FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos se sjecam prvih golova Turkesa. Dovoljno da vidis da zna poso
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne bih pretjerivao iako ga ja gotivim jos dok je igrao u Listici. Nek ostane kalsa za nase lige i nek zavrsi karijeru kod nas, meni dostaPeppermintSA je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:17ako ovako nastavi Kuprešak, prodaćemo ga za 5 miliona eura

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ništa prodaja. Na toj poziciji nabodemo igrača svakih 7 godina otprilike. Ima dobar ugovor, neka ga kod nas.NazorUso je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:18Ne bih pretjerivao iako ga ja gotivim jos dok je igrao u Listici. Nek ostane kalsa za nase lige i nek zavrsi karijeru kod nas, meni dostaPeppermintSA je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:17ako ovako nastavi Kuprešak, prodaćemo ga za 5 miliona eura![]()
Uzivaj papak u finalu i pobjedi.
Eno jos uvijek velika slika na velikom ekranu stadiona kosevo stoji cestitka Mirvicu. Idi klanjaj mu se
Smrt pogani koja zagađuje temu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja bi samo usri da se klanjamo, on je ipak saraj'vo pajelHyperOS je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:21Uzivaj papak u finalu i pobjedi.
Eno jos uvijek velika slika na velikom ekranu stadiona kosevo stoji cestitka Mirvicu. Idi klanjaj mu se
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Cestitke momcima i sefu.
Kakva trka i zalaganje.
Perfektna utakmica i procepilo kad je trebalo.
Sto bi se reklo neki vid satisfakcije za teror koji smo prezivjeli.
Revans shvatiti ozbiljno,lopta je okrugla.
Kupresak prekuco i moze biti samo jos bolji.
Puca od samopouzdanja.
Hvala Gospodaru i svima koji istinski vole Sarajevo.

Kakva trka i zalaganje.
Perfektna utakmica i procepilo kad je trebalo.
Sto bi se reklo neki vid satisfakcije za teror koji smo prezivjeli.
Revans shvatiti ozbiljno,lopta je okrugla.
Kupresak prekuco i moze biti samo jos bolji.
Puca od samopouzdanja.
Hvala Gospodaru i svima koji istinski vole Sarajevo.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ja bih prvo da čestitam svima nama koji smo došli na utakmicu. Bilo je sigurno 10-tak hiljada ljudi (+/-). Drugo, čestitao bih Zekiću, vrhunski trener. Izmjene pravovremene. Kapa do poda Šefe!
A treće, pljuvači (kad je loša tekma, kad se desi Sloboda) i ovi što su se "upalili" na *ebeni bilbord - želim vam laku noć!
KUP KUP KUP JE NAŠ!
A treće, pljuvači (kad je loša tekma, kad se desi Sloboda) i ovi što su se "upalili" na *ebeni bilbord - želim vam laku noć!
KUP KUP KUP JE NAŠ!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Perfektno od igre do tribina, svaka cast svima!
Pozdrav za bracu iz tunela ako se iko potrefio tad
Pozdrav za bracu iz tunela ako se iko potrefio tad

What a day!

- JuricaSpindl
- Kontakt:
Koga bi sad radije gledali, turkesa ili butica?
Nešto ne vjerujem da će Turkeš ostati, ali vidjet ćemo 

Butić za onih par minuta solidan, napravio par šansi, dobar u duelu. Nadam se da će ostati zdrav, biće nam od koristi.
Sretno bilo svima i neka Sarajevo samo napreduje a igraci su prolazniPitar6785 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:13Hvala Turkisu i fala sto sam bio u krivu, al ja nebi mogo reci da je Turkes fudbaler nakon onakvih igara taman da je iz barselone doso a ne iz 2ge lige svicarske.. korektno pises izvini sto sam koristio ruzan atribut za te izgledas korektan javno cu priznat bio si upravu za Turkesa ja bio u krivu i fala bogu da je tako. Ziv bioMerso1993 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 20:52Pa da ti si jedan od tih koji je pljuvao momka i normalno da ti sada ne ide u prilog kada momak zabija golove. Niti sam mu brat, niti babo, a homosexualac nisam jarane samo sam se vodio logikom da momak koji je rasetao u svici ne moze biti toliko los u bh ligi, za koju ne smatram uopste da je losa ali je smatram ispod lige u kojoj je Aldin igrao (ne mislim na drugu CH ligu) govorili ste kako je Butic bolji pa cak i gordeziani svi su bili bolji za vas pojedince od Aldina a danas kada Butic dobije 32 minute da nesto pokaze zasto ne zabije u pola sata bar 1 ? A od Aldina se trszilo da kada ufje u 90 da u sudijskoj nadoknadi zabije ? Nisu pojedini sa ovog foruma travnjaka s tribine vidjeli a kamoli igrali na njemu.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 20:29
Kaka bolan tri boda, ovo je osvajanje KUP. Haveru ti il si Aldin il si mu brat babo il muz. Covjek je bio krampa teska, al svaka ti cas kad si na osnovu lakrdije koju je Aldin pokazivao znao da je on igracina..
Al da se zna GULISA je bolji 800x od aldina i nista nezamjeram ZORANU, cak ako odluci i da otjera Turkesa. Sef ima moju podrsku taman da otjera Gulija i gojkovica
Očisti se brate tema od prosjaka i fekalijaMaroon1946 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 20:25Nevjerovatno koliko je tih forum, da smo izgubili bilo bi 1000+ aktivnih.![]()
Sljedeće sezone dupla kruna aBd! Zoran Zekić!!!!
-
- Kontakt:
Kako je fino pisati kad odu ovi seratori i provokatori .
Rahatluk !
ZZ opet cu se ponovit prije svega gospodin a i majstor !
Svjestan je i on da je imao gresaka (nedavno je priznao) u nekim experimentima koje igraci nisu ispratili.
Kup je nas !
Rahatluk !
ZZ opet cu se ponovit prije svega gospodin a i majstor !
Svjestan je i on da je imao gresaka (nedavno je priznao) u nekim experimentima koje igraci nisu ispratili.
Kup je nas !
Covjek nije spic koji daje golove, ali zato posla uradi bruku, ostavio par lopti komotno da sutaju i zabiju. Agresivan bolji s loptom od Turkesa
Turkes obrnuto od Butica, nema ga al zato dodje i zabije 5 komada u 2 utakmice. Samo nek ovako nastavi aBd
Butic i Guli oporavak i da ih zaobiju povrede
-
- Kontakt:
Ubistvo ubica na Koševu lagano. Tacno bi halalio da damo pobjedu Radniku na sred Koševa samo da ove vidim da ispadnu aBd. Čestitke svima u klubu na bitnoj pobjedi a i svima koji su dosli na stadion 

„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, bhfanatic14, boki86, Bosniacum Lilium, broj6, goGlobal, Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, Serha, skoJaa, Tatamata1946, ŠTA_JE i 153 gosta.