slabo ko ima predstavu koliki je ovo stadion, bilo je sigurno 10 hiljada.
Fantastična atmosfera, navijanje, igra sve. Zadnjih par kola počinjemo ličiti na ekipu sa glavom i repom, prvi put od decembra, treba biti realan.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
slabo ko ima predstavu koliki je ovo stadion, bilo je sigurno 10 hiljada.
**** sa temeEastMadness je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:55Vratiti Cimirota,Rahmana i Hamzu. Dovesti jos jednog u odbranu. I golmana , Rogica je sinoc spasio ofsajd. Svaki njegov dodir je da se popije apaurin
Realno nije bilo vise od 9000.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 maj 2025, 11:54slabo ko ima predstavu koliki je ovo stadion, bilo je sigurno 10 hiljada.
Fantastična atmosfera, navijanje, igra sve. Zadnjih par kola počinjemo ličiti na ekipu sa glavom i repom, prvi put od decembra, treba biti realan.
Bilo je 10-11k. Nazalost da imamo manji stadion pisale bi se normalnije brojke
ko ti drma kaveznokee je napisao/la: ↑08 maj 2025, 11:57**** sa temeEastMadness je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:55Vratiti Cimirota,Rahmana i Hamzu. Dovesti jos jednog u odbranu. I golmana , Rogica je sinoc spasio ofsajd. Svaki njegov dodir je da se popije apaurin
Mama tvoja me drma, bolesniceEastMadness je napisao/la: ↑08 maj 2025, 12:42ko ti drma kaveznokee je napisao/la: ↑08 maj 2025, 11:57**** sa temeEastMadness je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:55Vratiti Cimirota,Rahmana i Hamzu. Dovesti jos jednog u odbranu. I golmana , Rogica je sinoc spasio ofsajd. Svaki njegov dodir je da se popije apaurin
Sarajevo – Široki Brijeg
Ovaj susret, koji se ponavlja nakon Kupa, sada u okviru lige sudiće Dražen Marić iz Bijeljine. Pomoćnici su Bojan Makarić i Marko Blažević, dok je Josip Martinović četvrti sudija. VAR ekipu čine Aleksandar Njegomirović i Boris Dujmović.
Ja eto 76k je bilo. Nemojte bit kone, preuvelicavat cifre. Zilic je skoro objavio da Kosevo ima 30k upotrebljivih stolica. Hoces da kazes da je vise od 30% stolica bilo zauzeto? Ja bih rekao da nije. Oko 9k maksimalno je bilo, mada bih i rekao da je brojka pribliznija ovih procijenjenih 8500.EastMadness je napisao/la: ↑08 maj 2025, 12:40Bilo je 10-11k. Nazalost da imamo manji stadion pisale bi se normalnije brojke
Jučer su mi skenirali kartu, ne znam jel na svim tribinama i ulazima bilo tako?napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 12:59Ja eto 76k je bilo. Nemojte bit kone, preuvelicavat cifre. Zilic je skoro objavio da Kosevo ima 30k upotrebljivih stolica. Hoces da kazes da je vise od 30% stolica bilo zauzeto? Ja bih rekao da nije. Oko 9k maksimalno je bilo, mada bih i rekao da je brojka pribliznija ovih procijenjenih 8500.EastMadness je napisao/la: ↑08 maj 2025, 12:40Bilo je 10-11k. Nazalost da imamo manji stadion pisale bi se normalnije brojke
Ovakve stvari se bez brojaca nikad nece 100% rjesavat.
I meni su jučer skenirali kartu (na zapadu).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2025, 13:00Jučer su mi skenirali kartu, ne znam jel na svim tribinama i ulazima bilo tako?napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 12:59Ja eto 76k je bilo. Nemojte bit kone, preuvelicavat cifre. Zilic je skoro objavio da Kosevo ima 30k upotrebljivih stolica. Hoces da kazes da je vise od 30% stolica bilo zauzeto? Ja bih rekao da nije. Oko 9k maksimalno je bilo, mada bih i rekao da je brojka pribliznija ovih procijenjenih 8500.EastMadness je napisao/la: ↑08 maj 2025, 12:40
Bilo je 10-11k. Nazalost da imamo manji stadion pisale bi se normalnije brojke
Ovakve stvari se bez brojaca nikad nece 100% rjesavat.
Paskalev Slogu preskočio radi 3 žuta, što ga ne bi bilo?
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 22 gosta.