FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 12 maj 2025, 08:35

Ljudi se ponasaju kao da smo prvi put izgubili od sirokog, pa jbt mi s njima imamo negativan skor. I sa puno boljim ekipama smo se patili protiv njih. I eto kofol siroki, koji svakako ne moze ispasti radi razigravanja, nema apsolutno nikakvog interesa da igra evropu koja ce mu donijeti min 300 hiljada eura, nego hoce tri boda sa koseva???
Jel ima jos neko da u to vjeruje. Kakvi parmaci i neznalice vode grupu to je cudo

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 maj 2025, 08:46

EastMadness je napisao/la:
12 maj 2025, 08:31
Ma kakav vise stari ,novi sjever. Ko god je na sjeveru ne smije pisati lose za klub za koji zivis. Jedino moguce je da su neki talovi,novci u pitanju pa da su to uradili.

Ni cetnik nam ne bi ovo uradio sta smo sami sebi uradili
FCUM 100% napoleon. Po pisanju.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 maj 2025, 08:47

nokee je napisao/la:
12 maj 2025, 08:46
Ma kakav vise stari ,novi sjever. Ko god je na sjeveru ne smije pisati lose za klub za koji zivis. Jedino moguce je da su neki talovi,novci u pitanju pa da su to uradili.

Ma bipolaran frajer, garant onaj lik, isti stil pisanja. Do kraja dana ce jos 3 put stav promijenit.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 12 maj 2025, 09:04

napoleon72 je napisao/la:
12 maj 2025, 08:47
nokee je napisao/la:
12 maj 2025, 08:46

Ma bipolaran frajer, garant onaj lik, isti stil pisanja. Do kraja dana ce jos 3 put stav promijenit.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: baš ga prebacuje
ISTINA ZA VEDRANA!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 12 maj 2025, 09:05

boki86 je napisao/la:
12 maj 2025, 08:35
Ljudi se ponasaju kao da smo prvi put izgubili od sirokog, pa jbt mi s njima imamo negativan skor. I sa puno boljim ekipama smo se patili protiv njih. I eto kofol siroki, koji svakako ne moze ispasti radi razigravanja, nema apsolutno nikakvog interesa da igra evropu koja ce mu donijeti min 300 hiljada eura, nego hoce tri boda sa koseva???
Jel ima jos neko da u to vjeruje. Kakvi parmaci i neznalice vode grupu to je cudo
Ovo sta su oni uradili ni najveci dusman ti ne bi uradio, za grupu i za klub. Pa evo i da je sve tako kako kazu dogovoreno, ima tu drugih nacina da to "sredis", u krugu klub-navijači! Ovakvo nesto napisati, šturo napisati, moze neko s pola mozga ili neko ko je neka nova struja nečega, rušitelj nekoga, posebno jer je bilo poslije zavrsetka "nema veze igraj Sarajevo"-- "kup kup kup je nas". Ovdje bas pristaje ono otrcano "ko nas je kleo nije dangubio".

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 maj 2025, 09:09

boki86 je napisao/la:
Al druze nije samo sjever tako reagovao nego svi navijaci sa svih tribina. Oni sa sjevera cak i najmanje i pojacavali su pjesmu i podrsku kako se blizio kraj utaknice. Vec sutra ih je sve popustilo ali ostao je problem sa onim obavjestenjenm od unfks.
Kod nas su svi navijaci skoro za psihijatrije. Nakon jednog poraza sve tjeraju a nakon pobjede dizu sve u zvijezde.
Oni odvratni komentari na zvanicnoj stranici poslije utakmice 80 posto su bili od raje koja nije na sjeveru. Bar ih ja znam puno.
Znaci kompletno smo svi nenormalni i trebamo se mjenjati

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 maj 2025, 09:20

Protiv Sirokog se redovno gubilo i kuci i na strani i sada, kada je njima gorilo zbog opstanka u ligi, kada su imali 10 puta vecu motivaciju od igraca Sarajeva, logicno je da uz sve to ljudi ginu na terenu kako bi ostali neporazeni, sto se i desilo.. uz sigurno ogromne premije koje su imali od svog kluba.
Zekic je pokusao jos jednom nekim igracima pruziti sansu (kako bi glavne igrace sacuvao za revans finala kupa), ne bi li je konacno iskoristili i vidjelo se ko zasluzuje dres Sarajeva i naredne sezone, a ko ne.. i to je to, iz ovoga se moze i treba izvuci pouka kako bi se napravila sto jaca ekipa za narednu sezonu, da se konacno dodje do titule aBd. To sto se neki ljudi vrte oko kluba u huskaju navijace ne bi li se klub poremetio, njima na cast.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 12 maj 2025, 09:25

