FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
80
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 155

SamoDaKazeem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SamoDaKazeem » 10 maj 2025, 21:13

newton_heath_lyr je napisao/la:
10 maj 2025, 21:07
E Sarajevo,i vi ste suhi qrac od danas. Fuj,ništa više ne žalite se . Danas ste sva sranja legalizovali.
Na žalost tako je.Sindrom balija da im ništa sveto nije.
Gubili smo mi od Širokog i ranije ali nikad kao večeras.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 10 maj 2025, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 maj 2025, 21:14

badboy je napisao/la:
10 maj 2025, 21:12
Prvenstvo je odluceno prosle sedmice kad je Zrinjski dobio Veleza. Kup prosle srijede, u revansu Siroki nece pruzit nikakav otpor, bit ce “prijateljski” X. Sad se jos slazu stvari oko opstanka, ko ispada, ko ostaje. Krati se liga, to znamo. Ide se na to da ostanu klubovi s najboljom infrastrukturom i najboljim budzetom sto ce dici ligu na novi nivo. Sve je izrezirano, karte su podijeljene prije mjesec dana a mi sad samo odradjujemo svoju ulogu u svemu tome, kao naravno i svi ostali klubovi koji se za nesto pitaju.
Aha pa ce te isti ti nacuturiti cim budu imali priliku, a to je vec iduce ligasko gostovanje i slavit ce pobjedu do kasno u noc jer su kao unistisli snove bosnjackom klubu, to im i jest cilj postojanja

Yebem ja nama materesinee glupeee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 maj 2025, 21:16

Abdulah Ibrakovic čim se tu vrti ne može biti čista posla. Ovo je jedan od ružni i tužni poraza Sarajeva.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 maj 2025, 21:16

SamoDaKazeem je napisao/la:
10 maj 2025, 21:13
newton_heath_lyr je napisao/la:
10 maj 2025, 21:07
E Sarajevo,i vi ste suhi qrac od danas. Fuj,ništa više ne žalite se . Danas ste sva sranja legalizovali.
Na žalost tako je.Sindrom balija da im ništa sveto nije.
Gubili smo mi od Širokog i ranije ali nikad kao večeras.
Tako je, gubili smo većom razlikom štrumfe.

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 10 maj 2025, 21:17

Oerde je napisao/la:
10 maj 2025, 20:40
napoleon72 je napisao/la:
10 maj 2025, 20:29
Jesmo li onda i Zelji lani dali onih 3:0 da bi opstali u ligi? Buduci da im je to bila jedina pobjeda od februara do maja. Kao da smo mi ovdje neki PSG koji je daleko najjaci i moze svakog dobit kad pozeli, pa je onda svaki poraz "ma pustili 100%".
Ma kakvo pustanje, ko vjeruje u to nek pokaze nekako prije, na primjer da je za cenera bio uvjeren u to!? Nije pustanje, jer kad pricamo o pustanju na neki nacin opravdavamo njihov neprofesionalizam koji smo vidjeli danas. Komplet liga je u par deka i ako ne zapnes i nadas se da ce lopta uci sama od sebe u gol, ne mozes pobijediti. Cinjenica. Jako losa utakmica, u rangu one sa zrinjskim na kosevu il borcem, uostalom i rezultat je isti, bez borbe, zelje, ideje… sto je cisti neprofesionalizam. Ima par igraca tu koji realno toliko osciliraju da je to gore nego da su konstantno losi, bukvalno im ne znas…
Uglavnom, naravno, malo su sad ogadili sve poslije rapsodije u finalu kupa i sad idemo dole, i mislim da ce bit ozbiljna borba.
Poznajes li nekog od navijaca Sarajeva kojima su puna usta namjestanja drugih klubova,nekoga sto je pricao i ko vjeruje da su Zeljo ili neki drug klub pustili neku utakmicu, npr da je za cenera bio uvjeren u to? Da je stavio neke pare na kladionici, da se obogatio?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 maj 2025, 21:19

ledesma je napisao/la:
10 maj 2025, 21:10
Da li bi lištica nama ikad pustila da nam treba????????? U grotlu ustašluka???????? Yel majke vam se nayebem šugavee
Šta ćemo ako oni osvoje kup, hoće li vam biti drago što nije naštimano ?

