FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo gledam utakmicu, prvi i drugi go MOZDA je bi ofsid, treci go odlicna akcija, go Kupresaka driblinzi za 10 sut slab (los sut pored gola onaj levat sam sebi zabi)
Takodje SB nije nikakva ekipa (posebno na kosevu) koja bi bila neko mjerilo..
Apsulutno ici na pobjedu u svakoj utakmici do kraja.
Ako uzmemo 3ce mjesto 250 km, kup 30 k km, 9000 ulaznica u finalu 100 k km= 380 k km
Ovo su nikakve pare
Juce najbolji igrac je bio PAVICIC, svaki dodir smisljen, pozicioniranje koje ja nisam vidio u pl bh.
Gruzijac je preskup 250 k€, nebi lulica podpisao, za te dvije plate valjda mozemo kupit pavicica. DOVEST NOVOG GOLMANA , i stopera. Ako kojim slucajem Guli ostane nebi nikog vise tjero nit dovodio. Ako soldo mustafic nehtjednu pristat na produzenje na jos jednu godinu sa manjim primanjima nek idu, vratit julardziju i matanovica da odrade pripreme ako se ne dokazu dvojna registracija (sloboda il celik) aki nece isplatit ih i raskid.
Balta serbedzic skupi igraci i njihov odlazak ce oslobodit bruku love
Takodje SB nije nikakva ekipa (posebno na kosevu) koja bi bila neko mjerilo..
Apsulutno ici na pobjedu u svakoj utakmici do kraja.
Ako uzmemo 3ce mjesto 250 km, kup 30 k km, 9000 ulaznica u finalu 100 k km= 380 k km
Ovo su nikakve pare
Juce najbolji igrac je bio PAVICIC, svaki dodir smisljen, pozicioniranje koje ja nisam vidio u pl bh.
Gruzijac je preskup 250 k€, nebi lulica podpisao, za te dvije plate valjda mozemo kupit pavicica. DOVEST NOVOG GOLMANA , i stopera. Ako kojim slucajem Guli ostane nebi nikog vise tjero nit dovodio. Ako soldo mustafic nehtjednu pristat na produzenje na jos jednu godinu sa manjim primanjima nek idu, vratit julardziju i matanovica da odrade pripreme ako se ne dokazu dvojna registracija (sloboda il celik) aki nece isplatit ih i raskid.
Balta serbedzic skupi igraci i njihov odlazak ce oslobodit bruku love
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 08 maj 2025, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
malo opet o Mamicu:
https://www.vecernji.hr/sport/senzacion ... no-1859619
Ovo boldirano se slažemo. Jučer 10 hiljada, na derbiju 13,5 hiljada i to je to.napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 17:54Tako je.bordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2025, 16:51Bilo je vise na derbiju na svim tribinama . Derby bilo nekihPendulum je napisao/la: ↑08 maj 2025, 13:17
I meni su jučer skenirali kartu (na zapadu).
@napoleon, nema teorije da je bilo 8500 ili čak 9000 jučer. Pa na derbiju je bilo 15 hiljada ljudi (zvaničan podatak, uz 1800 malih plavih) i hoćeš da kažeš da jučer nije bilo ni približno toj brojci? Po meni, istok & zapad jučer ista posjeta kao protiv kona. Kako je onda razlika haman duplo manje?![]()
13 500 juce nekih 8500 /9000Sa slika se vidi da je na sjeveru na derbiju kop bio dosta veci (skoro potpuno od ulaza D1 do D4), dok je protiv Sirokog samo malo preko dva centralna ulaza. Zapad puniji do dna na derbiju, puna galerija, i fina cifra lijevo od loze. Juce galerija nije bila ispunjena i nikog nije bilo lijevo od loze. Istok prema dnu vise popunjen na derbiju i bilo je raje na slovu S, sto protiv Sirokog nije slucaj. Po meni je taman tako i realno, oko 3.5 milje vise na derbiju nego juce. Sad kako brojke idu, ne mozemo tacno znat.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sta znaci PREUZIMANJE, jel to znaci kao SD ili u smislu kupuje klub..adMire je napisao/la: ↑08 maj 2025, 17:57malo opet o Mamicu:
Ako kupuje jel kupuje dio kluba od Tana ili. Mirvica il odkupljuje prava od oboice..
Nadam se da nas on nece kupit, al isto tako volio bi da bude sd iki generalni direktor
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 08 maj 2025, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Juce nas manje jedno 3000 i 1800 anam onih . To je nekih 8.500 .Pendulum je napisao/la: ↑08 maj 2025, 18:01Ovo boldirano se slažemo. Jučer 10 hiljada, na derbiju 13,5 hiljada i to je to.napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 17:54Tako je. Eto uzmimo u obzir da je bilo i na derbiju tih 15 hiljada, od tog je 13k nasih. Evo slike tribina (nisu idealne, lovio sam screenshote sa youtubea):bordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2025, 16:51
Bilo je vise na derbiju na svim tribinama . Derby bilo nekih
13 500 juce nekih 8500 /9000
Sjever:
Zapad:
Istok:
Slike od juce (zapad je katastrofa uslikan al nisam imao bolju sliku):
Sjever:
Zapad:
Istok:
Sa slika se vidi da je na sjeveru na derbiju kop bio dosta veci (skoro potpuno od ulaza D1 do D4), dok je protiv Sirokog samo malo preko dva centralna ulaza. Zapad puniji do dna na derbiju, puna galerija, i fina cifra lijevo od loze. Juce galerija nije bila ispunjena i nikog nije bilo lijevo od loze. Istok prema dnu vise popunjen na derbiju i bilo je raje na slovu S, sto protiv Sirokog nije slucaj. Po meni je taman tako i realno, oko 3.5 milje vise na derbiju nego juce. Sad kako brojke idu, ne mozemo tacno znat.![]()
Ovo za Maminja je sve reciklaža jedne te iste vijesti sa onog noname portala, dok ne bude nešto konkretnije ide u kategoriju fake news.
