FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Mirvicu Jel vrijeme???
Nećemo mi ni treći završitirelativizam je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:40Rekoh ja vama davno
Ko god kupi ulaznicu za neku utakmicu treba da dobije sok sendvic i kutiju cigara gratis, eventualno pivo.
Kako su mogli namjestiti ovoliko utakmica i onakav izvjestaj mogli su se potruditi i oko titule a ne da slavimo ako nam prvi ne pobjegne 20 bodova
Je*em i kup više i 3.mjesto
Odmaramo igrače kao da im nije dovoljno 10 reprezentativnih pauza do sad,prvenstvo sa najvise odmora, i još im ne daš da igraju da odmore
Oni štimaju a mi se sikiramo e Bože što mi ovo treba
-
- Kontakt:
Sramota

-
- Kontakt:
Opet dva zicera,bjezi ba jarane.
Zekic samo sto nije eksplodirao.
Koji debili su ovi koji spominju davanje bodova,pa taj Siroki nikad ispao ne bi u razigravanju.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:19Tek sam u 85 minuti skonto da Lulic nije izasao na poluvremenu. Gdje frajer bio 40 minuta ?

- MokraKifla
- Kontakt:
Dje si na Kosevu papak naso mi ti govorit da sam strumf 3 dana prodju ti njih ubijes na kosevu i veceras gledas lulica kako nece sa puca na gol vec izmislja toplu vodu, dalje guli izlece na golmana golman ukopan ostaje on u njega 3 puta gadja, dalje svaki nabac leti u pm bez preciznosti broj lopti njima predatih u sredini je nevjerovatan pa ti meni pricajmosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:26Strumfe,nadam se da si barem stoju na dvicu opalio,ako ti nije mrsko da nam pokazes listic?
- relativizam
- Kontakt:
Pusti u vakat sisonji da ostane u ligi pa igmanu pa sad ovim kamenjarima, gdje smo tu ti ,ja ....visokohz je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:43Nećemo mi ni treći završitirelativizam je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:40Rekoh ja vama davno
Ko god kupi ulaznicu za neku utakmicu treba da dobije sok sendvic i kutiju cigara gratis, eventualno pivo.
Kako su mogli namjestiti ovoliko utakmica i onakav izvjestaj mogli su se potruditi i oko titule a ne da slavimo ako nam prvi ne pobjegne 20 bodova
Je*em i kup više i 3.mjesto
Odmaramo igrače kao da im nije dovoljno 10 reprezentativnih pauza do sad,prvenstvo sa najvise odmora, i još im ne daš da igraju da odmore
Gdje su tu navijači što troše pare da gledaju Sarajevo ,gdje su moji slobodni dani da bih gledao utakmicu, bolovanja, putovanja po raznim vukoje*inama...
Je*em I evropu što će je igrati 2,3 pretkola
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Varijantas8
- Kontakt:
Turkes je trebao od prve.
Dosadno i pespotrebno vracanje lopti nazad i bezmudnost za krenut jace.
Oni malo bolji nego proslu, njihov gol je anomalija u ovoj tekmi.
I sramotno optuzivanje da je prodato, ovi bi svakako opstali.

zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, avalPacidoroP, benko21, Bilosta, boki86, broj6, budzak, CentarsutNaClanak921, Confiance, EastMadness, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, Haksss, head88, iliyaa8, J1897, JackW, JimmyPage, JuricaSpindl, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, misstianopenaldo, mnon46, MojaMalenkost, MostarNeretva, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, Pantelija, Posejdon, Proximic, r3m1, Rodman, SAMO BORDO, sekac, skoJaa, Taree, Tatamata1946, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Vjecnobordo, Zagor, zeljovolimte i 390 gostiju.