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 10 maj 2025, 21:20

ledesma je napisao/la:
10 maj 2025, 21:14
badboy je napisao/la:
10 maj 2025, 21:12
Prvenstvo je odluceno prosle sedmice kad je Zrinjski dobio Veleza. Kup prosle srijede, u revansu Siroki nece pruzit nikakav otpor, bit ce “prijateljski” X. Sad se jos slazu stvari oko opstanka, ko ispada, ko ostaje. Krati se liga, to znamo. Ide se na to da ostanu klubovi s najboljom infrastrukturom i najboljim budzetom sto ce dici ligu na novi nivo. Sve je izrezirano, karte su podijeljene prije mjesec dana a mi sad samo odradjujemo svoju ulogu u svemu tome, kao naravno i svi ostali klubovi koji se za nesto pitaju.
Aha pa ce te isti ti nacuturiti cim budu imali priliku, a to je vec iduce ligasko gostovanje i slavit ce pobjedu do kasno u noc jer su kao unistisli snove bosnjackom klubu, to im i jest cilj postojanja

Yebem ja nama materesinee glupeee
Nacuturit ce samo one koji u svemu ovom vide nesto vise, prilaze s nekom emocijom, pasioniranom ljubavi, itd. Ovi koji od toga imaju materijalnu korist nikad nisu niti ce bit nacutureni. Oni s uvijek s one druge strane k…

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 maj 2025, 21:21

**** Vam Listica sve od Zekica pa onog Borne bogalja.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 10 maj 2025, 21:22

Nidje veze prodaja, pa Sloboda nam je prije DVA kola uzela bod. Druga ekipa, losa motivacija, nebitna (rezultatski) utakmica, protivnik kojem gori pod nogama, dobijes ovo sto si dobro. Znamo svi da nije idealno Ali ne smijemo dopustiti da nam uhljupi I botovi pokvare osjecaj osvajanja trofeja. Prvo su postali racunovodje, racunaju nam svaki cent, sad nam dovode U sumnju trofej Kako bi njima bilo lakes opravdat silne dangubice. Nemojte ljudi, sjetite se kakve SMO sve nepravde dozivjeli Ove sezone, dobro su ZZ I igraci ostali u pameti. Dobili su sta su trebali, Borca I Zrinskog na strain, derbi I rijesili kup U prvoj tekmi. Malo macku (pitaru) teleca glava
.. jer Stari je volio Sarajevo...

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 10 maj 2025, 21:23

Ako Zekic za prvih 50 min 4 puta promijeni gornji odjevni predmet jel to znak nervoze,nezadovoljstva ili opustena varijanta za dogovorenu utakmicu?

Ima li neko da mi ovo protumači?

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 10 maj 2025, 21:23

mma_hz je napisao/la:
10 maj 2025, 21:21
Igraj Sarajevo, nema veze. Jel se to pjevalo na sjeveru ili sam pogresno cuo?

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 10 maj 2025, 21:24

I jel vas imalo sramota pokojnog Vedrana????

Merso1993
Kontakt:

Post Postao/la Merso1993 » 10 maj 2025, 21:24

Svaka cast Giliju na svemu sto je do sada ucinio za Sarajevo ali mislim da on i sto je mogao pokazati to je njegov maximum i to samo u Sarajevu gsje je se sve igralo samo prema njemu a ostali kao i da ne postoje. Fudbal je timska igra nije tenis a Gili je mnogo sebican igrac i pokusaje iz svake situacije da puca. Ne kazrm ja da nije lijepo za oko da se igrac ne boji odvaziti na neki udarac ali non stop to radi i u situacijama u kojim on sutira, neki drugi manje dobar igrac od njega bi dodao nekom ko se u boljoj poziciji nalazi i Sarajevo bi bilo u prednosti. Znam da vecina Gilija dizu bas u nebesa i ne kazem da je los daleko od toga ali smatram da se na bilo koga toliko igra koliko je na njega i manje talentirani igrac od Gilija bi bio na 16 do 25 golova do sada. On ovo sto pokazuje u Sarajevu, nece ni u jednom drugom klubu ako ne budu sve usmjerili k njemu.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 10 maj 2025, 21:27

