Pa sto horde ne odu dole i ne napisu saopstenje gdje se ogradjuju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
treba smiriti strasti. Svi smo mi i sjever i istok i zapad. Kako nije lijepo kad grmi cijeli stadion?!curvanord je napisao/la: ↑13 maj 2025, 12:52To uopšte nije bila tema, ali biti toliki đon i spominjati onu parolu, pa još tvrditi da niko ništa nije uradio — stvarno nevjerovatno. Jedva čekaju da se nešto desi kako bi bacali drvlje i kamenje na sjever, kao da u arhivi čuvaju sve i samo čekaju priliku.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 maj 2025, 12:42ovo nam ne treba biti tema niti treba da sada idemo iz krajnosti u krajnost.
postujemo sjever, nekad smo i sami na toj tribini bili a mozda smo i danas. Medjutim, jedno je pojedinac drugo je kolektiv.
Ego na stranu, Klub je u pitanju.
napoelon sto podvlaci to se odnosi na negativan rezultat u toj utakmici, naboj oko iste a opet nije bilo drame kao ovih dana. S tim da smo ih poklopili i preko njih uzeli kup. A godine koje spominje Napoleno nismo nista, pa se prezivjelo bez saopstenja. A ono su goleme rijeci da se tek tako iznesu, jer dokaze moras imati u formi magistarskog ako kazes da ih imas.
helem, zar je potrebno jos podjela? Ovo pored toga sto je udar na klub, udar je i na grupu..
u pamet svi!
evo @samodakazem mi je odavno u gnjavatorima. Fkt sam mislio da je dusman a i mozda anamo oni. Medjutim nije, nego je tipican primjer zadrtog navijaca sa sjevera, bez da mi se sta ljutis, ali ti se povedes misljenjem tudjim. svojim ne.
Pa ti ako si iz grupe trebao bi imati najvise osjecaja za klub i navijace i da odises bordo - a ti djelujes ko mitoman.. eto dokle si stigo svojim stavom
jos kad procitam vjestacke podjele na neke pitare, pitarcine, hordase neko veci a neko manji navijac itd itd .. pa koliko to navijaca ima FKS? Jel se i istok pozove da pjeva Mi smo Horde Zla sa sjever? nije braco ok nesto svojatavati.. ako je nase zajednicko.
hajmo u pamet, koliko budemo mi kao navijaci zasluzi tako ce nam se i Bozja, kosmicka pravda vratiti... dok kod smo mi vnago, oko nas ce biti kanalizacija
@eastmadness ultrasu, laganini.. Ocito da ljudi imaju posla unutar grupe. Bices blagovremeno obavijesten, ne sekiraj se
a za docek igraca, nam treba neko "saopstenje" kao ovo posljednje. Iz jezgra, od par ljudi dobrih namjera, gdje i kad doci. Ako su spremni
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Brate imam drugova medju Hordama i kazu da nije ovo od Kunde poteklo samo nego Mirvic je problem nezz zbog cega nece niko da kaze ali je vrhunac bila utakmica protiv Sirokog tako mi je receno ali iskreno bez Mirvica mi bi bili ko Celik u dugovima
Meni su rekli ovi drugovi sto su tu na tribini da je ovo odluka svih i da je ovo protiv Sirokog bio vrhunac sto se tice Mirvica i da nije do trenera i igraca zbog cega nece niko da kaze ali realno da nema mirvica mi bi pali na grane ko CelikEastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:12Pa sto horde ne odu dole i ne napisu saopstenje gdje se ogradjuju
-
- Kontakt:
pa ako citave horde krenu protiv mirvica tu mu je i kraj realno
Pa poslije tekme,na stranu sto je užas poraz,ali je ljutnja bila kontrolisana.napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:11Ma znam sve to, i drago mi je kad god fasingu dobiju. Svi mi stojimo na kraju krajeva uz taj sjever i imamo iste neprijatelje. Al tad nije niko trenera tjerao i zvao izdajnikom, nit se to radilo kad smo izgubili finale kupa od njih na Kosevu 2017., ni kad smo izgubili 3:2 s Husrefom kad su nam dole gadjali igrace s tribina... sad odjednom prodato, izdajnici, nije se to smjelo izgubit, manjak zelje i motiva... i ne mislim pri tom na sjever nego i na hrpu navijaca s drugih tribina koji bi Zekica otjerali radi ovog poraza.
Mišljenja sam da su oni listići iz kladionice prejako udarili u neke vruće glave i havarija nastala.
Bar te listiće smo ovdje mogli vidjeti i ništa osim toga.
Ulog od 150 KM i onaj drugi 10 KM nisu smjeli ovako uticati ni na koga.Da li jos ima ,ne znam...
To je moj neki zaključak na osnovu svega što sam imao priliku da vidim.
Edit: eto napisa ovaj iznad da ima nesto,nesto zbog Mirvica.