Tatamata1946 je napisao/la:
12 maj 2025, 09:09
boki86 je napisao/la:
Al druze nije samo sjever tako reagovao nego svi navijaci sa svih tribina. Oni sa sjevera cak i najmanje i pojacavali su pjesmu i podrsku kako se blizio kraj utaknice. Vec sutra ih je sve popustilo ali ostao je problem sa onim obavjestenjenm od unfks.
Kod nas su svi navijaci skoro za psihijatrije. Nakon jednog poraza sve tjeraju a nakon pobjede dizu sve u zvijezde.
Oni odvratni komentari na zvanicnoj stranici poslije utakmice 80 posto su bili od raje koja nije na sjeveru. Bar ih ja znam puno.
Znaci kompletno smo svi nenormalni i trebamo se mjenjati
Odavno se trebaju ukinuti oni komentari, pa samo pogledaj malo detaljnije likove na izjavu koju je dao Zekić, kamara nekih s 2 zuba koji misli da mora baciti kom ako ima internet, i ovih botova drugih ekipa kojima je ovo sve doslo da likuju, jer vide da iz godine u godinu Sarajevo moze biti samo stabilnije nego sto jeste.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 maj 2025, 09:40

Ako iskljucimo horde iz price. Masa ljudi je pisala komentare na zvanicnoj zbog namjestanja, i onda kad se Zekic oglasio, ti isti pišu puna podrška šefe i slično. Sami pravimo cirkus.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 maj 2025, 09:44

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
12 maj 2025, 09:40
Ako iskljucimo horde iz price. Masa ljudi je pisala komentare na zvanicnoj zbog namjestanja, i onda kad se Zekic oglasio, ti isti pišu puna podrška šefe i slično. Sami pravimo cirkus.
To i ja kazem, jednostavno svi smo kriticni i idemo iz krajnosti u krajnost. Ali sve je to smijesno sto pise Huso, Salko...samo ono saopstenje nije trebalo. Trebalo se prespavati, sjesti, sastanciti, dobro izvagati i onda nesto poduzeti ili ne poduzeti.
Kod mene raja koja ide na zapad pricala kako nece vise na utakmice, kako je sve namjesteno, kako smo ckapi na sjeveru sto zmirimo na sve a danas pricaju kako ce docekati igrace i kako im je sjever pao u ocima jer je optuzio klub za namjestanje

martineli
Kontakt:

Post Postao/la martineli » 12 maj 2025, 09:56

Ovdje se samo priča o širokom, a niko ne spominje borac kuci u prvenstvu, gdje se niko od igraca sarajeva nije oznojio, pa onda kup 0:1, da ne bude ofirno, pa onda u revanšu u BL igraci Borca igraju sa 40% svojih mogućnosti, vecera mirvica dan prije sa Misimovicem, fuj, nemojte se vaditi i misliti da nije namjesteno kada svi znate da jest, sto prije sebi priznate bice vam lakse

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 12 maj 2025, 09:57

martineli je napisao/la:
12 maj 2025, 09:56
Ovdje se samo priča o širokom, a niko ne spominje borac kuci u prvenstvu, gdje se niko od igraca sarajeva nije oznojio, pa onda kup 0:1, da ne bude ofirno, pa onda u revanšu u BL igraci igraju sa 40% svojih mogućnosti, vecera mirvica dan prije sa Misimovicem, fuj, nemojte se vaditi i misliti da nije namjesteno kada svi znate da jest, sto prije sebi priznate bice vam lakse
Jel imaš dokaz da je Mirvić večerao sa Misimovićem?
MNON

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 12 maj 2025, 09:57

martineli je napisao/la:
Ovdje se samo priča o širokom, a niko ne spominje borac kuci u prvenstvu, gdje se niko od igraca sarajeva nije oznojio, pa onda kup 0:1, da ne bude ofirno, pa onda u revanšu u BL igraci igraju sa 40% svojih mogućnosti, vecera mirvica dan prije sa Misimovicem, fuj, nemojte se vaditi i misliti da nije namjesteno kada svi znate da jest, sto prije sebi priznate bice vam lakse
I dali nam 20 kartona u te dvije utakmice, da ne bude ofirno :rol:

