FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 201

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 maj 2025, 00:11

Zeko87 je napisao/la:
11 maj 2025, 23:52
SamoDaKazeem je napisao/la:
11 maj 2025, 22:48
Napoli je napisao/la:
11 maj 2025, 22:26

Čovjek ima puno pravo da sastavlja tim, odmara igrače, daje šansu onima koji nisu imali priliku jer svi oni žele minute logično.
Da nije dao šansu Kapetanoviću, vjerojatno bi ti ili slični tebi rekli ne daje šansu našoj djeci.
Najviše štete su uradili oni koji su odavno sami sebi svrha.
Slični meni bi znali da Kapetanović nije naše dijete, da je dao šansu našoj djeci,a ne otpisanim igračima kudikamo bi manja lakrdija bila.
Nešto slično kao kad Birac uvede juniore da protiv nas pucaju penale u finalu kupa.
I gle čuda uvijek neke nelogičnosti kad smo mi u pitanju.
Isti ljudi su ovako pričali i kad nam je Vuković zabio na Koševu, kaže izveli juniore, štimaljka, a mali se ispostavio kao megadragulj...
Ma u derbi namjesten ovi ono pa nista,uvijek pricr namjesteno oa kad bude drugacije nikom nista,eto sad se docekalo.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 12 maj 2025, 00:23

Šta u Bosni nije namješteno? Pa šta god se desi na kompletnoj planeti dobar dio ove populacije odmah nađe neku teoriju. Što, ponavljam se, ne čudi s obzirom na to kako je ovdje prekucavao Torabi, kako se ide 'na piramide' u Visoko, glasanje na Grandu je olimpijski sport itd itd

Tona i ovih što 'vjeruju svojim očima', ali ne i logici. Ne vjerujemo faktima i racionalnim stvarima, samo ubleharenju i mahali.

edgarallanpoe04
Kontakt:

Post Postao/la edgarallanpoe04 » 12 maj 2025, 00:36

Oikamid je napisao/la:
12 maj 2025, 00:23
Šta u Bosni nije namješteno? Pa šta god se desi na kompletnoj planeti dobar dio ove populacije odmah nađe neku teoriju. Što, ponavljam se, ne čudi s obzirom na to kako je ovdje prekucavao Torabi, kako se ide 'na piramide' u Visoko, glasanje na Grandu je olimpijski sport itd itd

Tona i ovih što 'vjeruju svojim očima', ali ne i logici. Ne vjerujemo faktima i racionalnim stvarima, samo ubleharenju i mahali.
Moramo se mijenjati iz korijena na bolje kao narod, počevši svako od sebe, dok nije kasno, mada neki tvrde da je već prekasno.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 maj 2025, 00:46

edgarallanpoe04 je napisao/la:
12 maj 2025, 00:36
Oikamid je napisao/la:
12 maj 2025, 00:23

Moramo se mijenjati iz korijena na bolje kao narod, počevši svako od sebe, dok nije kasno, mada neki tvrde da je već prekasno.
Ma sve licna korist iza paravana ljubavi

skank
Kontakt:

Post Postao/la skank » 12 maj 2025, 00:49

A sta navijaci imaju s tim koji je sastav SEF STRUCNOG STABA izveo? Ima pravo da izvede koji hoce, sto neko napisa covjek je profesionalac i gleda malo siru sliku, i pored rezultata 4:0 i cinjenice da je kup 99% osvojen, odlucio je da odmori igrace i da ne prepusti nista slucaju. Po vama je trebao u subotu izvesti opet najjaci sastav, a u revansu kupa izvesti rezerve jer eto kao 4:0 smo dobili prvu. Jest al malo sutra.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2025, 00:58

Ponovo gledam ovo navijanje i skandiranje i pročitam saopštenje.
Iz minute u minutu sve mi vise nejasno sta se desilo u međuvremenu.

Samo znam da nam ponovo slijedi period podjele i problema po tribinama.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 12 maj 2025, 01:02

Brzo smo zaboravili da pred tekmu sa borcem kad je bio najveci uzlet ekipe nama zatvorise stadion, šta se uradilo na stadionu da sad o tome niko ne priča

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 12 maj 2025, 01:17

ajdohordas je napisao/la:
12 maj 2025, 00:58
Ponovo gledam ovo navijanje i skandiranje i pročitam saopštenje.
Iz minute u minutu sve mi vise nejasno sta se desilo u međuvremenu.

