Napisao sam ti već kako. Nije ista ekipa igrala prije 3 dana i večeras. Jednostavno. Tvoj problem je što to ne želiš shvatiti/prihvatiti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Poziva Mirvic opet sve u Merriot. Dok jos peoda Velezu i Posusju pa kad da ga sudije kolju.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Zvanično je samo da je Osim kažnjen i suspendovana uprava kluba i oduzeti bodovi. I da ste jedin klub u državi osuđen za namještanje.elSaik je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:21Osim kažnjen, bodovi oduzeti, Leotar, Žepče, Borca i Slobodu izbacili, nikad više sudija kažnjeni nego kad je Miske vodio klub, kupili od Sloge itd itd. To svi znamo, Željo namješta, davno apsolvirano.
Ali zar vi najpošteniji, najtransaprentniji, najmoralniji, treci uz Allaha, za spas bh fudbala, sami protiv svih, zar vi da namještate, i to sa "ubicama"... Zar je moguće...![]()
To je jedino sto je apsolvirano i fakt.
Sve ostalo nema nikakvo uporište.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 maj 2025, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
**** mrtvu majku Mirviću, Zekiću i svima koji su učestvovali u ovome. Da se ovako ofirno pušta Široki.
Majku vam svima.
Majku vam svima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
danas su igrali ovi sto su kukali na manjak minuta i a zekic je jedan merhametli trener mehkog karaktera te je podlegao pritisku
pa ne mogu da vjerujem da si ovo izjavio

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa da, to maloprije i pisem. Ako ces pricati o drugima valjda trebas sebe prvo pogledati.
Evo koliko pometnje kiks Sarajeva napravi o "dogovorenoj" utakmici, a ispod radara prolazi upravo utakmica u banjojluci koja se trenutno igra i koja je dogovorena i neregularna.
Borac je ove sezone odigrao mozda 3 regularne utakmice. Sezona je citava neregularna kao i svaka naredna do 2029.
Zeljo je neregularno ostao u ligi prije svega, o cemu ovdje pricamo. To im je uredu, tu mi lazemo, tu je citava drzava corava.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 10 maj 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko je sve to objasniti. U pravu si.
Ali sa 4-0 na 0-1 sve u roku od par dana, isti protivik, isti stadion - e to je malo teze objasniti. Priznat ces i sam, ako si realan bar malo

Zekić merhametli jer daje šansu igračima koji nisu igrali puno. Upravu si. A nije Zekić pametan pa da vidi na koga može računati u Evropi i sljedeće sezone. To nije sigurno.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:25danas su igrali ovi sto su kukali na manjak minuta i a zekic je jedan merhametli trener mehkog karaktera te je podlegao pritisku
pa ne mogu da vjerujem da si ovo izjavio![]()
![]()
![]()
![]()
Od ovih 8 koliko ih je danas počelo utakmicu, barem 6 je pokazalo da za 3 kola mogu potražiti novi klub.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Stidite se bagro!!!
VEDRAN PULJIĆ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ćao pošteni, šta ima?Anex je napisao/la: ↑10 maj 2025, 17:55Pa njemu su takvi po mjeri,sličan se sličnom radujebordobijeli je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:11Šta kaže virto zrinjski najposteniji![]()
Ljudi ukrali stadion u ratu i prisvojili ga na 100 godina . Još logor bio tokom rata ,strasno.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ja bih prvi pustio Široki iduće kolo a da su oni nama pustili polufinale. Nećemo glumiti poštenje. Za 20 godina će djeca i nove generacije pričati koliko Željo i Sarajevo imaju trofeja, neće znati da je Sarajevo pustilo Širokom ligu za kup.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:13Pa debili nego sta ali sve je to odraz drzave i prosjecnog bosnje. Pa koja to budala ne bi prihvatila trofej nakon katastrofalne sezone, pod uslovom da neku utakmicu pusti? Pa da je vama ponudjen trofej kupa ove sezone, naravno da biste objerucke prihvatili a na tabeli otisli do 6. mjesta. Neregularna sezona, koga interesuje fudbal.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:09Od riječi do riječi. Pustit će i Željo za 2 3 godine nekome zadnje kolo ako mu bude trebalo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:06Po mom iskrenom misljenju utakmica je dogovorena ali nije mi nesto krivo, pa i igmanu smo pustili pa nas zeljo prestize, mi ako nismo prvi nama je sezona neuspjesna i svima je ocigledno svejedno jesi treci ili cetvrti ako vec izboris evropu.
Pa svako kolo imate dogovoreno nekoliko utakmica, da li je to izmedju klubova ili kluba i sudije nije ni bitno, vazno da je sezona neregularna.
Mislim općenito smiješno mi je što ovdje obe navijačke grupe osuđuju jedni druge a zapravo smo potpuno isti. Vi ne volite Želju i navijate svaki meč protiv njih, mi ne volimo Sarajevo i navijamo svaki meč protiv vas.
Smiješno je i ono da nama više znači pobjeda u derbiju, skontajte da smo isti debili.
Grupa iznad svakog pojedinca.
90 minuta,1 sut veleza u 30sekundi
,ne smiju doci do 16metara...
Jadovi,jadni

Svi namjestaju, sto ne bi i mi...
Opet istok gadjao sudiju i igrace jos ce sad reci i da su pokradeni tako su isto protiv borca radili kao pokradeni a oni pustili hahah
Crni Cerak 🐦⬛
Isti protivnici, ali jedan u punom sastavu, a drugi sa 8 novih igrača u odnosu na prvi susret. Zekić to radi tokom cijele sezone. Ne dozvoljava pojedinim igračima da uhvate bilo kakvu formu. Jedini i isključivi krivac za sve.let3 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:28Tesko je sve to objasniti. U pravu si.
Ali sa 4-0 na 0-1 sve u roku od par dana, isti protivik, isti stadion - e to je malo teze objasniti. Priznat ces i sam, ako si realan bar malo![]()
-
- Kontakt:
Namjestena je utakmica protiv Sloge gdje Muftic brani penal Vidicu koji je odlicno izveden, al zato ovo nije. Kakve bi vi bajke pisali da se ovo kojim slucajem desilo nama sa Zrinjskim, da smo nakon poraza od 5-0, njih uzeli nakon par dana, bilo bi price da smo mi ustase, oni, ovo, ono. Al u dva dana vas prvo oni popisase gdje su pokazali da su vece patriote kao klub nego vi pa onda i vi sami sebe, al ko vas je.be, papak vlasnik, papci vi, idealna kombinacija.
Ostaje nam samo da uzivamo u dogodovstinama duskice i forumskim vratolomijama doticnog, koji se sam pogubi u nekom imaginarnom branjenju onoga sto je tvrdio da drugi rade, od Borca, Zrinjskog pa i nas, al ipak.. istina je neumoljiva.
Ostaje nam samo da uzivamo u dogodovstinama duskice i forumskim vratolomijama doticnog, koji se sam pogubi u nekom imaginarnom branjenju onoga sto je tvrdio da drugi rade, od Borca, Zrinjskog pa i nas, al ipak.. istina je neumoljiva.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 25 gostiju.