt:
Kme, kme… kad ih klepi i Real za vikend, tek će onda biti veselo i u Ligi.

-
- Kontakt:
Ako gorecka kaze onda mu vjerujemoMarcoBorriello je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:28Čist faul,
ali u Banja Luci na meču Borca i Veleža![]()
Navikli na protekciju, to je to. Srecom bio var inace nit bi svirao penal za Inter a ono njihovo odma poletio na krec.Zeko87 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 07:47Ne kontam o kakvom faulu kod treće gola se priča i spominje suđenje. LP i LA Liga nisu isto takmičenje. Možda je Barsa navikla na prtekciju, posebno ove sezone u La ligi, ali žaliti se na sudiju sinoć je odron. Okliznuo se igrač hoće faul, faul na 17m hoće penal.. Jamal je sinoć baš podsjećao na Vinija. Jedina velika greška sudije je sviranje kraja u situaciji kad je igrač Intera bio sam pred golom.
Sreca pa var ispravi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Yebem ti fudbal kad su heroji oslikani narkici.
Lamine ce dobro doci Barceloni da pokrije dugove i spasi klub od propadanja. Ocekujem ponudu 300m od Citya i Pariza.

Jel protekcija kad Realu sudija svira penal nakon kontakta 5 metara od kaznenog ili kad Vaskez podmetne nogu ne bi li dobio penal ili kad belingem iz kola u kolo lomi noge protivnicima pa ne dobije ni zuti ili kad kmecite da dobijete sudiju po vasem cejfugodrina je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:55Navikli na protekciju, to je to. Srecom bio var inace nit bi svirao penal za Inter a ono njihovo odma poletio na krec.Zeko87 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 07:47Ne kontam o kakvom faulu kod treće gola se priča i spominje suđenje. LP i LA Liga nisu isto takmičenje. Možda je Barsa navikla na prtekciju, posebno ove sezone u La ligi, ali žaliti se na sudiju sinoć je odron. Okliznuo se igrač hoće faul, faul na 17m hoće penal.. Jamal je sinoć baš podsjećao na Vinija. Jedina velika greška sudije je sviranje kraja u situaciji kad je igrač Intera bio sam pred golom.
Sreca pa var ispravi.
Ovdje su zasrali sve, sekunda im je falila. Umjesto da odu u korner da krljaju loptu oko zastavice kidisali su na gol. Respekt ipak i za to.
Uefa treba dodatno kazniti onog klauna Inga Martineza za pljuvanje kakav firgoš upm.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.