Samo znam da nam ponovo slijedi period podjele i problema po tribinama.
Nema ti sta biti nejasno. Golim okom se vidi da je tribina nezdrava. Dokaz ti je protiv Spartaka i Aktobea istok i zapad puni a sjever poluprazan a sjeti se vremena prije 10+ godina.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 maj 2025, 06:16

Ma poslije utakmice su svi govorili da im je pao u ocima sjever sto podrzavaju ekipu. Cak je i pola sjevera izaslo i reklo da ih vise sjever nece vidjeti. Na drustvenim mrezama isto osude protiv kluba sto su izgubili. Kad su izdali saopstenje krece druga prica svih i osude

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 12 maj 2025, 07:09

Zekić je takav karakter da sigurno ne bi dozvolio neku mrlju u karijeri.
Kompletan 'stari' sjever ovo ne podržava što se uradilo.
Proći će i ovo...
MNON

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 12 maj 2025, 07:15

Kakva dva dana su iza nas... haos
SARAJEVO SIAMO NOI <3

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 12 maj 2025, 07:19

Tatamata1946 je napisao/la:
12 maj 2025, 06:16
Ma poslije utakmice su svi govorili da im je pao u ocima sjever sto podrzavaju ekipu. Cak je i pola sjevera izaslo i reklo da ih vise sjever nece vidjeti. Na drustvenim mrezama isto osude protiv kluba sto su izgubili. Kad su izdali saopstenje krece druga prica svih i osude
Pokušaj udara na upravu i tjeranje Mirvica je i počelo iz tih razloga. Prvi sam ja rekao da je za ovo kriv Zekic, jer nije shvatio važnost ove utakmice i sta ona nosi. Kada smo se vraćali sa utakmice sa rajom smo komentirali da je morao biti upoznat da nema odmaranja protiv Lištice. Kako su pojedinci iz Udruzenja vidjeli nezadovoljstvo raje, reagovali su, u nadi da će imati podršku, i napisali su sto su napisali , ove gnusne laži, da je klub dogovorio sve su se vodili tim da će ih raja podrzati I da će izbaciti Mirvic I ekipu koja je s njim, a u korist nekoga ko vreba svoju šansu da uleti u klub. E, zeznulj su se u pisanju objave. Navesti da je klub namjestio osvajanje Kupa, da je dogovarao utakmice je izazvala kod ljudi kontra efekat, kojiem se lažljivac ili lažljivci nisu nadali, i dobili su reakciju da su se raja okrenula napadima na HZ i Udruženje. Sad je Udruzenje izgubilo svaki kredibilitet, niko im neće zadugo vjerovati, q napravili su toliku štetu klubu da je to nesagledivo. Klub je odradio pametno, pratili su reakciju većine navijača I izdali saopstenje koje je pozvalo te koji imaju informacije da ih odmah proslijede na daljnje postupanje, ali nisu nikoga prozivali. I ne prozivanje nikoga je dobar potez, jer s ovom objavom nisu složni ni većina iz Udruženja. Znače se sve , veoma brzo. Ko je i sta, htjo sa ovim izdajnickim potezom
Evo i oni tebe selame!

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 12 maj 2025, 07:30

Kakvi smo navijači i koliko nam je stalo do kluba, pokazali smo tako što nakon finala kupa u kojem dobiješ 4-0 nas na iduću tekmu dođe 2000, pri tome je vrijeme idealno, ono na šta se uvijek žalimo.
Eh sad to povlači hiljadu drugih stvari, od motiva igrača do ostalog.
Kod nas se ljudi sa sjevera povlače u 25. godini , kaže dosta od mene sad ide istok ili zapad.
I tako dobiješ situaciju da ljudi koji su vodili tribinu 15 godina, naglo se povuku, ostave tribinu djeci od 18-19 godina da se bore sa svim.
Rezultat svega toga je ovo što se desilo, izgubio se kurs.
Sarajevo iznad svega, to mora bit u glavi svakog ko dolazi na Koševo, to je jedini interes.
Malo kad razgledaš lijevo i desno po današnjem sjeveru, vidiš da je tu 50% ljudi onako, ne znaju ni što su došli, počevši od zijevanja do ne gledanja utakmice uopšte.
Sve je nekako vještački, ni huk kad padne go' nije više isti.
Opet kažem za sve smo i mi krivi.
MNON

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 12 maj 2025, 07:41

11 maj 2025, 22:17
HyperOS je napisao/la:
11 maj 2025, 22:08
fks74 je napisao/la:
11 maj 2025, 21:45

Sa kojom ekipom Allahati ?
Pa ko je sklapao ekipu? Ti?

