Nek nam sad uslika kako je postavio ovu reklamu, sve mu botovsko, al nemoj da cekamo 48h
Sretan rodjus predsjednice, samo se salim
svemalim1 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 11:51e ovo nikad nisam vidio, da se predsjedniku kluba cestita rodjendan na bilbordimamislio sam da je ona facebook cestitka ofirna, ali ovo je veci nivo.
sto je najgore, ja sam siguran da mirvic nema nista s tim, nego uvlakaci iz kluba hoce jos dublje da mu udju u pakas![]()
Veći nivo od gospodara familije?svemalim1 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 11:51e ovo nikad nisam vidio, da se predsjedniku kluba cestita rodjendan na bilbordimamislio sam da je ona facebook cestitka ofirna, ali ovo je veci nivo.
sto je najgore, ja sam siguran da mirvic nema nista s tim, nego uvlakaci iz kluba hoce jos dublje da mu udju u pakas![]()
Ne znaš jel gore ako je frajer sam sebi čestitao rođendan ili ako su mu lezbače iz kluba ovo priredile. Tužno da su obje opcije uopšte moguće.
Pridruzujem se cestitkama. Next time scc led
ne mozes druze porediti to. ivica je najveca legenda kluba i treba da se slavi. mislim da nikome ne bi bilo cudno da ste stavili bilbord za svetozara vujovica ili kelija. dici bilbord ovako predsjedniku/vlasniku za rodjendan je u najmanju ruku neukusno.Shategabri je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:00Veći nivo od gospodara familije?svemalim1 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 11:51e ovo nikad nisam vidio, da se predsjedniku kluba cestita rodjendan na bilbordimamislio sam da je ona facebook cestitka ofirna, ali ovo je veci nivo.
Pa nije da nisi na tragu istine s konstatacijom u drugom dijelu posta.
Samim tim ne vidim potrebu da se ovo nešto previše potencira.
Niti su to uradili navijači niti je klub kao klub imao ideju da tako nešto uradi.
Tek par rektalnih entuzijasta![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Combattente87, Cwirek, Rigoletto i 26 gostiju.