curvanord je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:04
Noke995 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:00
curvanord je napisao/la: ↑12 maj 2025, 10:49
E sljedeće sezone kada Borac opet nastavi po starom, pa kad naši cmizdravci opet izađu sa terena samo ćemo vam reći da se obratite institucijama. Malo mi je to čudno da smo npr. Borac toliko puta optužili bez nekih konkretnih dokaza, a sada naš klub od nas traži dokaze
Čuj Borac bez konkretnih dokaza, Allahu dragi ko sve piše Jel ovo moguće?!
Piše neko ko nije slijepac kao ti i slični kojima je vrhunac navijanja za klub pisanje na ovom i sličnim forumima. Kako se u vama ne probudi bar malo stida samo mi to nije jasno.
A šta je tebi vrhunac, veliki ultras? Ja evo pisem i na ovom I na FKS info. A vidim ti o tome a spavaš ovdje..
Kupim sal, dres, većina utakmica sam prisutan. Poneko gostovanje kad se moze na normalnu tribinu ici.
Ti I tebi slični ste veći navijači I više volite klub iz kojeg razloga?? Da se bojkotuju utakmice ko ni jedni navijači na svijetu? (rekorderi bojkota)
Da se izdaju ovakva i slična saopstenja kao da se iznad kluba?
Da se nanosi nemjerljiva steta klubu, ugledu?
Da se zapali bakljada u 54 minuti, da te boli qurac jel nas pritisak, jel visi go protivnika?
Svaka čast normalnoj raji sa te tribine ali većina ih je bez mozga, bar ovo novije što je došlo na tribinu.
Da