FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da se igra revanš finala na Koševu, ja ne bi otišao zbog ovoga. Fuj.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ko god ne vidi da je ovo isključivo trenerovo filozofiranje ima neki kursluz u glavi. Isto je radio protiv zelje na koševu u prvom ovosezonskom derbiju, kad je izmišljao pozicije Unušiću i pravio se pametan mada nije. Tad se ovakav mlohav zeljo poigravao s nama i poveo 1:0. Onda je shvatio gresku, promijenio stvari ali nas fudbalsku bogovi nisu htjeli pogledati jer karma is a bitch. Protiv Posusja isto na Kosevu, izasao u žnj sastavu i na kraju smo prosuli dva boda. Isto i protiv Slobode. Svi ovi novokomponovani treneri kopiraju Gvardiolu koji je patentirao to. Umjesto da imas zacementiranih 11 i da u svaku utakmicu ides isto, s eventualne dvije varijacije sastava - defanzivniji i ofanzivniji, ti se izdrkavaš i dođe kazna.
-
- Kontakt:
Igrajte za Vedrana,onda apluz igraj Sarajevo nema veze... 

I to cemo zijanit, tradicionalno lose igramo dolje, dosta igraca suspendovano.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ko god misli da je ovo danas regularna pobjeda Širokog taj ili nije gledao tekmu ili je stvarno blesav, i necu nikad navijat protiv kluba kojeg volim ali mi uopste ne bi bilo ni krivo da Široki dole zabije 4/5 komada i osvoji kup… a ovi debili sto gađaju sudije i igrače protivničke ekipe neću ni spominjat.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Vi i dalje vjerujte da je ovo danas bio los dan.
Jos ce nam siroki bratski klub postati
Jos ce nam siroki bratski klub postati
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 10 maj 2025, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Guli mora masit 3-4 100% da bi zabio jednu. Jebbbem ja takvog igraca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jesi li makar petobanku stavio na lišticu, stručnjak?Hztesanj je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:00Ko god misli da je ovo danas regularna pobjeda Širokog taj ili nije gledao tekmu ili je stvarno blesav, i necu nikad navijat protiv kluba kojeg volim ali mi uopste ne bi bilo ni krivo da Široki dole zabije 4/5 komada i osvoji kup… a ovi debili sto gađaju sudije i igrače protivničke ekipe neću ni spominjat.
Čuj neću navijati protiv kluba kojeg volim a ne bi mu bilo krivo da lištica zabije 4/5 komada i taj klub koji šatro voli izgubi kup.
Blago tebi sa tim kuršlusom u glavi.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Neki si toliko zatiskaju oči, da odmah pocinju sa vrijedjanjem. Vas problem sto ne znate zbrojiti 2 i 2.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sest minuta nadoknade Mujkic sa njihove polovine se okrece nasem golu i vraca se unazad. Cijeli stadion skocio
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kada bi svi ovoliko masili, a skupili 15 golova za sezonu, mi bi uzeli titulu u decembru. Neka masi koliko mu volja. Ovogodisnja postava nam je izuzetno sebicna, nije to samo guli. Svi su.
Ma nemam šta stavljat ni na koga nit me zanima klađenje, samo ovo sto rade je dno dna i ponižavanje ovih ljudi koji su danas bili na tribinama i nadali se pobjedi…Neko je čovječe danas propustio 2 sata sa porodicom prijateljima roditeljima da bi gledao ove pacove kako neće da idu u napad i kad dođu u završnicu gledaju kako je promašiti.Pendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:03Jesi li makar petobanku stavio na lišticu, stručnjak?Hztesanj je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:00Ko god misli da je ovo danas regularna pobjeda Širokog taj ili nije gledao tekmu ili je stvarno blesav, i necu nikad navijat protiv kluba kojeg volim ali mi uopste ne bi bilo ni krivo da Široki dole zabije 4/5 komada i osvoji kup… a ovi debili sto gađaju sudije i igrače protivničke ekipe neću ni spominjat.
Čuj neću navijati protiv kluba kojeg volim a ne bi mu bilo krivo da lištica zabije 4/5 komada i taj klub koji šatro voli izgubi kup.
Blago tebi sa tim kuršlusom u glavi.![]()
Pa ne znam šta ti nije jasno, neću navijati da izgube normalno nikad, ali ako ne osvoje bit će mi drago zbog takvih ko ti da već jednom vide šta se ovdje radi i kako prave ovce od navijača.
- feniksptica
- Kontakt:
Mozda su kakve premije za golove u pitanju..onda ne bi cudilo to za sebicnostErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:07kada bi svi ovoliko masili, a skupili 15 golova za sezonu, mi bi uzeli titulu u decembru. Neka masi koliko mu volja. Ovogodisnja postava nam je izuzetno sebicna, nije to samo guli. Svi su.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da li bi lištica nama ikad pustila da nam treba????????? U grotlu ustašluka???????? Yel majke vam se nayebem šugavee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja kada sam pricao nedavno da je Ismir Mirvic govedo, mnogi su me vrijedjali i govorili da sam mrzitelj kluba, ustasa, cetnik, manijak i sta sve ne. Morate shvatiti da njega samo profit zanima, ne interesuju ga trofeji i navijaci.
E Haj ti to objasni ovim sto misle da smo imali los dan protiv ekipe koja se bori za opstanak…Kockoglavi je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:05Sest minuta nadoknade Mujkic sa njihove polovine se okrece nasem golu i vraca se unazad. Cijeli stadion skocio

Yebo li vam listica sestre i onom ko je dogovorio ovo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja mislim da Zekic ne prodaje obraz ni za kakve pare. To je jedna ljudska gromada.
I da nije njega, rekao bih da ovaj gmizavac sto gleda u kafu nije sposoban sa 15 miliona godisnje osvojiti trofej, pa mora igrati kako vico kaze.
I da nije njega, rekao bih da ovaj gmizavac sto gleda u kafu nije sposoban sa 15 miliona godisnje osvojiti trofej, pa mora igrati kako vico kaze.
Prvenstvo je odluceno prosle sedmice kad je Zrinjski dobio Veleza. Kup prosle srijede, u revansu Siroki nece pruzit nikakav otpor, bit ce “prijateljski” X. Sad se jos slazu stvari oko opstanka, ko ispada, ko ostaje. Krati se liga, to znamo. Ide se na to da ostanu klubovi s najboljom infrastrukturom i najboljim budzetom sto ce dici ligu na novi nivo. Sve je izrezirano, karte su podijeljene prije mjesec dana a mi sad samo odradjujemo svoju ulogu u svemu tome, kao naravno i svi ostali klubovi koji se za nesto pitaju.
Trenutno korisnika/ca: adoado, crnehorde, WeekendOffender i 18 gostiju.