Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ponavljam da je moje mišljenje da je poraz danas dogovoren. Možda jeste, možda nije, nikada nećemo saznati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:44Namjestena je utakmica protiv Sloge gdje Muftic brani penal Vidicu koji je odlicno izveden, al zato ovo nije.
Možeš li mi reći koliko misliš da ste dogovorenih utakmica imali prošle sezone?
Ovaj gore pokušava izjednačiti dogovorene utakmice između klubova i sudijski genocid od strane borca i svinja kojim poklapaju čitavu sezonu , čime su doveli naš fudbal na najniže grane i najkorumpiraniju ligu na planeti zemlji. Ovo sve i da je dogovoreno, to je rezultat vašeg mešetarenja, mamu vam jebbem.
Da nam vaša četnička stranka da regularnost i igru po fudbalskim pravilima, ne bi nama trebao nikakav dogovor nego biste ostali iza nas dvocifren broj bodova još u februaru.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 10 maj 2025, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Naravno da ima protesta. Meni se gade za ovo sto su danas "odigrali" . Bruka I sramota za FKS.
-
- Kontakt:
pitar9876 nije navijač Sarajeva nego nekakav profil kojeg su napravili upravo iz ovih razloga da šire svoju propagandu jer nemaju nikakav drugi smisao
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Nemoj se brukati druze, svima mozete prodati utakmicu ali samo njima ne smijete. Sve ostalo je suplja prica ili nisi dobar s glavom. Cuj nije mu krivo sto su namjestili utakmicu sa Sirokim.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:10Sve dok je chetnik na celu drzave i saveza, da se mene pita, sve bih utakmice kupio i svakom protivniku po 4 crvena podijelio. Ali treba onda i prihvatiti misljenje kada se prica o ostalim klubovima i dogovorenim utakmicama, a ne samo kada neko prizna za svoj klub.b00t je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:07šurujete s četnicima,sada i s ustašama pobratili seErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:06Po mom iskrenom misljenju utakmica je dogovorena ali nije mi nesto krivo, pa i igmanu smo pustili pa nas zeljo prestize, mi ako nismo prvi nama je sezona neuspjesna i svima je ocigledno svejedno jesi treci ili cetvrti ako vec izboris evropu.
Pa svako kolo imate dogovoreno nekoliko utakmica, da li je to izmedju klubova ili kluba i sudije nije ni bitno, vazno da je sezona neregularna.![]()
Vi i dan danas ne priznajete utakmice koje ste dogovorili u zadnjih 12 mjeseci.
-
- Kontakt:
Pustio nam Borac trofej da Zrinjski osvoji titulu.
Šta je Borac dobio zauzvrat , pobjedu na Kosevu, pa nisu vi da im je to jedino relevantno.
Inteligencija level Kontrasvih.
Ne moramo mi nista pricat duska
Samo vas pustimo i vi se sami zapetljate
Tri u jedan proslava
Birthday, kup i opstanak
Nek je sretan Mirvicu keš patrioto
Samo vas pustimo i vi se sami zapetljate
Tri u jedan proslava
Birthday, kup i opstanak
Nek je sretan Mirvicu keš patrioto
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa mogli ste milioneri postat sto niste tiket igrali… il ste sumnjali
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Morate znati da nama nikad nisu mogli prosipati ovu njihovu licemjernu pricu. Mi vrlo dobro znamo i uvijek smo znali s kim imamo posla. Ta ista prica mozda prolazi kod vas “neutralnih” i poltrona, al kod nas nikad nije i nikad nece.
Oni se moraju lizati sa pola drzave da bi ovakve stvari radili ispod radara a koji su zbog istog hinjavog pristupa i prolazili. Oni su postavili temelj ovog danasnjeg lopovluka i sistema kada su surovali za onu korona titulu. A kasnije im se Borac popisao po klubu i po cijeloj drzavi kad su u finalu kupa izveli juniore da pucaju penale kad su im dali i kup.
Mi ne zaboravljamo i dobro znamo ko je ko.
Cinjenica da na ovaj nacin dolaze do kupa drugi put, preko dogovora i laznog patriotizma. Davno su shvatili da im je dobitna taktika samo spomenuti Zelju ako iko sumnja u njihovo “postenje”, i ponavljati lazi kao npr. da je Zeljo Vicina sluga jer nije bitno sto to nije istina, dovoljno je da vas vecina to zeli i eto ga mit. Dok u isto vrijeme rade sve ovo sto rade i sto su radili godinama unazad. Sve ovo takodjer pod plastom da su oni predvodnici nekog boljitka i jer spominjajuci Zelju skrecu paznju.
