Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve je ok Jufkari, ali mojine vise licemjerstva i postenja molim vas i sve ce biti ok 

Mitomani
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- JayCatwright
- Kontakt:
Mene je stid za koga navijam nakon ovoga danas. Postoje stvari koje su vece od trofeja, a Sarajevo je skroz izgubili taj kompas. Fuj
- WeekendOffender
- Kontakt:
Navijači Borca su svojevremeno digli protiv Želje parolu "nož žica Srebrenica"
Nakon toga, Željo je svaku priliku za izbacivanje iz lige tog kluba iskoristio, za sada dva puta, a biti će aBd opet prilike.
Ovima ubiše navijača.
Samo kažem.
Spasioci bh fudbala.
Nakon toga, Željo je svaku priliku za izbacivanje iz lige tog kluba iskoristio, za sada dva puta, a biti će aBd opet prilike.
Ovima ubiše navijača.
Samo kažem.
Spasioci bh fudbala.
-
- Kontakt:
Za ovo nema Halala . Sramota

Šta opravdavam? Što smo izgubili utakmicu? Jel to ne možemo izgubiti utakmicu a da nije prodano/namješteno?TefalTava je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:47Jbt mi kao nasi najveci rivali znamo sta je vasa tekma protiv širokog, a ti ovako pišeš i opravdavas ovo, svi osim mirvahovih placenika ce realno pisati o ovom, al haj dnevni count placenih postova se izgleda mora ispostovati
Osam novih igrača u odnosu na utakmicu u srijedu, zašto? Zato što je tih 8 kukalo kako malo igra, kako ne dobijaju priliku da pokažu šta znaju i koliko znaju. Zekić im dao priliku, oni pokazali da nisu za Igmana ili GOŠKa a kamoli za Sarajevo i tu sva priča počinje i prestaje.
Jedina istina je da nam roster, iako možda širok, nije kvalitetan koliko se ovdje voli predstaviti i to je to. Također, rekao bih da su igrači lištice imali veću želju (što je opet pokazatelj amaterizma i qrcobolje ovih naših što su dobili priliku od prve minute) da se barem malo "iskupe" za onu bruku u finalu Kupa.
Živio.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nece morati tatu pitati kakav je osjecaj bio navijati za Velež

Al haj bolje i zrinja nego ....
Mirvicu, posto obraz?
-
- Kontakt:
Normalno da ćeš izgubiti kad sve radis da izgubis . Mi danas smo sve uradili da izgubimo.Pendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:52Šta opravdavam? Što smo izgubili utakmicu? Jel to ne možemo izgubiti utakmicu a da nije prodano/namješteno?
Osam novih igrača u odnosu na utakmicu u srijedu, zašto? Zato što je tih 8 kukalo kako malo igra, kako ne dobijaju priliku da pokažu šta znaju i koliko znaju. Zekić im dao priliku, oni pokazali da nisu za Igmana ili GOŠKa a kamoli za Sarajevo i tu sva priča počinje i prestaje.
Jedina istina je da nam roster, iako možda širok, nije kvalitetan koliko se ovdje voli predstaviti i to je to. Također, rekao bih da su igrači lištice imali veću želju (što je opet pokazatelj amaterizma i qrcobolje ovih naših što su dobili priliku od prve minute) da se barem malo "iskupe" za onu bruku u finalu Kupa.
Živio.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta su vam navijači Slobode digli pa ih izbaciste sa braćom iz Trebinja? On će nekome nešto reći.elSaik je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:51Navijači Borca su svojevremeno digli protiv Želje parolu "nož žica Srebrenica"
Ovima ubiše navijača.
Samo kažem.
Spasioci bh fudbala.![]()

Licemjeri najveći.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ti se to pravdas nama ili sebi?Pendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:52Šta opravdavam? Što smo izgubili utakmicu? Jel to ne možemo izgubiti utakmicu a da nije prodano/namješteno?
Živio.
Haha
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2025, 20:56, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Poštujem to što si navijao za nas danas. Svaka čast. To je i očekivano (barem s moje strane) od svakog navijača Želje. (barem kad igramo protiv ubica).BosniaBoston je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:48Željovac sam, što možeš vidjeti po potpisu. Navijao sam za FKS danas, i razočaran sam maksimalno, ne u istinske navijače, već u njihovu licemjernu upravu.b00t je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:45Jeli vas stid pogledati onu Zastavu sto mašete na kojoj se nalazi slika Momka ? aBosniaBoston je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:43
Navijaš za Sarajevo od 2020. , ne znaš šta za naš grad znači 4.10.2009. Smiri hormone
Mada sam naivan što sam očekivao išta od Mirvića koji je tokom ere pranja pa…mislim investiranja u Sarajevo pokazao kakav je djon u pitanju
Možeš li mi samo objasniti, da i ja shvatim, kako smo mi namjestili današnju utakmicu? lištica nije imala šut u okvir gola a uspjeli su (nafakaški) zabiti taj jedan i pobjediti?
Nije nikakva provokacija, nije nikakav sarkazam ni prcanje, ozbiljno pitam - kako smo namjestili?
Ima li iko na ovom forumu da je barem 50 KM stavio na dvicu danas?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- QUARTERBACK
- Kontakt:
frajer vjeruje u to da su danas igrali ovi novi zato sto su kukali sad sam sve vidioPendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:52Šta opravdavam? Što smo izgubili utakmicu? Jel to ne možemo izgubiti utakmicu a da nije prodano/namješteno?
Živio.

-
- Kontakt:
Ja evo tek sad kuci, nisam gledao utakmicu, sta kazete jel pusteno da ne citam 10 stranica? Jesul to ti borci za dobrobit BH fudbala ili je sve regulare da se izvinim?
Velez ako izgubi, Siroki im bod iza, Radnik dva, a sutra Posusje uzima Gosk i dolazi Velezu na minus dva
Sljedecu Velez igra sa Sarajevom, Siroki sa Zeljom, Radnik s Borcem, Posusje Zrinjski
Bice jako zanimljivo
Sljedecu Velez igra sa Sarajevom, Siroki sa Zeljom, Radnik s Borcem, Posusje Zrinjski
Bice jako zanimljivo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vidi se da ste bili bratske skupine sa pitarima, sad su vam klubovi bratski

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, laszlo, Zigazaga i 28 gostiju.