Brate kako je meni reklo par ovih drugova sto su tu na sjeveru stalno godinama svi su protiv Mirvica ali nece da kazu zbog cega samo da je utakmica protiv Sirokog bila vrhunac i kap koja je prelila casu i jbg sad ali bez mirvica mi bi bili rang Celika ili Slobode sto se dugova ticeEastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:21pa ako citave horde krenu protiv mirvica tu mu je i kraj realno
-
- Kontakt:
pa ako imaju protiv mirvica onda sjesti sa njim oci u oci. NE javno blatiti klub za koji zivis
Da nema Mirvica bio bi neko drugi.Haksss je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:20Meni su rekli ovi drugovi sto su tu na tribini da je ovo odluka svih i da je ovo protiv Sirokog bio vrhunac sto se tice Mirvica i da nije do trenera i igraca zbog cega nece niko da kaze ali realno da nema mirvica mi bi pali na grane ko CelikEastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:12Pa sto horde ne odu dole i ne napisu saopstenje gdje se ogradjuju
Sta Mirvic bi upravljačke uloge ostavio negdje na polici i to je to.Kad Mirvic bude napuštao klub on će prodati upravljačke uloge,tako da će opet neko biti.
Reklo mu par drugova, jučer napravio profil da kenja po forumu 

Smirite srasti,znam mnogi dalje i duze nego vecina vas. Sumnja se pojavila naravno i opravdano,od Borca u ligi kad je blokiran par bio na kladionici,sad protiv Sirokog drugi tim igra , normalno da postoje sumnje.Te sto prozivate sa tribine su problem jer od Sarajeva nikad nisu uzeli ni jedne jedino marke,skloniili one sto godinama zive Na racun Sarajeva,zna to i sam Mirvic,zivotom brane F.K Sarajevo od 17 godine,znaju to svi…i nikog oni ne ruse,njihov zivot je Sarajevo.
Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
Najveći pljuvači su oni koji Koševo vide "možda" na derbiju i europi. Kad ste "svi" protiv sjevera onda prestanite snimati i slikati sjever kad su koreografije bakljade i druge stvari. Prestanite dijeliti i hvaliti se HORDAMA po društvenim mrežama kad su razne humanitarne i druge akcije.
vi pljuvači SJEVERA mislite da ste pokupili svu pamet svijeta i mislite da su vaša mišljenja i stavovi 100% ispravna i da ste samo vi pametni i znate šta treba da se radi.
HORDE "možda" jesu napravile grešku al zapamtite jedno: HORDE ĆE UVIJEK BITI TU, NIJE BITNO GDJE, KAD, POD KOJIM VREMENSKIM I DRUGIM USLOVIMA AL ĆE BITI TU I DAVATI 101% SEBE ZA GRB KLUBA! A vi, ja i 90% ostalih ćemo sjediti kući i gledati na tv-u "naše" Sarajevo kojeg eto više volimo nego ONI.
I pitanje za ove što "veličaju" Zekića, kakvu posljedicu će on snositi za grešku/pristup/eksperimentisanje protiv lištice, Slobode i drugih tekmi kada je rekao da je njegova greška?
Najveći pljuvači su oni koji Koševo vide "možda" na derbiju i europi. Kad ste "svi" protiv sjevera onda prestanite snimati i slikati sjever kad su koreografije bakljade i druge stvari. Prestanite dijeliti i hvaliti se HORDAMA po društvenim mrežama kad su razne humanitarne i druge akcije.
vi pljuvači SJEVERA mislite da ste pokupili svu pamet svijeta i mislite da su vaša mišljenja i stavovi 100% ispravna i da ste samo vi pametni i znate šta treba da se radi.
HORDE "možda" jesu napravile grešku al zapamtite jedno: HORDE ĆE UVIJEK BITI TU, NIJE BITNO GDJE, KAD, POD KOJIM VREMENSKIM I DRUGIM USLOVIMA AL ĆE BITI TU I DAVATI 101% SEBE ZA GRB KLUBA! A vi, ja i 90% ostalih ćemo sjediti kući i gledati na tv-u "naše" Sarajevo kojeg eto više volimo nego ONI.
I pitanje za ove što "veličaju" Zekića, kakvu posljedicu će on snositi za grešku/pristup/eksperimentisanje protiv lištice, Slobode i drugih tekmi kada je rekao da je njegova greška?
