Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mojne ganje jeni on kriv Hame mi malog.Smiju li sad pitari podic pehar ili će pobjec nakon tekme u svlacionicu.
Avdo Avdić je objavio na svome portalu...Pitanje je dana kada će početi hapšenja...
Misimović piše na viber grupi pred utakmicu Sarajeva sa Slobodom: " Isko, šef je rekao da izgubite danas". Mirvić odgovara: "Miske, znači danas brojimo keš, jel opet preko Azije radimo?" Misimović: "Da, da, sve isto kao i uvijek"... Ovo je samo dio presretnutih poruka koje su u posjedu nadleznih organa...
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 11 maj 2025, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Znači ništa. Nisi ni gledao utakmice, načuo si negdje priču i to sada ovdje prosipaš. Moraš početi praviti razlikovati između sarkazama, doskočica, zajebancije od ozbiljnih tvrdnji koje ti ovdje iznosiš. Što se botovanje tiče, uđi moje postove i pretraži. Ako ima nešto zanimljivo iznesi ovdje da i ostali pročitaju.12345678922 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:37Postavi to pitanje i UNFKS, vjerovatno ces dobit iste odgovore kao i od mene.Herson je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:33Opet nisi odgovorio. Šta tebi navodi na sumnju da je ishod tih utakmica dogovoren? Imaš li ijedan momenat sa tih utakmica koji može potrijepiti tu tvrdnju? I kako je Sarajevo sjebalo Zrinjski?12345678922 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:22
Takvim kao i ti ne mogu proć priče jel gledaš površno.
Evo jel ti mislis:
Ako su svirani fauli, žuti, crveni, penali.. i ostale stvari
SAV ĆE FOKUS BITI NA SUDJENJU A NE NA ŠTIMANJU.
Što tad niste napustili teren? Kao i prošle sezone? Zato jer ste ušli u začaran krug i dogovorili.
Trvdio si da je Željo dogovorio slogu u modrici, ne spominjes penal za Slogu koji je osutan lijevo u cosak al je Muftic odbranio, jel i to dogovoreno?
Počni širim pogledom gledat našu ligu,
Pozdrav
Sastav? Reakcije igrača u nekim situacijama? Bilo šta?
Ili ti misliš da je Sarajevo toliko bolja ekipa od Borca da ih je trebalo dobiti u svih 5 utakmica?
Borac je igrao šesnaestinu finala KL, uz suđenje kakvo imaju, dobili bi i Dinamo u jednoj od tih 5 utakmica. Ne spominješ pobjedu Sarajeva u Banja Luci u prvoj polusezoni. Je li to isto dio dogovora?
Slijep čovjek ovo ne vidi, onaj ko hoće da vidi, vidit će.
Ti i još par forumaša ste sedmicu dana vrtili priču kako ćemo se mi Borcu sklonit u prvoj utakmici na Grbavici kad ne 1:1 završilo, kako smo Vicine kujice itd itd.
U prvoj minuti vam je priča išla od ruke dok ga Sosic nije zabio onda je pao još jedan mit.
A sad upali utakmice svojih klubova, procitaj razne forume i znat ces o cemu pricam, svi vide ali ti Mirvicev bot od 50 km kako Zilkic rece birvaktile ne vidis.
I opet ti o pocetku sezone![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
12345678922
- Kontakt:
Izgleda da ni Horde onda nisu gledali utakmiceHerson je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:48Znači ništa. Nisi ni gledao utakmice, načuo si negdje priču i to sada ovdje prosipaš. Moraš početi praviti razlikovati između sarkazama, doskočica, zajebancije od ozbiljnih tvrdnji koje ti ovdje iznosiš. Što se botovanje tiče, uđi moje postove i pretraži. Ako ima nešto zanimljivo iznesi ovdje da i ostali pročitaju.12345678922 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:37Postavi to pitanje i UNFKS, vjerovatno ces dobit iste odgovore kao i od mene.Herson je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:33
Opet nisi odgovorio. Šta tebi navodi na sumnju da je ishod tih utakmica dogovoren? Imaš li ijedan momenat sa tih utakmica koji može potrijepiti tu tvrdnju? I kako je Sarajevo sjebalo Zrinjski?
Sastav? Reakcije igrača u nekim situacijama? Bilo šta?
Ili ti misliš da je Sarajevo toliko bolja ekipa od Borca da ih je trebalo dobiti u svih 5 utakmica?
Borac je igrao šesnaestinu finala KL, uz suđenje kakvo imaju, dobili bi i Dinamo u jednoj od tih 5 utakmica. Ne spominješ pobjedu Sarajeva u Banja Luci u prvoj polusezoni. Je li to isto dio dogovora?
Slijep čovjek ovo ne vidi, onaj ko hoće da vidi, vidit će.
