FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
52
25%
Grupnu fazu
66
32%

Ukupno glasova: 209

bvsic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bvsic » 09 maj 2025, 09:09

Napapijri je napisao/la:
09 maj 2025, 08:56
Cini se da cemo Viverosa zaista prodati, vjerujem za dobar novac. Sta je s Renanom i Penarandom? Novac od ovog trojca bi mogao doci bas dobro, vjerujem da u tom slucaju ne bi zurili niti sa prodajom ostalih igraca, narocito Guliashvilija, a mozda bi cak mogli otkupiti Lulica i Pavicica.
Ovu trojicu prodati jer se mogu dobre pare uzeti a nikakve koristi od njih
Pavicica otkupiti pod hitno koliko god je, motor ekipe od kad nema Saleta.
Napad ne bi dirao jos dok ne vidimo Turkesa da li ce nastaviti da reseta.
Stopera i veznog vrhunskog dovesti.
Ostalo nista ne bi dirao
Mehmedovic, Gordeziani, Lulic, mozda i Soldu(ako dovedemo bas jakog stopera), Rockov hvala i sretno

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 09 maj 2025, 11:12

SARAJEVO SIAMO NOI <3

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 09 maj 2025, 11:13

sto trazi Zekic to i dovesti
ne treba pametovati i skrtariti sad pogotovo

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 maj 2025, 11:36

hjoj ovaj viveros je sifra...
sad zamisli njega i gulasa u napadu, pa jarane...
steta sto to necemo gledati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 09 maj 2025, 11:48

juka55 je napisao/la:
09 maj 2025, 11:12
https://api.fksarajevo.ba/documents/ern ... ?****=Klix

evo ga izvještaj
4 miliona na plate :kafa:

Ili daje bonuse ili preko onih aplikacija Aircash

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 09 maj 2025, 11:48

Ovim putem javno tražim halala ako sam nekoga uznemirio i povrijedio svojim komentarima ovdje na forumu. Zadržavam pravo na mišljenje i iznositi ću ga kad god osjetim potrebu za tim. Sve što sam napisao o Zekiću (foliranje, šuplja, nepravda i nisam mislio samo o Anesu nego o svim ostalim igračima) i dalje stojim pri tome ali možda i nisam trebao pisati na taj način jer on je trener i ima pravo na to sve dok ima rezultat (cilj opravdava sredstva, što bi rekao Makijaveli). Od srca želim da ostane na klupi koliko god hoće i da sa njim napravimo ekstra rezultate.

Ovaj izvještaj pokazuje dobro stanje kluba, što me ekstra raduje, što je dokaz da ne trebamo odmah srati po boksericama, roštiljima i šta sve neće izaći u FAN shopu, jbg ima neko kome je to dobro i kupuje. Najviše me raduje porast prihoda od prodanih ulaznica.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO :ljepota: :ljepota: :ljepota:

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 09 maj 2025, 11:51

luckystrike je napisao/la:
08 maj 2025, 13:52
Sazg je napisao/la:
08 maj 2025, 06:40
In sha Allah buraz, svi mi zajedno da budemo živi i zdravi

Selam mumine, amin akoBogda!

Molim te, prenesi Anesu da se za vrijeme državne himne ruka drži na grudima a ne na gu7ici. Ipak je on iz Grepske kod Doboja a ne iz Velike Gorice.
Alejkumu Selam brate,
prenesena poruka. Nikakva namjera nije bila što je potpuno jasno, nesvjesna reakcija. Svakako hvala na zapažanju. :ljepota: :ljepota: :ljepota:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 09 maj 2025, 12:12

Sve 5. Nije jedini, ali eto jedan je do kojeg možemo doći.

Iskreno kao bratu, ti znaš da ja favorizujem Anesa, ali u Doboju je bio tanak, bez ikakve energije, baš se slabo kretao i zato je i zamjenjen odmah na poluvremenu.

Nadamo se svi akoBogda da će doći na svoje, kvalitet sigurno ima, a i iduće sezone je U21 pa vjerujem da može biti vrijedan član tima barem kao ta opcija.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 09 maj 2025, 12:27

luckystrike je napisao/la:
09 maj 2025, 12:12
Sve 5. Nije jedini, ali eto jedan je do kojeg možemo doći.

Iskreno kao bratu, ti znaš da ja favorizujem Anesa, ali u Doboju je bio tanak, bez ikakve energije, baš se slabo kretao i zato je i zamjenjen odmah na poluvremenu.

Nadamo se svi akoBogda da će doći na svoje, kvalitet sigurno ima, a i iduće sezone je U21 pa vjerujem da može biti vrijedan član tima barem kao ta opcija.
Iskreno buraz to je decko koji sigurno zna lopte igrati .
Trener mu da šansu da se dokaze i on nako bezvoljno odigra stvarno neke stvari mi nisu jasne kako je moguce da moze onako bez volje i zelje da odigra a bori se za prvih 11
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 09 maj 2025, 12:37

Pritisak 'domaćeg' terena. Bilo je dosta njegovih familije i poznanika, a bilo je i jako vruće pa mu se sve sastavilo :D

Mlad je, perspektivan i ako povreda nije ostavila veće traume, ne sumnjam da će nadoći. Nakon duže pauze nije realno očekivati da će dominirati ni spremom ni tehnički. On u 2025. godini nema još ni 2 h lopte u nogama.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 09 maj 2025, 12:56

Sutra bez kose

Svi na kosevo

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 maj 2025, 13:18

Sazg je napisao/la:
09 maj 2025, 11:48
Ovim putem javno tražim halala ako sam nekoga uznemirio i povrijedio svojim komentarima ovdje na forumu. Zadržavam pravo na mišljenje i iznositi ću ga kad god osjetim potrebu za tim. Sve što sam napisao o Zekiću (foliranje, šuplja, nepravda i nisam mislio samo o Anesu nego o svim ostalim igračima) i dalje stojim pri tome ali možda i nisam trebao pisati na taj način jer on je trener i ima pravo na to sve dok ima rezultat (cilj opravdava sredstva, što bi rekao Makijaveli). Od srca želim da ostane na klupi koliko god hoće i da sa njim napravimo ekstra rezultate.

