KAKAV TRANSFER SARAJEVA...

Za 9 minuta igranja, prodati covjeka za 2, 4 miliona KM i jos imati 25 % od slijedece prodaje...

A vec si dobio preko 300 000 KM za posudbu...
Strah me samo da Al Xavi ne prebaci taj iznos
Taman da imate za godisnju platu Bubanje bez poreza i doprinosa.
Naravno, to ce sve Zeljo nadoknaditi koliko mi utajimo, pa zar niste tvrdili da najvecu dobit drzava ima od Zelje...Tempero je napisao/la: ↑10 maj 2025, 09:47Taman da imate za godisnju platu Bubanje bez poreza i doprinosa.
Ja i?Tempero je napisao/la: ↑10 maj 2025, 09:47Taman da imate za godisnju platu Bubanje bez poreza i doprinosa.
Čim pročitam ovu seosku frazu "zapeli" znam da je u pitanju neki krezubi niskointeligentni patriJota.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑09 maj 2025, 22:03Slobodi zelim da ostane sto duze u drugoj ligi sa mogucim ispadanjem u kantonalnu ligu. Smecari jedni zaboravili kako ih je Posusje pokralo pa sada da im olaksaju zapeli protiv Igmana. Nikada nafake u tom klubu nece biti. Fuj smecari
Zato Bubanja uzme dvojicu vasih iz sredine terena, stavi ih na ledja, i trci cijelu utakmicu.Tempero je napisao/la: ↑10 maj 2025, 09:47Taman da imate za godisnju platu Bubanje bez poreza i doprinosa.
Nadam se da će nam ova cifra pomoći da se bar malo približimo Željezničaru kada su izdvajanja za plate u pitanju. Zrinjski i Željo plaćaju puno bolje od nas i dok se to ne promijeni ne možemo postati konkurentni u ovoj ligi.
Nadamo se bar 1%. jos kad ode i Peneranda, pomaknucemo se sekundu...
Ma necu nije nodi zavidanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2025, 00:02NoDi će zaplakati od muke kad čuje da će Mlinarić potencijalno kod nas![]()
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, TylerBurey, VolimoSarajevo i 43 gosta.