Ti i još par forumaša ste sedmicu dana vrtili priču kako ćemo se mi Borcu sklonit u prvoj utakmici na Grbavici kad ne 1:1 završilo, kako smo Vicine kujice itd itd.
U prvoj minuti vam je priča išla od ruke dok ga Sosic nije zabio onda je pao još jedan mit.
A sad upali utakmice svojih klubova, procitaj razne forume i znat ces o cemu pricam, svi vide ali ti Mirvicev bot od 50 km kako Zilkic rece birvaktile ne vidis.
I opet ti o pocetku sezone![]()
Da li vas je stid jufke imalo!?
Kao sto neko napisa, da li je vrijeme za neke istrage konacno?
Kao sto neko napisa, da li je vrijeme za neke istrage konacno?
Zadnja izmjena: Ideneide, dana/u 11 maj 2025, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
- jurisicduska
- Kontakt:
Objektivno institucije i trebaju reagovati. To je jedino normalno.Virtu4l je napisao/la: ↑11 maj 2025, 07:27Sve ovo može imati veoma ružan epilog. Ne pamtim da sam nekad u fudbalu vidio da navijači optuže svoj klub za namještanje. Na stranu naša zezancija i prepucavanja, ali ovo je veoma ozbiljno. Grupe vjerovatno u svakom trenutku znaju šta se dešava u klubu, mislim da to znaju i HZ i TM87, to mi je nekako prirodno.
Jedina sreća za FKS je to što živimo tu gdje živimo, u nekom iole normalnijem sistemu još sinoć bi reagovale institucije.
Čak šta više treba izvršiti pritisak na institucije. Izbaciti u niži rang sve klubove koji su sudjelovali u ovom ako se desilo ili bar nas za primjer drugima. To će svako normalan reci. Na stranu evo i naše prepucavanje i sve i pisanje većine sad kao nešto prozivanje vas, Borca, Zrinjskog, Sirokog nebitno , to rade maoloumnici nesvjesni težine ove situacije. Drugo je kad ja napišem da ste vi nastimali utakmicu jer se sprdam i jer pricamo gluposti a drugo je da vaša grupa to objavi. Ovo je najveće poniženje jednog kluba na svijetu u novijoj historiji.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 maj 2025, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kako potral Istraga saznaje jedan od ključnih svjedoka tuzilastva ce biti Almedin Ziljkić koji je proglasen izdajnikom samo jer nije htio učestovati u namjestanju utakmica.
Istina 100%Virtu4l je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:35Onaj ko je pisao ovo saopštenje nije bio svjestan posljedica. Šteta koja se napravi ovakvom brzopletošću se ne može sanirati, nepopravljiva je. Demant nikad nema snagu da poništi ono što je prethodno izrečeno.
Problem kod ovakvih situacija je taj što odluku o ovakvim saopštenjima donosi par ljudi iz vrha grupe, a onda se to gleda kao stav svih navijača. Tako da ljudi koji donose takve odluke nisu svjesni da govore u ime svih nas, ovdje mislim na obje sarajevske grupe. Zbog toga se ovo ne smije raditi i mora se interno rješavati.
Ne može par ljudi odlučiti da razvuče trans protiv Amara Osima, kad se ogroman dio nas ne slaže sa tim, isto kao što se ne slažemo sa transparentom podrške recimo Samiru Bekriću.
Naravno da je ovo saopštenje UNFKS mnogo strašnije od gore pobrojanih situacija i to se ne može i ne smije raditi, pa čak i da si siguran i imaš dokaze. Praviš ogromnu, nepopravljivu štetu klubu za koji navodno živiš, a klub je iznad svega, i Ismira i Ajle i svakoga.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel istina da Mirva u grupi oslovljava Vicu sa "šefe"?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zato su isključili komentare na ovu svoju objavu, neko valjda nošen nekim ludilom i sa par slika listića iz kladionice je usrao cijelu sezonu koju je mogao riješiti Zekić jednom izjavom.Virtu4l je napisao/la: ↑11 maj 2025, 10:35Onaj ko je pisao ovo saopštenje nije bio svjestan posljedica. Šteta koja se napravi ovakvom brzopletošću se ne može sanirati, nepopravljiva je. Demant nikad nema snagu da poništi ono što je prethodno izrečeno.
Problem kod ovakvih situacija je taj što odluku o ovakvim saopštenjima donosi par ljudi iz vrha grupe, a onda se to gleda kao stav svih navijača. Tako da ljudi koji donose takve odluke nisu svjesni da govore u ime svih nas, ovdje mislim na obje sarajevske grupe. Zbog toga se ovo ne smije raditi i mora se interno rješavati.
Ne može par ljudi odlučiti da razvuče trans protiv Amara Osima, kad se ogroman dio nas ne slaže sa tim, isto kao što se ne slažemo sa transparentom podrške recimo Samiru Bekriću.