HZSydney je napisao/la:
10 maj 2025, 21:22
Nidje veze prodaja, pa Sloboda nam je prije DVA kola uzela bod. Druga ekipa, losa motivacija, nebitna (rezultatski) utakmica, protivnik kojem gori pod nogama, dobijes ovo sto si dobro. Znamo svi da nije idealno Ali ne smijemo dopustiti da nam uhljupi I botovi pokvare osjecaj osvajanja trofeja. Prvo su postali racunovodje, racunaju nam svaki cent, sad nam dovode U sumnju trofej Kako bi njima bilo lakes opravdat silne dangubice. Nemojte ljudi, sjetite se kakve SMO sve nepravde dozivjeli Ove sezone, dobro su ZZ I igraci ostali u pameti. Dobili su sta su trebali, Borca I Zrinskog na strain, derbi I rijesili kup U prvoj tekmi. Malo macku (pitaru) teleca glava
:clap:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Herson

Post Postao/la Herson » 10 maj 2025, 21:29

Oerde je napisao/la:
10 maj 2025, 20:40
napoleon72 je napisao/la:
10 maj 2025, 20:29
Jesmo li onda i Zelji lani dali onih 3:0 da bi opstali u ligi? Buduci da im je to bila jedina pobjeda od februara do maja. Kao da smo mi ovdje neki PSG koji je daleko najjaci i moze svakog dobit kad pozeli, pa je onda svaki poraz "ma pustili 100%".
Ma kakvo pustanje, ko vjeruje u to nek pokaze nekako prije, na primjer da je za cenera bio uvjeren u to!? Nije pustanje, jer kad pricamo o pustanju na neki nacin opravdavamo njihov neprofesionalizam koji smo vidjeli danas. Komplet liga je u par deka i ako ne zapnes i nadas se da ce lopta uci sama od sebe u gol, ne mozes pobijediti. Cinjenica. Jako losa utakmica, u rangu one sa zrinjskim na kosevu il borcem, uostalom i rezultat je isti, bez borbe, zelje, ideje… sto je cisti neprofesionalizam. Ima par igraca tu koji realno toliko osciliraju da je to gore nego da su konstantno losi, bukvalno im ne znas…
Uglavnom, naravno, malo su sad ogadili sve poslije rapsodije u finalu kupa i sad idemo dole, i mislim da ce bit ozbiljna borba.
Ma kakvo puštanje, to je priča za Komercijalu i slične. Jedini i isključivi krivac za sve je Zekić. Ne prestaje nas uništavati sa svojim eskperimentima i rotacijama od početka sezone. Zašto je večeras opet rotirao ekipu?
Popišao se ovom utakmicom na Kup i sve dobro što je uradio dosad. U utakmici protiv Lištice nema mjesta za ovakvu indolenciju, nezainteresovanost i neprofesionalizam.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 maj 2025, 21:30

HZSydney je napisao/la:
10 maj 2025, 21:22
Nego šta su nego su nam se posrali na kup ovim porazom . Kako nije bitna utakmica ,valjda želimo 3 mjesto ?
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 10 maj 2025, 21:31, ukupno mijenjano 2 puta.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 10 maj 2025, 21:30

Mirvicu **** ti svjećice od rodjendanske torte

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 10 maj 2025, 21:31

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
10 maj 2025, 21:23
mma_hz je napisao/la:
10 maj 2025, 21:21
Igraj Sarajevo, nema veze. Jel se to pjevalo na sjeveru ili sam pogresno cuo?
Baš to se pjevalo

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 maj 2025, 21:32

Samo raspravit, ako su njima pustili napustaj svi, ako je los dan yebajiga. :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 maj 2025, 21:33

STIDITE SE VEDRANA

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, crnehorde, WeekendOffender i 23 gosta.