Ovde kad nekoga zastite, cuvaju ga ko kap vode na dlanu. Bez obzira sto je najvise gresaka imao, taktickih, svakakvih. Omalovazavanja itd.
Ako je pogresio, pogrijesio je. Treba reci. Niko ne tjera Zekica. Lik treba ostati. Al ako je lose uradio, lose je uradio i tacka.
Dobro a sta je lose radio ?

Izbili mu bodove u Širokom.
Izbili mu bodove na Koševu protiv Posušja.
Izbili mu bodove protiv Posušja na strani.

To je ovako na prvu sto se sjecam a da ne zalazim dalje unazad u sezonu.
Ne kazem da je bez gresaka odradio sezonu, ali ruzno i grubo je reci da je ZZ sam sebi izbio 10 bodova. To je Pretjerivanje do bola. Ja jedino sto mu zamjeram jeste onaj eksperiment sa postavom na derbiju gdje smo bili u podređenom polozaju prvo poluvrijeme.

Neke stvari se ne mogu njemu pripisati. Pa i ostali igrraju fudbal, brane se i zele postici gol. Ponekad on odradi sve sto treba ali izostane rezultat. Sve je to fudbal ljudi. Ponekad to gledae previse kritički. Kod nas nema sredine, ili nekoga dizemo u nebesa ili ga razguljujemo na sve strane.
Pa evo protiv Sirokog u subotu, eto sta je lose radio. Jer smo se nadovezali na to kako je on prihvatio da je krivac.
Imao je on eksperimenata svojih, sjetimo se zelje na Kosevu kad je iz cista mira stavio Unusica na LB, pa nas zeljo ubio prvo poluvrijeme kao nikad.

Helem, grijesi se. Nije to problem, problem je kad kritikujes zekica kao da trazis njegov odlazak. Opet se i od zekica pravi ikona, pa ce i on postati veci od kluba kao i husref.
Prvo klub, pa onda sve ostalo. Svi ce oni otici, pocevsi od ovog Mirvica pa i zekica, samo ce navijaci ostati uz klub.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 12 maj 2025, 07:46

Vi zaboravljate da od kad je Tan u klubu, da mi imamo mnogo cudnih rezultata.

Pa evo i sad na siroki kvota bila 7.

Azija je cudo :kafa:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 12 maj 2025, 08:04

Sazg je napisao/la:
12 maj 2025, 00:10
luckystrike je napisao/la:
11 maj 2025, 23:35
tabba77 je napisao/la:
11 maj 2025, 22:33

Ja pisao par puta za kafu, odgovor nisam dobio. :kafa: :mrgreen:
Zaoštrilo se k'o na relaciji FKS - HZ.
Sazg je napisao/la:
11 maj 2025, 23:08
Ima li iko da nije izradio za kafu. Ja izradio za bajram, taba izradio neki dan. Bože sačuvaj 😂😂😂😂😂
S jednim sam bio u Doboju, s drugim zalio slatku poslije finala, tako da si meni samo ti u minusu.
Eto me ako Bog da pred Bajram pa idemo svi na obećani ručak i kafu i sve ostalo. Ključnu ulogu će imati AVNOJ 😊😊😊.
Nisam ja tad izradio, dogovorena kafa bila u 5 minuta s Luckystrike.

AVNOJ će biti organizator. :D

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 maj 2025, 08:06

HyperOS je napisao/la:
12 maj 2025, 07:41
11 maj 2025, 22:17
HyperOS je napisao/la:
11 maj 2025, 22:08

Pa ko je sklapao ekipu? Ti?

Ovde kad nekoga zastite, cuvaju ga ko kap vode na dlanu. Bez obzira sto je najvise gresaka imao, taktickih, svakakvih. Omalovazavanja itd.
Ako je pogresio, pogrijesio je. Treba reci. Niko ne tjera Zekica. Lik treba ostati. Al ako je lose uradio, lose je uradio i tacka.
Dobro a sta je lose radio ?

