Nece morati tatu pitati kakav je osjecaj bio navijati za Velež
Al haj bolje i zrinja nego ....
Nece morati tatu pitati kakav je osjecaj bio navijati za Velež
Normalno da ćeš izgubiti kad sve radis da izgubis . Mi danas smo sve uradili da izgubimo.Pendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:52Šta opravdavam? Što smo izgubili utakmicu? Jel to ne možemo izgubiti utakmicu a da nije prodano/namješteno?
Osam novih igrača u odnosu na utakmicu u srijedu, zašto? Zato što je tih 8 kukalo kako malo igra, kako ne dobijaju priliku da pokažu šta znaju i koliko znaju. Zekić im dao priliku, oni pokazali da nisu za Igmana ili GOŠKa a kamoli za Sarajevo i tu sva priča počinje i prestaje.
Jedina istina je da nam roster, iako možda širok, nije kvalitetan koliko se ovdje voli predstaviti i to je to. Također, rekao bih da su igrači lištice imali veću želju (što je opet pokazatelj amaterizma i qrcobolje ovih naših što su dobili priliku od prve minute) da se barem malo "iskupe" za onu bruku u finalu Kupa.
Živio.
Šta su vam navijači Slobode digli pa ih izbaciste sa braćom iz Trebinja? On će nekome nešto reći.elSaik je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:51Navijači Borca su svojevremeno digli protiv Želje parolu "nož žica Srebrenica"
Nakon toga, Željo je svaku priliku za izbacivanje iz lige tog kluba iskoristio, za sada dva puta, a biti će aBd opet prilike.
Ovima ubiše navijača.
Samo kažem.
Spasioci bh fudbala.![]()
Ti se to pravdas nama ili sebi?Pendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:52Šta opravdavam? Što smo izgubili utakmicu? Jel to ne možemo izgubiti utakmicu a da nije prodano/namješteno?
Osam novih igrača u odnosu na utakmicu u srijedu, zašto? Zato što je tih 8 kukalo kako malo igra, kako ne dobijaju priliku da pokažu šta znaju i koliko znaju. Zekić im dao priliku, oni pokazali da nisu za Igmana ili GOŠKa a kamoli za Sarajevo i tu sva priča počinje i prestaje.
Jedina istina je da nam roster, iako možda širok, nije kvalitetan koliko se ovdje voli predstaviti i to je to. Također, rekao bih da su igrači lištice imali veću želju (što je opet pokazatelj amaterizma i qrcobolje ovih naših što su dobili priliku od prve minute) da se barem malo "iskupe" za onu bruku u finalu Kupa.
Živio.
Poštujem to što si navijao za nas danas. Svaka čast. To je i očekivano (barem s moje strane) od svakog navijača Želje. (barem kad igramo protiv ubica).BosniaBoston je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:48Željovac sam, što možeš vidjeti po potpisu. Navijao sam za FKS danas, i razočaran sam maksimalno, ne u istinske navijače, već u njihovu licemjernu upravu.b00t je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:45Jeli vas stid pogledati onu Zastavu sto mašete na kojoj se nalazi slika Momka ? aBosniaBoston je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:43
Navijaš za Sarajevo od 2020. , ne znaš šta za naš grad znači 4.10.2009. Smiri hormone
Mada sam naivan što sam očekivao išta od Mirvića koji je tokom ere pranja pa…mislim investiranja u Sarajevo pokazao kakav je djon u pitanju
frajer vjeruje u to da su danas igrali ovi novi zato sto su kukali sad sam sve vidioPendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:52Šta opravdavam? Što smo izgubili utakmicu? Jel to ne možemo izgubiti utakmicu a da nije prodano/namješteno?
Živio.
Vidi se da ste bili bratske skupine sa pitarima, sad su vam klubovi bratski
Sumnjam pocastili su i zapet ce da Zeljo ne bude ispred njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.