FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mene je dojmio neki dan u Doboju kao insan i profesionalac. @AVNOJ je svjedok, ja ga malo "kritikovao", sve gospodski saslušao i još se zahvali na kraju razgovora.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:59Sigurno da je dobar, sam ZZ kaze ali haman ga se treba drzati prizemnog.Noke995 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:02U jednom trenutku sezone i jeste izgledalo ako nam zatvore Gulija da nema ništa od nas.
Zekić sve lijepo posložio, igrači koji su bili van ritma totalno vratili se u formu i ovo su sad plodovi.
Ne pamtim kad smo nekog ovako izdominirali, široki bez šanse bukvalno.
Turkeš je toliko iskren i predan i hvala Bogu sve mu se vraća, dobar je momak zaslužio je ovo.
Cim sef spominje da mu je veci ego ovaj momenat se ne bi desio, sta god mislioo pod momentom. Znaci nije ni Turkesovo maslo za Ramazana. Nadam se da je im je ovo pocetak dobre saradnje.
I treba se znati ko vodu nosi a ko kosi
A Šef je priča za sebe! Poslije izjave za TV, sačekamo ga nas dvojica ispred tunela da se pozdravimo i kratko promuhabetimo, za to vrijeme Aldin se nešto snima po terenu, a Zoran će ti njemu 'glumac, ulazi unutra šta se praviš tu, svaki gol si dao slučajno'

-
- Kontakt:
Rapsodija bravo Sarajevooooooo. 8 

Turkeš mašina.
Svaka čast momci, vrhunska utakmica, svi ste odigrali odlično.
Svaka čast momci, vrhunska utakmica, svi ste odigrali odlično.
Kakva utakmica, ne sjecam se kad smo odigrali da ne znas bukvalno ko je bio bolji od igrača na terenu. Zekić ja blago nakon ovih sezona lutanja od one provalije u polusezoni sa Vinkom. Raduje što je 80% igrača našlo pravu formu, kako sve staje na svoje mjesto i polako se uklapa daje baš dobar osjećaj već sad za iduću sezonu. Što je možda i najbitnije da će okosnica ekipe izuzev Guliashvilija vjerovatno biti na okupu iduće sezone sa par dobrih pojačanja bit će to vrhunska ekipa. Kuprešak je fantastičan igrač, i lijeva i desna noga vrhunske, a Mujkić i Jatta bi trebali biti još bolji do godine. Raduje i ova forma Turkeša, čovjek se činio da je zalutao u fudbal do neki dan. Samo je Rogić i onaj njegov kiks kad je bio offside pravi dokaz da budale i Bog čuva
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ludilo utakmica volim te sarajvo
Ma pusti ba …. Svako ima pravo da misili šta hoće i kako hoće… što bi reko Izet Fazlinović “mišljenjeje ko i guzica, svako ga ima”AVNOJ je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:23Olovska qurčino kao i inače tako i ovaj put pojma nemaš o čemu čovjek priča.NazorUso je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:16
Kume znamo da ga ne gotivis jer ti ne gura malca !!! Ali popusti malo, ne se.ri po najboljem posleratnom treneru. Yebo te Krdzalic, ja sam ga ovde prizivao kao niko ali si mi ga ogadio, jedva cekam da ode iz kluba !!!
Pun mi je qrac vas koji stavljate pojedinca ispred kluba !!!
Nabijem na qurac tebe i tu tvoju selendru iz koje pišeš, nemoj se ljutit ljubi te Faćko.
Tako je burazSarajevo_BiH je napisao/la: ↑08 maj 2025, 00:35Kako te vise nije stid covjece? Kakav crni Krdzalic. To sto si ti otisao u Zg spletom okolnosti, pa gore postao dobar sa njegovom familijom ti ne daje za pravo da pljujes po svemu ostalom jer on ne igra. Svima se daje sansa da igraju i pokazu sta znaju, a s obzirom da kod tebe dolazi verzija price samo sa jedne strane, morao bi ako nista saznati drugu stranu medalje, pa da malo izjednacis svoje kriterije pljuvanja.![]()
-
- Kontakt:
In sha Allah buraz, svi mi zajedno da budemo živi i zdravi, igrači treneri odlaze i dolaze a Sarajevo i mi ostajemo sa svojom ljubavi ili bolesti kako hoćeš
-
- Kontakt:
Zato u subotu opet idemo da ih dokrajcimo abdventilateur je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:52Ubistvo ubica na Koševu lagano. Tacno bi halalio da damo pobjedu Radniku na sred Koševa samo da ove vidim da ispadnu aBd. Čestitke svima u klubu na bitnoj pobjedi a i svima koji su dosli na stadion![]()
Sad kao kritika dala rezultate a podrška to ništa!luckystrike je napisao/la: ↑08 maj 2025, 00:53Mene je dojmio neki dan u Doboju kao insan i profesionalac. @AVNOJ je svjedok, ja ga malo "kritikovao", sve gospodski saslušao i još se zahvali na kraju razgovora.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:59Sigurno da je dobar, sam ZZ kaze ali haman ga se treba drzati prizemnog.Noke995 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:02U jednom trenutku sezone i jeste izgledalo ako nam zatvore Gulija da nema ništa od nas.
Zekić sve lijepo posložio, igrači koji su bili van ritma totalno vratili se u formu i ovo su sad plodovi.
Ne pamtim kad smo nekog ovako izdominirali, široki bez šanse bukvalno.
Turkeš je toliko iskren i predan i hvala Bogu sve mu se vraća, dobar je momak zaslužio je ovo.
Cim sef spominje da mu je veci ego ovaj momenat se ne bi desio, sta god mislioo pod momentom. Znaci nije ni Turkesovo maslo za Ramazana. Nadam se da je im je ovo pocetak dobre saradnje.
I treba se znati ko vodu nosi a ko kosi
A Šef je priča za sebe! Poslije izjave za TV, sačekamo ga nas dvojica ispred tunela da se pozdravimo i kratko promuhabetimo, za to vrijeme Aldin se nešto snima po terenu, a Zoran će ti njemu 'glumac, ulazi unutra šta se praviš tu, svaki gol si dao slučajno'![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Opet kod brajlovica otisao
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Lijepo jutro bi bilo jos ljepse da nema par ovih i onih da se vrijedaju i prljaju temu. Privatne poruke pa je.bi te se fino i polako a vala i privatno da ne moramo svi gledati kad vam vec sexa fali u zivotu.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Al kakvog mi gospodina i majstora u kopačkama imamo u vidu Vladana Bubanje...
pa šta je ono... kako čovjek igra i bori se
pa šta je ono... kako čovjek igra i bori se

Zinedine Zidaneajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2025, 08:02Al kakvog mi gospodina i majstora u kopačkama imamo u vidu Vladana Bubanje...
pa šta je ono... kako čovjek igra i bori se![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Je li to objavljeno na zvaničnom profilu kluba?
Ako ne, onda ne interesuje nikoga.