Sazg je napisao/la: ↑09 maj 2025, 11:48
Ovim putem javno tražim halala ako sam nekoga uznemirio i povrijedio svojim komentarima ovdje na forumu. Zadržavam pravo na mišljenje i iznositi ću ga kad god osjetim potrebu za tim. Sve što sam napisao o Zekiću (foliranje, šuplja, nepravda i nisam mislio samo o Anesu nego o svim ostalim igračima) i dalje stojim pri tome ali možda i nisam trebao pisati na taj način jer on je trener i ima pravo na to sve dok ima rezultat (cilj opravdava sredstva, što bi rekao Makijaveli). Od srca želim da ostane na klupi koliko god hoće i da sa njim napravimo ekstra rezultate.
Ovaj izvještaj pokazuje dobro stanje kluba, što me ekstra raduje, što je dokaz da ne trebamo odmah srati po boksericama, roštiljima i šta sve neće izaći u FAN shopu, jbg ima neko kome je to dobro i kupuje. Najviše me raduje porast prihoda od prodanih ulaznica.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Dobar si momak, halali I ti ali moram par stvari, bar mojih zapažanja. Kad se već priča o nepravdi Zekica.
Kako nepravdi kad jednog Turkes a koji se ne zalaže vrati u nekakvu formu iako to ovaj realno igrama na terenu i zalaganjem nikako nije zaslužio? Nije zaslužio ni da dobije priliku... Al eto nepravda valjda?
Nepravdi kad klupira Mustafica jer je kita na terenu, pa mu opet da šansu kad se dohaviza..? Al dzaba neki jednostavno kontaju da su veći od kluba.
Bubanja je isto jedan od primjera gdje ga je čak i klupira jer nije to to bilo dok se i on nije dozvao I vratio..
Ja sam recimo prizivao (imaju postovi) Krdzalica da se dovede I poslije povrede je dobio priliku, cak je imao par bljeskova I dalje mislim da je dobar mlad igrač ali je nepotrebno širiti nekakvu pricu o nepravdi jer ce I on kao mlad pogotovo dobijati sanse.. Bitno je da se hrakne odma. Preventivno.
Ovaj (Zekic) hoce 11 igraca koji ginu svaku utakmicu u svakom trenutku. Bio to Vrban ili Guliashvili. Jednostavno hoce 11 koji su spremni glavu na kopacku svaku utakmicu ići..
Eto halali ali moro sam, ima tu uvijek i druga strana priče..