Paskalev i Mujkic su odradili zute u Doboju
Za kup smo svi tu niko jucer nije dobio karton
Njima fale 2 u ligi i to mislim da su iz prve postave Brazilac i jos jedan ako nije onaj Taraba ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Paskalev i Mujkic su odradili zute u Doboju
Moja greska mislio sam da je dobio 3 protiv slogeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2025, 14:09Paskalev Slogu preskočio radi 3 žuta, što ga ne bi bilo?
Bojim se da u subotu Zekic ne izvede kakvih juniora a sevap je ove poslat u drugu ligu.luckystrike je napisao/la: ↑08 maj 2025, 14:16Mujkić i Paskalev su odradili tri žuta u Doboju. Beganovića sinoć nije bilo zbog tri žuta u Kupu tako da u subotu on može igrati.
Mislim da nema nijedan suspendovan igrač za sljedeću utakmicu. Pod prijetnjom trećeg kartona su Bubanja, Soldo, Guliashvili, Jatta, Lulić i Pavičić.
Zašto bi?ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:13Bojim se da u subotu Zekic ne izvede kakvih juniora a sevap je ove poslat u drugu ligu.luckystrike je napisao/la: ↑08 maj 2025, 14:16Mujkić i Paskalev su odradili tri žuta u Doboju. Beganovića sinoć nije bilo zbog tri žuta u Kupu tako da u subotu on može igrati.
Mislim da nema nijedan suspendovan igrač za sljedeću utakmicu. Pod prijetnjom trećeg kartona su Bubanja, Soldo, Guliashvili, Jatta, Lulić i Pavičić.
RogicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:27Zašto bi?ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:13Bojim se da u subotu Zekic ne izvede kakvih juniora a sevap je ove poslat u drugu ligu.luckystrike je napisao/la: ↑08 maj 2025, 14:16Mujkić i Paskalev su odradili tri žuta u Doboju. Beganovića sinoć nije bilo zbog tri žuta u Kupu tako da u subotu on može igrati.
U subotu u napadu mogu biti Gordeziani i Butić, po bekovima Unušić i Began, veza Mirza, Jatta i Lulić, nazad Jović Balta i Mujkić
Tim koji bez problema može uzeti 3 boda. Po potrebi uvesti Bubanju, Pavičića, Mihaela..
Pa ne može tako niska ekipa igrat vidi nam odbrane prosječna visina 1.69 a i sem Lulica Solde i Jatte nema niko ni pristojno visok hahahahahabvsic je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:34RogicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:27Zašto bi?
U subotu u napadu mogu biti Gordeziani i Butić, po bekovima Unušić i Began, veza Mirza, Jatta i Lulić, nazad Jović Balta i Mujkić
Tim koji bez problema može uzeti 3 boda. Po potrebi uvesti Bubanju, Pavičića, Mihaela..
Beganovic-Unusic-Soldo-Jovic-Mujkic
Jatta-Lulic-Mustafic
Gordeziani-Keremeh
Volio bi da vidim u napadu Turkes-Butic, Butic radi odlican posao do gola, Turkes odlican posao ispred gola. Kontam da bi to moglo biti zanimljivo. Ne znam da li smo ikada pokusali tako sa 2 "veca" spica igrati
Siroki kojem nema 2 prvotimca, i koji je bez sanse 90min da zaprijeti sada nesto?jurisicduska je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:36Pa ne može tako niska ekipa igrat vidi nam odbrane prosječna visina 1.69 a i sem Lulica Solde i Jatte nema niko ni pristojno visok hahahahahabvsic je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:34RogicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:27
Zašto bi?
Beganovic-Unusic-Soldo-Jovic-Mujkic
Jatta-Lulic-Mustafic
Gordeziani-Keremeh
Volio bi da vidim u napadu Turkes-Butic, Butic radi odlican posao do gola, Turkes odlican posao ispred gola. Kontam da bi to moglo biti zanimljivo. Ne znam da li smo ikada pokusali tako sa 2 "veca" spica igrati
Nemojte se zezati s ovim postavkama
+1
Nema šanse da oni ispadnu, ako i završe na 9 om mjestu Stupčanica nema šanse protiv njih.ŠTA_JE je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:13Bojim se da u subotu Zekic ne izvede kakvih juniora a sevap je ove poslat u drugu ligu.luckystrike je napisao/la: ↑08 maj 2025, 14:16Mujkić i Paskalev su odradili tri žuta u Doboju. Beganovića sinoć nije bilo zbog tri žuta u Kupu tako da u subotu on može igrati.
Kakve juniore, pa pogledaj sastav s igracima s klupe, i naravno svi hoce da se pokazu, jer je konkurencija jaka a i uskoro kraj sezone pa treba i naci klubŠTA_JE je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:13Bojim se da u subotu Zekic ne izvede kakvih juniora a sevap je ove poslat u drugu ligu.luckystrike je napisao/la: ↑08 maj 2025, 14:16Mujkić i Paskalev su odradili tri žuta u Doboju. Beganovića sinoć nije bilo zbog tri žuta u Kupu tako da u subotu on može igrati.
Bilo je vise na derbiju na svim tribinama . Derby bilo nekihPendulum je napisao/la: ↑08 maj 2025, 13:17I meni su jučer skenirali kartu (na zapadu).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2025, 13:00Jučer su mi skenirali kartu, ne znam jel na svim tribinama i ulazima bilo tako?napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 12:59
Ja eto 76k je bilo. Nemojte bit kone, preuvelicavat cifre. Zilic je skoro objavio da Kosevo ima 30k upotrebljivih stolica. Hoces da kazes da je vise od 30% stolica bilo zauzeto? Ja bih rekao da nije. Oko 9k maksimalno je bilo, mada bih i rekao da je brojka pribliznija ovih procijenjenih 8500.
Ovakve stvari se bez brojaca nikad nece 100% rjesavat.
@napoleon, nema teorije da je bilo 8500 ili čak 9000 jučer. Pa na derbiju je bilo 15 hiljada ljudi (zvaničan podatak, uz 1800 malih plavih) i hoćeš da kažeš da jučer nije bilo ni približno toj brojci? Po meni, istok & zapad jučer ista posjeta kao protiv kona. Kako je onda razlika haman duplo manje?![]()
Ma oni nisu relevantni kad 3000 oni napisu 5000Tatamata1946 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 17:28Ali na Grbavici bilo 5 hiljada protiv Slobode a nas 8,5 hiljada jucer. Pa budala vidi da su ove procjene obicno lupanje
Tako je. Eto uzmimo u obzir da je bilo i na derbiju tih 15 hiljada, od tog je 13k nasih. Evo slike tribina (nisu idealne, lovio sam screenshote sa youtubea):bordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2025, 16:51Bilo je vise na derbiju na svim tribinama . Derby bilo nekihPendulum je napisao/la: ↑08 maj 2025, 13:17I meni su jučer skenirali kartu (na zapadu).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 maj 2025, 13:00
Jučer su mi skenirali kartu, ne znam jel na svim tribinama i ulazima bilo tako?
@napoleon, nema teorije da je bilo 8500 ili čak 9000 jučer. Pa na derbiju je bilo 15 hiljada ljudi (zvaničan podatak, uz 1800 malih plavih) i hoćeš da kažeš da jučer nije bilo ni približno toj brojci? Po meni, istok & zapad jučer ista posjeta kao protiv kona. Kako je onda razlika haman duplo manje?![]()
13 500 juce nekih 8500 /9000
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, boki86, Bosniacum Lilium, goGlobal, Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Noke995, Proximic, Rodman, Serha, skoJaa, Tatamata1946 i 159 gostiju.