Izbili mu bodove u Širokom.
Izbili mu bodove na Koševu protiv Posušja.
Izbili mu bodove protiv Posušja na strani.

To je ovako na prvu sto se sjecam a da ne zalazim dalje unazad u sezonu.
Ne kazem da je bez gresaka odradio sezonu, ali ruzno i grubo je reci da je ZZ sam sebi izbio 10 bodova. To je Pretjerivanje do bola. Ja jedino sto mu zamjeram jeste onaj eksperiment sa postavom na derbiju gdje smo bili u podređenom polozaju prvo poluvrijeme.

Neke stvari se ne mogu njemu pripisati. Pa i ostali igrraju fudbal, brane se i zele postici gol. Ponekad on odradi sve sto treba ali izostane rezultat. Sve je to fudbal ljudi. Ponekad to gledae previse kritički. Kod nas nema sredine, ili nekoga dizemo u nebesa ili ga razguljujemo na sve strane.
Pa evo protiv Sirokog u subotu, eto sta je lose radio. Jer smo se nadovezali na to kako je on prihvatio da je krivac.
Imao je on eksperimenata svojih, sjetimo se zelje na Kosevu kad je iz cista mira stavio Unusica na LB, pa nas zeljo ubio prvo poluvrijeme kao nikad.

Helem, grijesi se. Nije to problem, problem je kad kritikujes zekica kao da trazis njegov odlazak. Opet se i od zekica pravi ikona, pa ce i on postati veci od kluba kao i husref.
Prvo klub, pa onda sve ostalo. Svi ce oni otici, pocevsi od ovog Mirvica pa i zekica, samo ce navijaci ostati uz klub.
Postoji li na svijetu trener koji ce dobit svaku utakmicu? Ne postoji, to Enrike u PSGu ne moze iako nema konkurenciju. Sta ako je covjek probao nesta novo? Fudbal je sahovska partija, gledas da probas nadmudrit protivnika. Jedno poluvrijeme je Zeljo bio bolji od nas, u ostalih pet su trebali primit 15 komada.
Husref je u onom derbiju 0:3 stavio Halilovica na beka i proslo mu je, dobili smo. U derbiju 5:2 je probao izac sa 442 formacijom sa dva sidrasa i fasovali smo. To je u fudbalu normalno, trener koji se slijepo drzi jednog sistema bude procitan jako brzo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 12 maj 2025, 08:07

Šta god bilo u pozadini ovog saopštenja Hz, ko god stajao iza toga, jedno se ne smije dopustiti. Ne smije se dopustiti da navijači priđu blizu kluba. Ako se poklekne i dopusti se da tribina vodi bilo kakvu politiku u klubu tu nam je i kraj. Reakcija i odgovor na ovo mora biti žestoka, da se jednom za sva vremena postavi svako na svoje mjesto. Navijači na tribine, igrači na teren, uprava u fotelje pa nek svako odgovara za svoj dio posla. Kome se ne sviđa široko mu polje. Bez obzira voljeli ili ne Ismira, Tarika, Zekića, bilo kojeg igrača, sada svi moramo biti uz klub. Ako nam tribina bude bilo šta odlučivala vrlo brzo će mo postati Hajduk Split.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 maj 2025, 08:08

Najbolje bi bilo da ovi novi momci CF pokrenu bojkot, pa nek se ostatak odvoji I prebaci na istok, zapad. Ovi će samo još štete napraviti klubu jer mozgom ne razmišljaju ili ga nemaju ili su pod nečijim utjecajem. Drugo objašnjenje ne postoji.
Nema ovo veze sa starom rajom sa sjevera. Previše se daje za pravo tom udruženju a u biti ko i svi griješe, smjenjuju se, svađaju se. Samo što ih pojedini okivaju u zvijezde itd. Ko da gledam sad će još tjerati inat I ici jos žešće što će imati za posljedice još gore stvari,konflikte. Dao Bog da nisam u pravu.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 12 maj 2025, 08:31

Ma kakav vise stari ,novi sjever. Ko god je na sjeveru ne smije pisati lose za klub za koji zivis. Jedino moguce je da su neki talovi,novci u pitanju pa da su to uradili.

Ni cetnik nam ne bi ovo uradio sta smo sami sebi uradili

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, belosevic23, laznokrilo, mnon46, OzmoodPinglewood, ubipara i 62 gosta.