Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Oprosti im Vedrane, iako su znali sta radeee!!!
- feniksptica
- Kontakt:
To je fudbal
Desava se
Isto ti je to kad izgubis 5-0 od Zrinje pa dobijes 2-1 Borca.
Nerealno i jedno i drugo al u datom trentku se nesto poklopi da tako bude.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
bordobijeli
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma nema sta. U vecini slucajeva se sa duskom slazem ali ovo veceras nema potrebe braniti.
Meni je cak i drago jer su svi vidjeli kako izgledamo na terenu kada nam treba pobjeda, onako bismo zavrsavali utakmice sa 4-5 komada u mrezi protivnika, iako su nam falila 3 najbolja igraca, motori ekipe.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Osim kažnjen, bodovi oduzeti, Leotar, Žepče, Borca i Slobodu izbacili, nikad više sudija kažnjeni nego kad je Miske vodio klub, kupili od Sloge itd itd. To svi znamo, Željo namješta, davno apsolvirano.
Ali zar vi najpošteniji, najtransaprentniji, najmoralniji, treci uz Allaha, za spas bh fudbala, sami protiv svih, zar vi da namještate, i to sa "ubicama"... Zar je moguće...

Ali zar vi najpošteniji, najtransaprentniji, najmoralniji, treci uz Allaha, za spas bh fudbala, sami protiv svih, zar vi da namještate, i to sa "ubicama"... Zar je moguće...
- jurisicduska
- Kontakt:
Najjače ne J*** oni argumente.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:18To je fudbal
Desava se
Isto ti je to kad izgubis 5-0 od Zrinje pa dobijes 2-1 Borca.
Nerealno i jedno i drugo al u datom trentku se nesto poklopi da tako bude.
Pa evo sedmicu prije smo odigrali x sa ekipom koja ispala nego oni su već ispali pa nije namješteno možda za kladionice
Nisu oni ništa proigralu nego smo mi izašli sa b timom i dali priliku igračima koji ne igraju da se bar jedan profilise i dokaze za slijedeću sezonu. Ali kad ne igraš ni za šta onda ti je svejedno Ko će ti igrat i kad.
5:0 Zrinjski za 45 minuta
Pa dobiju Borca
To nista nikom
Mi sa Širokim imamo negativan skor godinama i godinama nas uzimaju i kad smo jači bili , namješteno.
Mislim u ocima navijača Željezničara je svaka utakmica Sarajeva namještena kao i svaka titula i svaki trofej onaj zna i one iz Juge šta smo namjestili a rodio se 20 godina poslije tog. To je tako.
I čuj valja objasniti. Nije igrala ista ekipa. 8 izmjena. Šta imaš objasniti.
Ako je Sarajevo ovu utakmicu i pustio, ovi iz redova Zeljakana su zadnji koji trebaju bilo sta pricati. Previse oraha u dzepovima imate, zato i ne mozete na zelenu granu.
Ovo govorim kao neutralac
Ovo govorim kao neutralac
Srce, čast i ponos!
Tu ekipu Sloboda nadigra na Koševu, a onda ta ista ekipa razmontira Željezničar, pet dana kasnije, na istom terenu? Kako to objašnjavaš?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Objabljujete ratove
lazete ko psi
…
lazete ko psi
…
Napisao sam ti već kako. Nije ista ekipa igrala prije 3 dana i večeras. Jednostavno. Tvoj problem je što to ne želiš shvatiti/prihvatiti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Poziva Mirvic opet sve u Merriot. Dok jos peoda Velezu i Posusju pa kad da ga sudije kolju.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- jurisicduska
- Kontakt:
Zvanično je samo da je Osim kažnjen i suspendovana uprava kluba i oduzeti bodovi. I da ste jedin klub u državi osuđen za namještanje.elSaik je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:21Osim kažnjen, bodovi oduzeti, Leotar, Žepče, Borca i Slobodu izbacili, nikad više sudija kažnjeni nego kad je Miske vodio klub, kupili od Sloge itd itd. To svi znamo, Željo namješta, davno apsolvirano.
Ali zar vi najpošteniji, najtransaprentniji, najmoralniji, treci uz Allaha, za spas bh fudbala, sami protiv svih, zar vi da namještate, i to sa "ubicama"... Zar je moguće...![]()
To je jedino sto je apsolvirano i fakt.
Sve ostalo nema nikakvo uporište.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 maj 2025, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
J*** mrtvu majku Mirviću, Zekiću i svima koji su učestvovali u ovome. Da se ovako ofirno pušta Široki.
Majku vam svima.
Majku vam svima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
danas su igrali ovi sto su kukali na manjak minuta i a zekic je jedan merhametli trener mehkog karaktera te je podlegao pritisku
pa ne mogu da vjerujem da si ovo izjavio

hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa da, to maloprije i pisem. Ako ces pricati o drugima valjda trebas sebe prvo pogledati.
Evo koliko pometnje kiks Sarajeva napravi o "dogovorenoj" utakmici, a ispod radara prolazi upravo utakmica u banjojluci koja se trenutno igra i koja je dogovorena i neregularna.
Borac je ove sezone odigrao mozda 3 regularne utakmice. Sezona je citava neregularna kao i svaka naredna do 2029.
Zeljo je neregularno ostao u ligi prije svega, o cemu ovdje pricamo. To im je uredu, tu mi lazemo, tu je citava drzava corava.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 10 maj 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko je sve to objasniti. U pravu si.
Ali sa 4-0 na 0-1 sve u roku od par dana, isti protivik, isti stadion - e to je malo teze objasniti. Priznat ces i sam, ako si realan bar malo