FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 12 maj 2025, 15:25

mma_hz je napisao/la:
12 maj 2025, 14:55
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 maj 2025, 14:52
Da mi prvo 100% znamo jel Zeka ostaje ili ne.
Ako ne ostaje, yebo onda i pojačanja i sve.
Ja se i dalje nadam da ćemo ga moći uvjeriti da bude s nama i iduće sezone, bez toga sve pada u vodu.
E jbg sad ako Zekic ode prestajemo postojati.Ljudi covjek radi za platu,Sarajevo je njemu najveca odskocna daska,najveci klub koji je trenirao i treba da mu bude cast da ostane ovdje,tj da odlucimo da ga zadrzimo poslije polovicne sezone.
Inače nije trenirao Sheriff i Osijek :bow: :rol:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 12 maj 2025, 15:25

nedimmmm1337 je napisao/la:
12 maj 2025, 15:14
Možda se neki nece samnom slozit i mozda ce me pljuvat ali sa Zekicem koji se dobro i nosio sa svime sto Sarajevo nosi , samo jos su uspjeli r. Dzeno Uscuplic i Husref i realno oni su jedini koji su uspjeli to odraditi kako treba , pogotovo Dzeno i Husref . Tako da ne treba zacudit ako bi se desilo nekim slucajem ZZ ode ( što naravno ne bih volio ) da ce izbor pasti na Husrefa
Kakav bolan husref 21 vijek, ljudi idu na mjesec. Nemoj sad to zapocinjati opet. Hvala mu na svemu i neka ga u penziji

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 12 maj 2025, 15:27

Sarajevo odskočna daska Zekiću :tokralju:

Bože, pošalji šleper u moju traku danas, ne mogu više ovo sve čitati i podnositi iz dana u dan

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 12 maj 2025, 15:29

Oikamid je napisao/la:
12 maj 2025, 15:27

Bože, pošalji šleper u moju traku danas, ne mogu više ovo sve čitati i podnositi iz dana u dan
Imaš i opciju da ti nađeš šleper u suprotnoj traci. :mrgreen:

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 12 maj 2025, 15:29

Oikamid je napisao/la:
12 maj 2025, 15:27

Kakve sve spodobe prate fudbal, to je nevjerovatno. Isto da je trenirao Travnik i Čelik, pa mu mi vrhunac karijere. :rol:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2025, 15:36

Pa je li mora svaki problem u grupi pucati preko kluba dan ga yebo ?

Narkomanluci, pistolji, hemija i trava me ne interesuje. Hocu zdrav klub sa iskrenom podrskom za momke na terenu. Hocemo titule uspjehe i iskorake.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2025, 15:37

HyperOS je napisao/la:
12 maj 2025, 07:41

Pa evo protiv Sirokog u subotu, eto sta je lose radio. Jer smo se nadovezali na to kako je on prihvatio da je krivac.
Imao je on eksperimenata svojih, sjetimo se zelje na Kosevu kad je iz cista mira stavio Unusica na LB, pa nas zeljo ubio prvo poluvrijeme kao nikad.

Helem, grijesi se. Nije to problem, problem je kad kritikujes zekica kao da trazis njegov odlazak. Opet se i od zekica pravi ikona, pa ce i on postati veci od kluba kao i husref.
Prvo klub, pa onda sve ostalo. Svi ce oni otici, pocevsi od ovog Mirvica pa i zekica, samo ce navijaci ostati uz klub.

Zasto S- Siroki ? Zasto M- Mirvic, a z- zekic (3x), h- husref ??? Mozda nebitno, ali mi cudno. Izvini.

Po meni nismo imali boljeg , predanijeg i poniznijeg trenera od 1996 g. Puna mu usta postovanja prema Klubu, postuje Husrefa
to je odlika ljudskih kvaliteta i vjv. vjernika. Ono najbitnije prizna svoju, a ne potencira gresku igraca.
ZZ je trener za FKS, boljeg necemo imati. :bih:

Edit: Dobitna kombinacija za FKS : Mirvic- ZEKIC :kralj: :kralj: :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 12 maj 2025, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 12 maj 2025, 15:40

Ma ja da se ispostuje red... makar u godini neka pizdarija.
Dobro smo i do maja dogurali... inace pocnemo ranije.
Nemoj slucajno da se preskoci!!!

