Auuu kako su nisko pali

Po tom rezonu smo mi malkice veća institucija jer smo ih i mi dobili u ligi, plus izbacili iz kupa.

Jedino nas oni nisu pustili pa mi njih.
Pa debili nego sta ali sve je to odraz drzave i prosjecnog bosnje. Pa koja to budala ne bi prihvatila trofej nakon katastrofalne sezone, pod uslovom da neku utakmicu pusti? Pa da je vama ponudjen trofej kupa ove sezone, naravno da biste objerucke prihvatili a na tabeli otisli do 6. mjesta. Neregularna sezona, koga interesuje fudbal.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:09Od riječi do riječi. Pustit će i Željo za 2 3 godine nekome zadnje kolo ako mu bude trebalo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:06Po mom iskrenom misljenju utakmica je dogovorena ali nije mi nesto krivo, pa i igmanu smo pustili pa nas zeljo prestize, mi ako nismo prvi nama je sezona neuspjesna i svima je ocigledno svejedno jesi treci ili cetvrti ako vec izboris evropu.
Pa svako kolo imate dogovoreno nekoliko utakmica, da li je to izmedju klubova ili kluba i sudije nije ni bitno, vazno da je sezona neregularna.
Mislim općenito smiješno mi je što ovdje obe navijačke grupe osuđuju jedni druge a zapravo smo potpuno isti. Vi ne volite Želju i navijate svaki meč protiv njih, mi ne volimo Sarajevo i navijamo svaki meč protiv vas.
Smiješno je i ono da nama više znači pobjeda u derbiju, skontajte da smo isti debili.
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:29Sad Široki ima nove športske prijatelje iz Sarajeva, nismo više mi...
Upravo to, apsolutno se slazem sa tobom. Zato nam i jeste ovako u drzavi.jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:59Opet najglasniji navijači jedinog kluba u državi osuđenog za namještanje utakmica.
Nerealno, zato nam i jest ovako u državi.
I zanimljivo je da svi dogovaraju osim njih. A oni jedini izbačeni iz lige zbog namještanja.
To je fudbal
Ma nema sta. U vecini slucajeva se sa duskom slazem ali ovo veceras nema potrebe braniti.
Najjače ne jebu oni argumente.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:18To je fudbal
Desava se
Isto ti je to kad izgubis 5-0 od Zrinje pa dobijes 2-1 Borca.
Nerealno i jedno i drugo al u datom trentku se nesto poklopi da tako bude.
Tu ekipu Sloboda nadigra na Koševu, a onda ta ista ekipa razmontira Željezničar, pet dana kasnije, na istom terenu? Kako to objašnjavaš?
Trenutno korisnika/ca: Proximic, VolimBiH96 i 17 gostiju.