FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sam sa sobom se borim sa snaznim osjecajem da je ovo fkt stimaljka, ali opet kontam gdje bi to radili…mozda je jednostavno objasnjenje da su se opustili i potcijenili protivnika i da ih **** boli za navijace kojima utakmica protiv ubica znaci haman kao i derbi…kako god bilo treba da ih bude sramota sve redom od Zorana pa do igraca,sram vas bilo!
-
- Kontakt:
Fuj ubicama prodati
Mirvicu Jel vrijeme???
Mirvicu Jel vrijeme???
Nećemo mi ni treći završitirelativizam je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:40Rekoh ja vama davno
Ko god kupi ulaznicu za neku utakmicu treba da dobije sok sendvic i kutiju cigara gratis, eventualno pivo.
Kako su mogli namjestiti ovoliko utakmica i onakav izvjestaj mogli su se potruditi i oko titule a ne da slavimo ako nam prvi ne pobjegne 20 bodova
Je*em i kup više i 3.mjesto
Odmaramo igrače kao da im nije dovoljno 10 reprezentativnih pauza do sad,prvenstvo sa najvise odmora, i još im ne daš da igraju da odmore
Oni štimaju a mi se sikiramo e Bože što mi ovo treba
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 10 maj 2025, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Danas je umrlo dio navijanja ! Jos jedan dokaz da nista nije sveto u zivotu ! Nemam rijeci...
Max Allegri
-
- Kontakt:
Pa sve smo uradili da izgubimo . Znaci nismo htjeli i tačka. Da smo željeli mi bi dobili ovo .
Sramota
Sramota

-
- Kontakt:
Hvala Guli za sve,ali mi imamo samo teret s tobom,a i tebi je pun qurac ove lige.
Opet dva zicera,bjezi ba jarane.
Zekic samo sto nije eksplodirao.
Koji debili su ovi koji spominju davanje bodova,pa taj Siroki nikad ispao ne bi u razigravanju.
Opet dva zicera,bjezi ba jarane.
Zekic samo sto nije eksplodirao.
Koji debili su ovi koji spominju davanje bodova,pa taj Siroki nikad ispao ne bi u razigravanju.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:19Tek sam u 85 minuti skonto da Lulic nije izasao na poluvremenu. Gdje frajer bio 40 minuta ?

Dajte ljudi ne s.rite više, imaš u ekipi 5-6 igrača da valja i čudite se što su izgubili. Kada ti ne igra prva postava mi smo prosječna ekipa, jesu li pustili Slobodi ?
- MokraKifla
- Kontakt:
Dje si na Kosevu papak naso mi ti govorit da sam strumf 3 dana prodju ti njih ubijes na kosevu i veceras gledas lulica kako nece sa puca na gol vec izmislja toplu vodu, dalje guli izlece na golmana golman ukopan ostaje on u njega 3 puta gadja, dalje svaki nabac leti u pm bez preciznosti broj lopti njima predatih u sredini je nevjerovatan pa ti meni pricajmosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:26Strumfe,nadam se da si barem stoju na dvicu opalio,ako ti nije mrsko da nam pokazes listic?
- relativizam
- Kontakt:
Pusti u vakat sisonji da ostane u ligi pa igmanu pa sad ovim kamenjarima, gdje smo tu ti ,ja ....visokohz je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:43Nećemo mi ni treći završitirelativizam je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:40Rekoh ja vama davno
Ko god kupi ulaznicu za neku utakmicu treba da dobije sok sendvic i kutiju cigara gratis, eventualno pivo.
Kako su mogli namjestiti ovoliko utakmica i onakav izvjestaj mogli su se potruditi i oko titule a ne da slavimo ako nam prvi ne pobjegne 20 bodova
Je*em i kup više i 3.mjesto
Odmaramo igrače kao da im nije dovoljno 10 reprezentativnih pauza do sad,prvenstvo sa najvise odmora, i još im ne daš da igraju da odmore
Gdje su tu navijači što troše pare da gledaju Sarajevo ,gdje su moji slobodni dani da bih gledao utakmicu, bolovanja, putovanja po raznim vukoje*inama...
Je*em I evropu što će je igrati 2,3 pretkola
Sljedece sedmice protiv Veleza, trece mjesto se vise i vise klima bgm
- ErosViverosViv
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 10 maj 2025, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kup ce biti gorak zbog ovoga, trebao si kerove sutnut dole u jos goru situaciju, sad si ih manje vise ostavio u ligi. Je.bo ga grob
- Varijantas8
- Kontakt:
Jbg nije nas islo u zavrsnici.
Turkes je trebao od prve.
Dosadno i pespotrebno vracanje lopti nazad i bezmudnost za krenut jace.
Oni malo bolji nego proslu, njihov gol je anomalija u ovoj tekmi.
I sramotno optuzivanje da je prodato, ovi bi svakako opstali.
Turkes je trebao od prve.
Dosadno i pespotrebno vracanje lopti nazad i bezmudnost za krenut jace.
Oni malo bolji nego proslu, njihov gol je anomalija u ovoj tekmi.
I sramotno optuzivanje da je prodato, ovi bi svakako opstali.
Yebem li vam majku u piccku ko god je danas ucestvovao u ovoj lakrdiji, yebam vam pomrlee, ja ovdje da trošim zivce i pratim dajem pare vi da stimate kao gicko, sve vam yebem u klubu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakvi orangutani na tribinama, opet gadjanje sudija. Sta su vam sudije vise krive yebo vas svaki od njih 

1946-1987
Kad god smo nekome trebali zabit posljednji ekser fulili smo ga i u čelo nas je tak ekser pogodio
Napravi se teorija o prodanim i utakmicama i oni konstantno se trude da potvrde te teorije, ne zanima me da li je ili nije ali ovo danas je SRAMOTA.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Je li samo ja mislim da bolje igramo bez Gulija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.