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 12 maj 2025, 15:41

boki86 je napisao/la:
12 maj 2025, 15:25
nedimmmm1337 je napisao/la:
12 maj 2025, 15:14
Možda se neki nece samnom slozit i mozda ce me pljuvat ali sa Zekicem koji se dobro i nosio sa svime sto Sarajevo nosi , samo jos su uspjeli r. Dzeno Uscuplic i Husref i realno oni su jedini koji su uspjeli to odraditi kako treba , pogotovo Dzeno i Husref . Tako da ne treba zacudit ako bi se desilo nekim slucajem ZZ ode ( što naravno ne bih volio ) da ce izbor pasti na Husrefa
Kakav bolan husref 21 vijek, ljudi idu na mjesec. Nemoj sad to zapocinjati opet. Hvala mu na svemu i neka ga u penziji
Ništa ne zapocinjem buraz hahah , nit imam kakvih zelja mozda eto jedina da Zeka ostane imaju ljudi u klubu zaduzeni za taj segment koji su placani i znaju bolje nego ja tako da ono :D
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2025, 15:42

GalileoGalilei je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 maj 2025, 14:52
Da mi prvo 100% znamo jel Zeka ostaje ili ne.
Ako ne ostaje, yebo onda i pojačanja i sve.
Ja se i dalje nadam da ćemo ga moći uvjeriti da bude s nama i iduće sezone, bez toga sve pada u vodu.
E jbg sad ako Zekic ode prestajemo postojati.Ljudi covjek radi za platu,Sarajevo je njemu najveca odskocna daska,najveci klub koji je trenirao i treba da mu bude cast da ostane ovdje,tj da odlucimo da ga zadrzimo poslije polovicne sezone.
Dobro ako su tebi to veci klubovi od nas ,meni nisu.

Btw Osijek trenira Rozman kojeg smo otjerali i smatrali za neznalicu .
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 maj 2025, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 12 maj 2025, 15:43

SamoDaKazeem je napisao/la:
12 maj 2025, 14:57
Noke995 je napisao/la:
12 maj 2025, 14:43
samo sarajevo je napisao/la:
12 maj 2025, 14:40

sta vise umotavate koje picke materine,bjegunac emir kundo je preko svojih satelita preuzeo grupu i niko s dva grama mozga nema mogucnost da se suprostavi pistoljdzijama.imamo domaceg amara zulica i bilo je pitanje kada ce se nesto slicno desiti. samo sto je ovaj nama napravio najvecu stetu dok njihov tekbira po tribini i dila. nema naprijed u bosni i hercegovini,samo rat nas moze spasiti
Ukratko.
Samo bi bilo fer i da napišete da su jedina grupa koja se suprotstavlja manijacima dok ostali druguju sa njima.
Ko sto neko rece, da nema tog cfa manijaci bi marsirali po sjeveru. Toliko o tome
1946-1987

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 12 maj 2025, 15:43

mma_hz je napisao/la:
12 maj 2025, 15:42
mma_hz je napisao/la:

Nismo mi dobili Reala na Bernabeu niti smo izbacili PSV-a iz Evrope.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2025, 15:44

mma_hz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Osijek i nije, ali druže Sheriff ?
Igraju ljudi grupe evropskih takmicenja godinama unazad. Prije par sezona uzeli Reala u gostima, o čemu pričamo ?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2025, 15:47

ajdohordas je napisao/la:
12 maj 2025, 15:44
mma_hz je napisao/la:

Osijek i nije, ali druže Sheriff ?
Igraju ljudi grupe evropskih takmicenja godinama unazad. Prije par sezona uzeli Reala u gostima, o čemu pričamo ?
Znaci vama je historijski gledano Serif veci klub od nas?

Ljudi ne postoje ni 30 godina dan vas hebo.