Ovaj izvještaj pokazuje dobro stanje kluba, što me ekstra raduje, što je dokaz da ne trebamo odmah srati po boksericama, roštiljima i šta sve neće izaći u FAN shopu, jbg ima neko kome je to dobro i kupuje. Najviše me raduje porast prihoda od prodanih ulaznica.
Dobar si momak, halali I ti ali moram par stvari, bar mojih zapažanja. Kad se već priča o nepravdi Zekica.

Kako nepravdi kad jednog Turkes a koji se ne zalaže vrati u nekakvu formu iako to ovaj realno igrama na terenu i zalaganjem nikako nije zaslužio? Nije zaslužio ni da dobije priliku... Al eto nepravda valjda?
Nepravdi kad klupira Mustafica jer je kita na terenu, pa mu opet da šansu kad se dohaviza..? Al dzaba neki jednostavno kontaju da su veći od kluba.
Bubanja je isto jedan od primjera gdje ga je čak i klupira jer nije to to bilo dok se i on nije dozvao I vratio..
Ja sam recimo prizivao (imaju postovi) Krdzalica da se dovede I poslije povrede je dobio priliku, cak je imao par bljeskova I dalje mislim da je dobar mlad igrač ali je nepotrebno širiti nekakvu pricu o nepravdi jer ce I on kao mlad pogotovo dobijati sanse.. Bitno je da se hrakne odma. Preventivno.

Ovaj (Zekic) hoce 11 igraca koji ginu svaku utakmicu u svakom trenutku. Bio to Vrban ili Guliashvili. Jednostavno hoce 11 koji su spremni glavu na kopacku svaku utakmicu ići..

Eto halali ali moro sam, ima tu uvijek i druga strana priče..

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 09 maj 2025, 13:22

mamića taksista doveo na koševo! uskoro slike!

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 09 maj 2025, 13:38

nokee je napisao/la:
09 maj 2025, 13:18
Sazg je napisao/la:
09 maj 2025, 11:48

Dobar si momak, halali I ti ali moram par stvari, bar mojih zapažanja. Kad se već priča o nepravdi Zekica.

Kako nepravdi kad jednog Turkes a koji se ne zalaže vrati u nekakvu formu iako to ovaj realno igrama na terenu i zalaganjem nikako nije zaslužio? Nije zaslužio ni da dobije priliku... Al eto nepravda valjda?
Nepravdi kad klupira Mustafica jer je kita na terenu, pa mu opet da šansu kad se dohaviza..? Al dzaba neki jednostavno kontaju da su veći od kluba.
Bubanja je isto jedan od primjera gdje ga je čak i klupira jer nije to to bilo dok se i on nije dozvao I vratio..
Ja sam recimo prizivao (imaju postovi) Krdzalica da se dovede I poslije povrede je dobio priliku, cak je imao par bljeskova I dalje mislim da je dobar mlad igrač ali je nepotrebno širiti nekakvu pricu o nepravdi jer ce I on kao mlad pogotovo dobijati sanse.. Bitno je da se hrakne odma. Preventivno.

Ovaj (Zekic) hoce 11 igraca koji ginu svaku utakmicu u svakom trenutku. Bio to Vrban ili Guliashvili. Jednostavno hoce 11 koji su spremni glavu na kopacku svaku utakmicu ići..

Eto halali ali moro sam, ima tu uvijek i druga strana priče..
Sjeti se samo koliko je Renanu dao prilika ne treba dalje gledat'.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 maj 2025, 13:53

Zoran Zekic je ljudina. Valja voditi kolektiv i da svi budu poprilicno zadovoljni
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 09 maj 2025, 13:55

Rahman, i jos dva igraca tipa Jajalo i Benko i grupna faza ne gine

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 maj 2025, 13:58

Galantni je napisao/la:
09 maj 2025, 13:55
A igrači tipa Stojčev i Miličević?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 09 maj 2025, 14:06

mnon46 je napisao/la:
09 maj 2025, 13:58
Galantni je napisao/la:
A igrači tipa Stojčev i Miličević?
a pojačanja tipa Delač?
SARAJEVO SIAMO NOI <3

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 09 maj 2025, 14:16

Galantni je napisao/la:
Rahaman se gotovo sigurno vraća na ljeto. Sad hoće li biti i upola kao onda pitanje je

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 maj 2025, 14:28

FoSte95 je napisao/la:
09 maj 2025, 14:16
Galantni je napisao/la:
Rahaman se gotovo sigurno vraća na ljeto. Sad hoće li biti i upola kao onda pitanje je
Smijem dat obje ruke da nece. Samo ce pokvarit dojam o sebi kod "objektivne" publike.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”