luckystrike je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:46
godrina je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:19
Bas ocito neregularal gol ali ove blamaze sto dozivljavaju su bas nevjerovatne.
Imaju ocito strah. Nejasno mi tako iskusan trener a opet vaskez na rafinju, za ovo ni povrede nisu izlika.
Igraju se sa njima.
Svi koji imalo prate Madrid su znali da ima puno precih pozicija za popunit od Mbapea ali eto.
Srecom nema jos puno sezone, Barsi svaka cast nema sta.
Razumijem da VAR ne može reagovati na sviran nepostojeći faul i žuti karton, ali da ne reaguje na očito igranje rukom, ne znam kako to drugačije nazvati nego krađom.
Ne slažem se za povrede. Cijeli sezonu 3 od 4 igrača - prva izbora u odbrani nedostaju. Karvahal je za Vaskeza - Maldini. Čuameni nije stoper. Asensio se još i dobro snalazi s obzirom da je bačen u vatru, ne zna ni sam šta ga je snašlo.
Shodno navedenom, ne mogu biti nezadovoljan ni današnjom igrom, gdje nedostaje i Kamavinga, kao ni cijelom sezonom.
Ova ekipa s novim i ofanzivnije orijentisanim trenerom, uz zatezanja u zadnjoj liniji sigurno će imati veći potencijal u idućoj sezoni.
Nijedna sudijska odluka nije razlog za ovogodisnje poraze u clasicima. Ova greska je ocita, kao i nekoliko faulova koje svirao za Barsu a uopste nije bilo kontakta.
Ali opet nista to nije razlog za ovako sramnu igru u clasicima. Ljudi su bolji, mislim vise iz razloga sto su bolje grizli u tim utakmicama a ovi se isprepadali. Ljudi im traume zadali.
Povrede su ih satrale ali imali su januar da to zakrpe, kockali se i nisu uspjeli.
Ona ruka Aurelijana se ne moze svirat, kako ce je sklonit pri onoj udaljenosti i brzini. Slicno je Realu svirano u LP pa je tako govoreno. Isto tako bezveze ponisten zadnji gol iz istog razloga.
Sve u svemu, ljudi su ih osramotili ovu sezonu, zasluzeno prvi i kraj price.
Carlo je svasta osvojio, sad je malo gorak ukus al jbg fudbal je takav.
Neka se osvete sledece godine i eto, kao sto je Madrid lani pobjedjivao sve.
Sto se mene tice cestitam svima koji slave i likuju imaju pravo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.