Btw, kad pogledam ovu konkurenciju Pavičiću u njegovom matičnom klubu mišljenja sam da su dobre šanse da bude naš i iduće sezone.
Btw, kad pogledam ovu konkurenciju Pavičiću u njegovom matičnom klubu mišljenja sam da su dobre šanse da bude naš i iduće sezone.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Koliko ja znam, bracu Mamic je Jasmin Badzak gurao u Zeljakana dok im je bio u upravi. Kad je to propalo, zvao ih je da rade sa Igmanom. Koja je poveznica sa nama i odakle ove price, ja stvarno ne znam, ali 99% da je sve to suplja. Hvala Bogu.
Kopirali text iz SOPa.adMire je napisao/la: ↑08 maj 2025, 17:57malo opet o Mamicu:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Varijantas8
- Kontakt:
- "U tom bismo slučaju igrali kvalifikacije za Europsku ligu, ali samo ako će ruski klubovi i dalje ostati suspendirani. Vrate li se Rusi već na ljeto, čeka nas drugo pretkolo Konferencijske lige. Međutim, pustimo sad Europu, čeka nas uzvratna utakmica, a i završnica prvenstva."
Zekic za jutarnji.hr
Zekic za jutarnji.hr
Zekić najavio da će pričati o suđenju i pl, poslije prvenstva. Šta mislite da li bi on mogao biti kažnjen od strane saveza ?
Kako bi nam leglo iskustvo Cimirota na ovaj vezni red za iducu sezonu uhh...daj Boze al suska se opasno
-
- Kontakt:
Maminjo IN 

Nismo mi te srece, dugo cemo mi ovog debila sto slavi rodjendan gledati na celu.
-
- Kontakt:
Baš me ovo zanima, ja mislim da nije tačno, zna li iko zategnuti one tablice fino provjeriti šta bi igrali. Ruski klubovi će ostati suspednovani do prvnestva u Americi. Tako da ni sliejdeće godine neće oni ništa igrat nit mogu.Varijantas8 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 19:50- "U tom bismo slučaju igrali kvalifikacije za Europsku ligu, ali samo ako će ruski klubovi i dalje ostati suspendirani. Vrate li se Rusi već na ljeto, čeka nas drugo pretkolo Konferencijske lige. Međutim, pustimo sad Europu, čeka nas uzvratna utakmica, a i završnica prvenstva."
Zekic za jutarnji.hr
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Valja sad pratiti, sta ce Trump dogovarati sa Zelinskim i Putinomjurisicduska je napisao/la: ↑08 maj 2025, 21:34Baš me ovo zanima, ja mislim da nije tačno, zna li iko zategnuti one tablice fino provjeriti šta bi igrali. Ruski klubovi će ostati suspednovani do prvnestva u Americi. Tako da ni sliejdeće godine neće oni ništa igrat nit mogu.Varijantas8 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 19:50- "U tom bismo slučaju igrali kvalifikacije za Europsku ligu, ali samo ako će ruski klubovi i dalje ostati suspendirani. Vrate li se Rusi već na ljeto, čeka nas drugo pretkolo Konferencijske lige. Međutim, pustimo sad Europu, čeka nas uzvratna utakmica, a i završnica prvenstva."
Zekic za jutarnji.hr

Igramo EL drugo pretkolo nosioci sto posto. To znaci da nam samo treba jedna pobjeda i grupna faza KL. To znaci da na Kosevo dolazi Lazio aBd 
-
- Kontakt:
Koliko ja znam nemamo nikakve šanse za EL
Krećemo iz drugog pretkola KL i tu nismo nosioci također
Bolje bi bilo da krećemo iz prvog kola KL Ko nosioci
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- luckystrike
- Kontakt:
Uefa Country Ranking zaključno s evropskim klupskim takmičenjima iz sezone 23/24 određuje mjesta za ista ta takmičenja u sezoni 2025/2026.
Shodno, tada je Bosna i Hercegovina zauzimala 40. mjesto i sljeduje je 1 mjesto u kvalifikacijama za CL i 3 u UECL.
Shodno, tada je Bosna i Hercegovina zauzimala 40. mjesto i sljeduje je 1 mjesto u kvalifikacijama za CL i 3 u UECL.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, J1897, James1987, ledesma, misstianopenaldo, nebeskasila, nedimmmm1337, pitara, robertkosar, Rodman, supervizor, TETRAPAK, Turo, Varijantas8 i 204 gosta.