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 12 maj 2025, 10:03

martineli je napisao/la:
Ovdje se samo priča o širokom, a niko ne spominje borac kuci u prvenstvu, gdje se niko od igraca sarajeva nije oznojio, pa onda kup 0:1, da ne bude ofirno, pa onda u revanšu u BL igraci Borca igraju sa 40% svojih mogućnosti, vecera mirvica dan prije sa Misimovicem, fuj, nemojte se vaditi i misliti da nije namjesteno kada svi znate da jest, sto prije sebi priznate bice vam lakse
A, ko si ti? Jesi li pisao kada nije dosudjen penal protiv Posušja, kada nije dosudjen protiv Zrinjskog, kada nas pokradu za pobjedu protiv Širokog, kada ti sviraju penal Borcu u tridesetih sekundi, a nama ne dozvoljavaju da prođemo goli. Ti znaš ko je s kim rucao, ti bio tu? Za koga ti navijaš, to mi reci da ti kažem šta si
Evo i oni tebe selame!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 12 maj 2025, 10:04

Tatamata1946 je napisao/la:
12 maj 2025, 09:44
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
12 maj 2025, 09:40
To i ja kazem, jednostavno svi smo kriticni i idemo iz krajnosti u krajnost. Ali sve je to smijesno sto pise Huso, Salko...samo ono saopstenje nije trebalo. Trebalo se prespavati, sjesti, sastanciti, dobro izvagati i onda nesto poduzeti ili ne poduzeti.
Kod mene raja koja ide na zapad pricala kako nece vise na utakmice, kako je sve namjesteno, kako smo ckapi na sjeveru sto zmirimo na sve a danas pricaju kako ce docekati igrace i kako im je sjever pao u ocima jer je optuzio klub za namjestanje
Ovakvo saopstenje za napisati ga bez golemih dokaza mnogo neozbiljno, i sva ta saopstenja su strašna glupost, imas grupu, sastanak i tu se sve rjesava, kakva crna saopstenja. Sve napisano je samo dobar materijal za ove sto mrze sve vezano oko FKS, koji sad iskacu na svim forumima/mrezama s nabildanim likovanjem urušavanja naseg kluba.
Jedno mi je samo zao sto cemo ovim potrositi ovako ozbiljnog trenera i doci na nivo V.Jagodića.
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 12 maj 2025, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.

martineli
Kontakt:

Post Postao/la martineli » 12 maj 2025, 10:06

Noke995 je napisao/la:
12 maj 2025, 09:57
martineli je napisao/la:
Nemam brate nikakav dokaz, i ne bih volio da imam, jer mi se gadi sama pomisao na to, i ne zelim da vjerujem da se to dogodilo, samo hocu da kazem da taj dvomec vise smrdi nego ovaj sa sirokim, i ti kartoni sto se dijele u kupu ne prenose se u prvenstvo, mora se i neka drama napraviti, pa zamisli da ne bude ni jedan karton u BL, to je jos vise ofirno

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 12 maj 2025, 10:07

martineli je napisao/la:
:D Ovo vrijeme i ova desavanja su za ovakve jazavce! Jazavce zaboravio si i Slobodu koju smo namjestili kao i derbi u kom smo namjerno masili 6 100% prilika. Priznaj da si jazavac, kad sam znas da jesi.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 maj 2025, 10:08

martineli je napisao/la:
Odakle više iskačete i ko vas plaća? :crazy:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 12 maj 2025, 10:09

martineli je napisao/la:
12 maj 2025, 10:06
Noke995 je napisao/la:
12 maj 2025, 09:57
martineli je napisao/la:
Nemam brate nikakav dokaz, i ne bih volio da imam, jer mi se gadi sama pomisao na to, i ne zelim da vjerujem da se to dogodilo, samo hocu da kazem da taj dvomec vise smrdi nego ovaj sa sirokim, i ti kartoni sto se dijele u kupu ne prenose se u prvenstvo, mora se i neka drama napraviti, pa zamisli da ne bude ni jedan karton u BL, to je jos vise ofirno
Nemaš dokaz al iznosiš mišljenje, dakle lažeš.
Ovo nema u pm.

Nemojte pisati nikako, bolje je za sve.
Zadnja izmjena: Noke995, dana/u 12 maj 2025, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
MNON

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 maj 2025, 10:10

martineli je napisao/la:
03 apr 2025, 09:03
U pola 3 zaspao, u pola 6 ustao, isto zombi, kako su naši puleni spavali noćas, ali vratićemo se, prolazimo na penale, zabit Ce Suljo 2 i jedan Karamarko iz kornera glavom, koliko te samo volim nemaš pojmaa
Mrš sa teme plava fekalijo!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”