Po vama ispade Lajpcig veci klub sta znam od Salkea,Hamburga itd itd
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 maj 2025, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 maj 2025, 15:49

mma_hz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

S time da mi nismo otjerali Rožmana, nego je pobjegao glavom bez obzira.
Njegovog havera Ibričića smo otjerali, njega ne.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 maj 2025, 15:50

misstianopenaldo je napisao/la:
12 maj 2025, 15:40
Osjeti se napredak :)
Kad nekog ne bi tjerali ne bi znali sta cemo sa sebe

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 maj 2025, 15:53

misstianopenaldo je napisao/la:
12 maj 2025, 15:40
Nije se ranije talasalo jer smo u finalu Kupa. Da smo ranije ispali, vjeruj da bi se ranije i ovo sranje desilo. Nažalost.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 maj 2025, 15:54

Od 2013. pa do dana današnjeg, samo je Husref izdržao više utakmica na klupi Sarajeva od Zekića.
Mislim da je jasno koliko bi užasno bilo da moramo ovo ljeto tražiti novog trenera.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 12 maj 2025, 15:55

Ovo nije ni prvi, a vjerovatno ni posljednji put da će se ovo dešavati. Imamo lovu, imamo infrastrukturu, imamo dobar i stabilan klub. Kome to odgovara? Pa raznim hijenama oko kluba, koje bi se rado dočepale svega toga. Bilo je prije sličnih slučajeva, što menadžera, što ostalih. Imali smo Runde, Husariće, Kantardžiće, sad imaš recimo Džeku Muminovića koji bi rado "rušio Zekića". Od starih igrača, imaš majmuna Zeku Turkovića koji bi da ga se ugura. Non stop su neka podmetanja, frakcije, interesdžije. Teško je raditi u ovakvoj sredini, strašno teško.

Meni je najviše žao što se stvorila takva atmosfera, pogotovo je to ovdje lako jer dosta raje nema zrno mozga i vijuga da razmisle šta je tačno, šta nije. Imaš dobru sezonu (u kojoj su te klali za zatvora) i sve to izguraš i trebaš da uzmeš Kup. Imaš dobru ekipu koja je proigrala fino, imaš odličnog trenera koji je jedna velika ljudska gromada prije svega. Jedan trener koji je konačno spojio jednu čitavu sezonu, koji se dokazao i čitavu sezonu dobro vodi ekipu. Imaš dosta dobrih igrača, imaš izlazne transfere, infrastrukturu, sve je krenulo kako treba. Igramo Evropu, imamo još jednu tekmu finala, pa da je riješimo i proslavimo kako treba, ma jok mi napravili preružnu situaciju. Žao nam valjda da godinu dana nismo nikog pljuvali, tjerali, psovali itd. Fali nam valjda akcije, dosadno je kad sve ide kako treba, šta li..

Horde (pojedinci) su napravili najjgadniji potez koji sam vidio. Ne možeš, ali NE MOŽEŠ svoj Klub optužiti za namještanje, pogotovo zato što nemaš dokaze. Ako već imaš sumnje, to se napravi sastanak s Mirvićem, Trbićem i Ibrakovićem i fino popričaš. Međutim, da imaju dokaze, objavili bi ih. Ne samo Horde, ako bilo ko ima dokaze, odnese fino u sve institucije i prijavi.
Naravno da je bilo ljudi koji su govorili da je namješteno, ali je sve dobilo dodatno na značaju jer su to Horde objavile, a raja se po defaultu nakačila. Mora se smiriti situacija, sjesti i popričati, jer ovo nije bilo ni prema ostalim navijačima, treneru, pa igračima. Bacila se ljaga i ona se mora saprati što prije, koliko-toliko.

Slažem se ja da nije trebalo toliko rotirati protiv lištice, ali trenerovo je da odluči ko će igrati. Kup je vjerovatno naš, čovjek je htio odmoriti igrače, probati neke nove i to je to. Da vidi ko može, ko ne može definitivno, jer se mnogi bune što više ne igraju. Pokazali su da ne zaslužuju. Glupo je da jedan ovakav trener čita neke gluposti i da mu se ime kalja s glupim naslovima i mahalskim pričama. Samo se nadam da nas neće napustiti, jer bi to bilo pogubno.
@Zeko je sve fino rekao, glupost je teška da smo nešto namjestili, jer lištica bi svakako ostala u ligi, a i nisu glupi da predaju trofej i pare radi tri boda. Samo malo mozak uključiti.

Volio bih kad bi se svi navijači grupisali, da dobijemo u srijedu i fino to proslavimo. Da se zaboravi ova glupost i da se pripremamo za Evropu. :bih:

Herson

Post Postao/la Herson » 12 maj 2025, 15:59

mma_hz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Sheriff je eleminisao Zvezdu u trećem pretkolu LP, sezona 2021/2022, a u play offu Dinamo i plasirao se u grupnu fazu LP.
Sheriff je miljama ispred nas u svakom pogledu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”