Dodji, vidi pa komentarisi. A ne cuo sa TVa.
Sta se cuje na TVu za vrijeme Barsa-Real

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dodji, vidi pa komentarisi. A ne cuo sa TVa.
Dobili smo Sabica&Focu, ne igraji previse, ali ima tu potencijala. Dobili smo Sosica (najvece pojacanje).NoDi80 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:51Tacno sve od A do ŽLevin je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:01Jedini ispravan put za klub kao što je Željezničar je razvoj mladih igrača kroz omladinski pogon, dobar skauting nižih liga i manjih klubova te dovođenje manjeg broja dokazanih profesionalaca sa internacionalnim iskustvom. Sve ostalo će nas odvesti u finansijsku dubiozu.
Čak i kad dođe investitor nećeš vidjeti 15 Boljevića, Mirčevskih i Dangubića (aludiram na plate) u ekipi već ulaganja u OP i skauting nižih liga jer taj neko će prije svega htjeti zaraditi. Klub u ovoj ligi može podnijeti najviše dvojicu takvih a i to je mnogo.
Problem je što mi, u klubu i oko kluba, uvijek imamo previše gospode koji žele kojekakve preplaćene Zečeve i Čileance da bi im se lijepile plakate po gradu i klanjalo na sav glas a niti znaju niti imaju kapacitet da vode klub kao što je Željezničar. Sve to na račun kluba.
Sad lagano na Grbavicu...
Svaka cast sto su doveli malog Garcevica (19)
Doveli su dosta mladih igraca, uz nase juniore sve ce to doci na svoje kad tad
Pravimo neki mlad kostur za buducnost
Ove sezone smo mi ti koji dajemo golove u 90tim minutama (Borac, Radnik x2, Posusje,...)
Nije ni tebi lako, treba to shvatiti...dubioza144 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 20:03Prelijepa igra danas, ono sto se cekalo cijelu sezonu, da ti Muftic ne sacuva bodove, dosta iskreiranih prilika, gol, pobjeda, bez primljenog gola, odbrana bez greske, cvrsta, posjed, leprsavoa onda uz to sve i sansu dobiju igraci koji ce i naredne sezone sigurno nosit dres i cinit okosnicu ekipe Cavnic, Radinovic, Markovic, Dangubic, Sukilovic, a na to sve -1 od treceg mjesta
oni ti ga puse Denise
![]()
Reci fino žao mi je što će Željo ove sezone imati više bodova nego i u jednoj sezoni u zadnjih 12-13 godina.dubioza144 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 20:03Prelijepa igra danas, ono sto se cekalo cijelu sezonu, da ti Muftic ne sacuva bodove, dosta iskreiranih prilika, gol, pobjeda, bez primljenog gola, odbrana bez greske, cvrsta, posjed, leprsavoa onda uz to sve i sansu dobiju igraci koji ce i naredne sezone sigurno nosit dres i cinit okosnicu ekipe Cavnic, Radinovic, Markovic, Dangubic, Sukilovic, a na to sve -1 od treceg mjesta
oni ti ga puse Denise
![]()
Ja ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu, ali znam da danas nista nije bilo prelijepoParomlinac je napisao/la: ↑11 maj 2025, 20:46Nije ni tebi lako, treba to shvatiti...dubioza144 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 20:03Prelijepa igra danas, ono sto se cekalo cijelu sezonu, da ti Muftic ne sacuva bodove, dosta iskreiranih prilika, gol, pobjeda, bez primljenog gola, odbrana bez greske, cvrsta, posjed, leprsavoa onda uz to sve i sansu dobiju igraci koji ce i naredne sezone sigurno nosit dres i cinit okosnicu ekipe Cavnic, Radinovic, Markovic, Dangubic, Sukilovic, a na to sve -1 od treceg mjesta
oni ti ga puse Denise
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BungaBum, sebalos i 104 gosta.