Vi ste ti koji zajedno sa njima krojite ovaj bolesni sistem i sve ovo sto se desava. U svemu ovome vidite opet “Zelju i orahe” kojeg su ne tako davno kasapili sudije protiv **** Olimpika na Grbavici, i savez crtao krive linije u ofsajd situacijama. Zeljo vam je vecini i ovakav kakav je trn u oku, dok unazad cca 5 godina Sarajevo i Borac suruju na sve nacine.
Kad pogledate istinu u oci, tada cemo krenuti naprijed. Danas vas je dosta krenulo pravim putem

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vašu blamažu ne opra 15 namještenih sezona, a naravno da ste čekali bilo kakav kiks kako bi ste prebacili sramotu sa svog srpsko-muslimanskog biznisa.
I od mene sretan rođendan Ismiru Mirviću

Utakmica je namještena, to i ptice na grani znaju. Ovo je sramota što su uradili, pos rali su nam se u usta. Koji je smisao cijele lige i fudbala ako će na ovakav način stvari da se odvijaju? Hoće li to sljedeće sezone Široki da nam pokloni pobjede? Zar smo toliko nisko pali da ovo radimo? Tješite se slobodno da nije namješteno, ja neću. Mirvićeva grupa govana, fuj.
bošnjanin
KAD CE SASTANAK MIRVICU.
PANATA NE ZABIJE 2 KOM U BL KAO PITARI ZABIJU. JOJ AL STIMAJU. ALI PREKO VEDRANA,TO NIKO OCEKIVO NIJE
PANATA NE ZABIJE 2 KOM U BL KAO PITARI ZABIJU. JOJ AL STIMAJU. ALI PREKO VEDRANA,TO NIKO OCEKIVO NIJE
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
prestani spominjati ubijene osobe po forumu sve ti dosadno neodgojeno jebbem.
Nema tu nista posebno, dva lika bez obiljezja i to je toErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 23:05Vašu blamažu ne opra 15 namještenih sezona, a naravno da ste čekali bilo kakav kiks kako bi ste prebacili sramotu sa svog srpsko-muslimanskog biznisa.
I od mene sretan rođendan Ismiru Mirviću![]()
Svi kupujete pirotehniku iz Srbije
Imas nasa dva lika, a imas vasih preko 50 koji su na svim stranama po Srbiji
Ima ona slika 6,7 hordasa na tenku ispred marakane u opremi zvezde
Imas debelog sa Ofk, chippeta i popsa u grobarskim majicama…
Od dva lika napravili ste spin, naspravam vasih 50,100
Imas i one poput rahmetli liksona koji je iz hordi presao u delije lukavica/pale
Cak je presao na pravoslavlje, promijenio ime i prezime a bio hordas teski
Mitomani ste i spineri pravi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2025, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Pustio nas Zrinjski
Pa nas pustio Borac ostavivši sebe bez ikakvog trofeja
Pa nas pustio Siroki i uskratio sebi milionski priliv
Kakva deluzija
Pa nas pustio Borac ostavivši sebe bez ikakvog trofeja
Pa nas pustio Siroki i uskratio sebi milionski priliv
Kakva deluzija
Pa jbt otkud ti tolika mržnja prema Veležu. Neće Rođeni ispasti, džaba se nadaš. Čast većini navijača Želje, ali vas pravo puno nr vidi dalje od nosa. Prošle sezone kad su ispadale 2 ekipe, kupili ste opstanak, pretprišle ste sufijskim lakrdijama protiv Posušja i Veleža izašli u evropu. Ipak, svaki put kad Željo igra sa zrinjskim i borcem, navijam za Želju. Hajde sad da malo razmisljamo. Grbavica pripala Istočnom Sarajevu, a Željo svoje utakmice igra u Binježevu i gradi stadion. Kako bi se osjećao da vas navijači Veleža zovu predsarajevski klub, livadići, pijačari.. a za Slaviju čije dom Grbavica, kažemo da je za vas gospodski klub. I nije čudo što osovina vico-beus radi šta hoće. Pozdrav!svrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:56Nemojte ih više ljudi
Uzet ce Veleža dole u Mostaru u sljedećem kolu i poslat ih u baraž
Poslije te utakmice dolaze nama na Grbavicu Rođeni
Ako ih uzmemo trebam slušat narednih 10 godina kako smo pogani
Al Jes Veležu guravo - ako uzme x večeras Zrinja šampion
Ova liga je ludilo
-
- Kontakt:
Bacim im Mirva šuplju za Viverosa i onda prodaja Širokom.... Pitarska je tuga golema
Strasno. Svaka cast postenim i pravim navijacima.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
HORDE ZLA.