ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:42Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.Tifo je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:59
Prica mi komsija pitar, kako je bio sinoc sa rajom zeljovcima na istoku i njegove sjebade od svega vidjenog.
Kao prvo, ponio jaknu misleci da ce se smrznut kao predhodnu vece na Kosevu, a na kraju bio u kratkim rukavima normala.
Najvise ga dojmilo sto nema psovki, seljakluka, a na zapadu visi, te kako ima djevojki, djece i da je atmosfera totalno drugacija, toplija, pozitivnija, itd.
Eh reko, lijepo sto si dozivio na pravi nacin svaku nasu tekmu.
![]()
![]()
Ovako ih @dokoljenko svake godine naloži. Što je najgore opet će im prodati istu priču za par mjeseci.