Naravno da je ovo saopštenje UNFKS mnogo strašnije od gore pobrojanih situacija i to se ne može i ne smije raditi, pa čak i da si siguran i imaš dokaze. Praviš ogromnu, nepopravljivu štetu klubu za koji navodno živiš, a klub je iznad svega, i Ismira i Ajle i svakoga.
Glavni i isljučivi krivac jučerašnjeg poraza je Zekić i igrači, pristup utakmici i sama priprema je bila ravna nuli a nakon utakmice su dobili podršku i vjerovatno otišli kući zadovoljni.
Zekić svojom izjavom nakon utakmice izjavi da je zadovoljan prvim poluvremenom a na pauzi napravi 3 izmjene i u drugom dijelu utakmice smo stvorili nekoliko dobrih situacija ali on opet brani svoju odluku i igrače koji su počeli utakmicu i da smo bolje stajali u prvom dijelu.
Špekulacije i prozivanje ostalih navijača na raučun kluba oko ove utakmice su sasvim logične i očekivane jer se o tome več pričalo a SŠ i igrači nisu ništa uradili po tom pitanju, ustvari rotiranjem 8 igrača iz prve utakmice si samo dodao ulje na vatru takvim pričama.
Meni je zaista nevjerovatno da je moguće da dogovaraš utakmicu sa 5X slabijim protivnikom kojeg si prije tri dana rasturio.
Sva podjjebavanja ostalih navijača su sasvim opravdana jer nisi ništa uradio da to spriječiš.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
AVNOJ je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:01Glavni i isljučivi krivac jučerašnjeg poraza je Zekić i igrači, pristup utakmici i sama priprema je bila ravna nuli a nakon utakmice su dobili podršku i vjerovatno otišli kući zadovoljni.
Zekić svojom izjavom nakon utakmice izjavi da je zadovoljan prvim poluvremenom a na pauzi napravi 3 izmjene i u drugom dijelu utakmice smo stvorili nekoliko dobrih situacija ali on opet brani svoju odluku i igrače koji su počeli utakmicu i da smo bolje stajali u prvom dijelu.
Znaš kako kažu, kome je suđeno da bude yeban, gaće mu same spadaju.
Zekić brani svoju prvu postavu, čak ga je i komentator pitao je li siguran da je prvo poluvrijeme bilo bolje. To su floskule trenera na koje ne treba obraćati pažnju. Naslušali smo se svi toga.
Ja se samo nadam da će ovo i nama biti škola za Radnik u posljednjem kolu, a i vama, jer vi dočekujete Radnik u pretposljednjem. Ponovo je veći teret na vama jer vi igrate kući i sigurno će im goriti za bodove.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ajde Virto očiju ti.
Vi pošteni, pusti Žepče, pusti Leotar. Vico sredi Slogu koja je borba za evropu baš tad.
Vi pošteni, pusti Žepče, pusti Leotar. Vico sredi Slogu koja je borba za evropu baš tad.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Da se ovo u Zelji desilo naravno da bih zelio da se ti ljudi sklone iz kluba i da mu nikad vise u zivotu ne pridju i zbog toga prvi put razumijem navijace sarajeva. Realno niko od nas ne moze dokazati da je to namjesteno ili dogovoreno tako da nista iz ovog nece izaci osim toga sto cemo mi imati argument za podhebavanje prije derbija. Ali na stranu to sve, zaboravit ce se, ali kako da se zaborave ti ljudi koji nastave raditi posao i ta famozna "BORBA ZA BH FUDBAL". Liga iz godine u godinu postaje sve veci cirkus znog ovakvih stvari a imamo potencijal za odlicnu ligu kad bi jedna sezona bila regularna.
Ma Virto njih tovari sada jer je dočekao priliku
A niko da mu spomene kad je direktor Želje Misimović ne tako davno zaprijetio JAVNO da će progovoriti kako je Zeljo za vrijeme Osima "osvajao titule"...Šta je bilo, je li ga ko istraživao?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma pusti se ti nas, mi smo prije 20 dana pokazali ko smo i šta smo. Pobijedili smo jedan nakaradni sistem, pokazali svima da može, nakazu iz Platonove smo koštali preko 10 miliona maraka, naravno - pod uslovom da Zrinjski odradi posao do kraja.
Te vaše insinuacije možete okačiti mačku o rep kao i vazda. Godinama smo vam slali poruku da treći put častite, a ono što se desilo prije 20 dana ima težinu tog "trećeg puta", čak mi je važnije i slađe od onoga kad smo vas izbacivali iz lige. Tada ste bili lak plijen.
Mi da šurujemo sa Vicom i savezom, Borac bi danas imao dva boda prednosti i rutinski bi sezonu priveo kraju.
Uživaj.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nadam se da hoćemo
Virto, drži se pitara. To je tvoj teren.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.