Dva totalno razlicita napadaca,Turkes do sad nije imao lopti iz veznog reda,on zivi pd tih lopti,nije tip koji ce trcat kao Butic,biti agresivan al ima nos za gol,uvijek je u prilici i treba mu sekunda da zabije. Ovdje se pisalo da bez Gulija mi pojma nemamo,toliko se ljudi razumiju u loptu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U jednom trenutku sezone i jeste izgledalo ako nam zatvore Gulija da nema ništa od nas.
Zekić sve lijepo posložio, igrači koji su bili van ritma totalno vratili se u formu i ovo su sad plodovi.
Ne pamtim kad smo nekog ovako izdominirali, široki bez šanse bukvalno.
Turkeš je toliko iskren i predan i hvala Bogu sve mu se vraća, dobar je momak zaslužio je ovo.
Zekić sve lijepo posložio, igrači koji su bili van ritma totalno vratili se u formu i ovo su sad plodovi.
Turkeš je toliko iskren i predan i hvala Bogu sve mu se vraća, dobar je momak zaslužio je ovo.
MNON
Cestitke Zekicu i ekipi i svima na ovoj temi koji navijaju za Sarajevo. Zasluzili smo ovo nakon svega sto smo prosli u ovoj sezoni.
Turkes nije mogao u bolje vrijeme uhvatiti formu.
Turkes nije mogao u bolje vrijeme uhvatiti formu.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Cestitke igracima i klupi F. K. Sarajevo i treneru Z. Z.
Odigrali smo jednu od nasih najboljih utakmica, protiv jednog od najlošijih protivnika. Takticki razmontirali Listicu, realizacija napreduje, fizika sprema nasih bekova i ekipe na vrhunskom nivou. Idemo dalje. Sretno.
Odigrali smo jednu od nasih najboljih utakmica, protiv jednog od najlošijih protivnika. Takticki razmontirali Listicu, realizacija napreduje, fizika sprema nasih bekova i ekipe na vrhunskom nivou. Idemo dalje. Sretno.

Nije Zekic blesav trener, on cijelu sezonu uigrava vise formacija i vidjeli smo svi kako i u toku utakmice vrsi formacijske rokade...Noke995 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:02U jednom trenutku sezone i jeste izgledalo ako nam zatvore Gulija da nema ništa od nas.
On to i radi upravo zbog situacija kao sto nam se desila sa Gullijem...
E sad, da je on trener koji forsira samo 3-5-2, mi bi poslije povrede Gulise nahebali, ali ne...
Ovo se zove sistem, kada i alternativu mozes odigrati kvalitetno kao i bazu...
Zekicu moj naklon do zemlje...

Zoveš nekog da se nađeš i psuješ preko foruma, tvrdiš da je željovac pa kad treba da se nađemo nestaneš i ne odgovaraš na poruke, **** mala jadna.Anex je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:47Očisti se brate tema od prosjaka i fekalijaMaroon1946 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 20:25Nevjerovatno koliko je tih forum, da smo izgubili bilo bi 1000+ aktivnih.![]()
Sljedeće sezone dupla kruna aBd! Zoran Zekić!!!!
Izvinite moro sam.
MNON
U subotu qkobogda ponovo ih dobiti, po mogucnosti satrati opet (iako je Zekic najqvio izmjene I davanje sansi omladini) i poslati ih u drugu ligu!
Ovo je mozda nasa najbolja utakmica na Kosevu ove godine tj unazad 2-3 godine.
Mnogo smo dobri bili, cak i lijepo igrali a pritom i efikasni
Mnogo smo dobri bili, cak i lijepo igrali a pritom i efikasni
Dal' je neko snimio grmljavinu sve tri tribine, odavno se nije onako usklađeno pjevalo?
MNON
- Burberry46
- Kontakt:
Silno Sarajevo!
Bravo ZZ
Ko nije dosao bas se zeznuo.
Kup je nas
Bravo ZZ
Ko nije dosao bas se zeznuo.
Kup je nas
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve je to uredu igraci su svi na svoj nacin dobri i ok je, nisu djaba tu ali Sarajevo je uvjek igralo i imalo sanse. Sarajevu je nedostajala realizacija u Turkesu je imaju i to je to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:57Dva totalno razlicita napadaca,Turkes do sad nije imao lopti iz veznog reda,on zivi pd tih lopti,nije tip koji ce trcat kao Butic,biti agresivan al ima nos za gol,uvijek je u prilici i treba mu sekunda da zabije. Ovdje se pisalo da bez Gulija mi pojma nemamo,toliko se ljudi razumiju u loptu.
Kako je lijepo biti navijac Sarajeva...
Sljedece srijede ce da se slavi do kasno u noc!
Sljedece srijede ce da se slavi do kasno u noc!
Dobilo Sarajvo, dobila Bosna...moze li ljepse. Kup, aba1...lijepo bordo Sarajevo!
- MokraKifla
- Kontakt:
Sve top svaka cast ekipi samo jedna zamjerka ono zvizdanje ekipi prije 3. gola... Apsolutno bespotrebno imas rezultat dominiras ih i ti dajes zvizduke svojoj ekipi stvarno bezveze. Mogu dati sta god hoces da su to ovi derbi navijaci sto dodju na 3 utakmice i nadju se da zvizde prave se ludi, bijedno...
Kako je lijepo biti navijac Sarajeva i Bosne veceras hvala dragom Allahu!
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Jedna prelijepa noc
Steta sto nije bilo vise raje i sto se raja prepala kise al Boze moj.
Bravo Zorane za postavku.Ne pamtim da sam gledao ovakvu dominaciju protiv listicana.

Steta sto nije bilo vise raje i sto se raja prepala kise al Boze moj.
Bravo Zorane za postavku.Ne pamtim da sam gledao ovakvu dominaciju protiv listicana.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Varijantas8
- Kontakt:
Kakva utakmica, kakav rezultat
Zoran Zekić
Nemam ništa dodati, osim da dugo nisam vidio onakvu želju i borbenost naših igrača. To me najviše obradovalo

Nemam ništa dodati, osim da dugo nisam vidio onakvu želju i borbenost naših igrača. To me najviše obradovalo

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sigurno da je dobar, sam ZZ kaze ali haman ga se treba drzati prizemnog.Noke995 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:02U jednom trenutku sezone i jeste izgledalo ako nam zatvore Gulija da nema ništa od nas.
Cim sef spominje da mu je veci ego ovaj momenat se ne bi desio, sta god mislioo pod momentom. Znaci nije ni Turkesovo maslo za Ramazana. Nadam se da je im je ovo pocetak dobre saradnje.
I treba se znati ko vodu nosi a ko kosi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: alacious, Bejker, Bosniacum Lilium, Burberry46, dime, Direktorcic, ErosViverosViv, goGlobal, Hamagara, JuricaSpindl, keli, Lokomotifa, mnon46, mosarajvosa83, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pena, perodeformero, rimljanin90, samoFKS, sekac, Tatamata1946, Vanja8, Varijantas8, Venom i 166 gostiju.