Brate ja nisam napravi profil da bilo sta kenjam ja bi volio da Sarajevo bude u rangu najjacih klubova u evropi i nije mi ni malo draga i zanimljiva ova situacija oko kluba i navijaca bio sam i ja godinama na sjeveru i vise nisam sad idem na zapad i tamo mi je lijepo tako da nema potrebe da mi ovdje vrijedjamo jedni druge ili bilo koga ziv i zdrav mi bio i doceko aBd da nase Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka
-
- Kontakt:
pogrijesio jeste ali je zato u prvoj sezoni donio trofej koji dugo cekamo. Niko mu n treba nista da kazeenzo1 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:34Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
Pa zar dotični pisci saopštenja nisu podržali trenera i ekipu?Ni sami ne znaju šta su napisali ali ih je dobro neko nasankao kao zadnje budale,posrali se na vlastiti klub,trofej,grupu i sve a kolege sa juga im aplaudiraju,aferimNoProfit je napisao/la: ↑13 maj 2025, 10:22Evo neću reći da je namješteno.Anex je napisao/la: ↑13 maj 2025, 09:47Ta vruća glava je nanijela najveću sramotu u istoriji i trebala je kad se ohladi da popravi ako se šta može popraviti,iznese dokaze ili se izvine svima u klubu i svim navijačima ako to kome više išta i značiNoProfit je napisao/la: ↑13 maj 2025, 02:10E ne možeš da vjeruješ šta sve nećeš pročitati ovdje. Mislim da nije ostala nijedna teorija zavjere koja se ovdje nije povukla o tome šta je i ko je iza objave. A zapravo je to samo vruća glava tj. više njih koju je zabolio poraz (od najvećih dušmana) na onakav način.
Opušteno, svakog čuda tri dana dosta, tako će biti i već jeste i za ovo. Što se mene tiče, jedva čekam finale kupa.![]()
Klub/Trener je također taj koji je nanio sramotu tako što je izveo drugu ekipu protiv najvećih dušmana u državi, protiv kluba čiji navijači pjevaju "Javi se" našem navijaču koji je izgubio život ispred njihovog stadiona. Tu ideš na nož i u kost, a ne k'o pi.čkica.![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
aha, znaci calciopoli u vlastitoj reziji, lijepo.Dakson je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:33Smirite srasti,znam mnogi dalje i duze nego vecina vas. Sumnja se pojavila naravno i opravdano,od Borca u ligi kad je blokiran par bio na kladionici,sad protiv Sirokog drugi tim igra , normalno da postoje sumnje.Te sto prozivate sa tribine su problem jer od Sarajeva nikad nisu uzeli ni jedne jedino marke,skloniili one sto godinama zive Na racun Sarajeva,zna to i sam Mirvic,zivotom brane F.K Sarajevo od 17 godine,znaju to svi…i nikog oni ne ruse,njihov zivot je Sarajevo.
Da podvucem - Ne kazem da mi trebamo namjestati, varati ili slicno ali neki rukom igraju dozvoljeno, drugi tuku, udaraju, ne postoje za njih prekrsaji, kartoni, ofsajdi.. Cak se utakmice i ne moraju igrati. Mijenjat ces se pravila pred pocetak lige, kako kome hasim kaze. Nece dobiti crveni ni penal protiv njih po 30 kola.. ovo je samo sto se odmah mogu sjetiti.
proslu sezonu kone odigrali jednu od najsramnijih utakmica u historiji.
medjutim hvala Bogu na detektivima konanima, kojima je hint bio blokiran par da provale sve necasne radnje.
Vjeruj pasa dzaba krecis ovu prostoriju, one koje trebas kreciti su na drugim stranama tj u centru grupe.
javi se antikloc da pljuje zekica, pa se javljaju opet ovi koji isticu ponovo podjelu Horde Zla - ostali navijaci Sarajeva, pa sad Zeka treba da odgovara sto "eksperimentise" , zanimljivo kad izrotiras ekipu ti eksperimentises a i ti ljudi primaju platu da igraju i da se dokazuju.
a ne treba da odgovara sto smo u finalu kupa, ne treba da odgovara sto dva puta bojca digne u gostima u ne mo gu c i m uvjetima... ali **** holivud sta ovi nasi namjestaju.
Svaka cast! 30 faulova, crveni ovo ono.. a sve to da se prikrije stvarna namjera. prije toga nas kuci uzmu... jooojj pa Zavidio bi nam hitchkok i stiven spileberg zajedno..
kakve smo mi promahe
- 1 9 4 6 -
Svaka cast brate za ovo sto si napisao Horde su uvijek bile i uvijek ce bit tu i treba to da postujemo svi a ne da ovdje pljuje bilo ko po Hordama jer oni idu i na gostovanja hiljadama kilometara odavde kad su evropske utakmice i daju podrsku klubu i igracima i treba to da se postujeenzo1 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:34Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
Boli me ona stvar jesmo li ispod ili iznad njih. Jel trebam da sezonu "ravnam" po tome? Što @Napoleon napisa, dobili smo ih u derbiju, uzeli (ako Bog da) Kup i elhamdulillah.mma_hz je napisao/la: ↑13 maj 2025, 12:00A tebe boli **** jesmol iznad ili ispod njih majke ti?Pendulum je napisao/la: ↑13 maj 2025, 11:52Koga boli qrac šta pričaju gurbeti i Denis? Jel me za*ebavaš(te) da vam to sad smeta? Hrđavom qrcu i dlake smetaju.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 11:50Sad nije samo u pitanju Siroki nego i kone i Coric koji najavljuju trece mjesto. I to je krivi raji jer smo se digli njih zezati kako ih vodimo u evropu i na kraju ce nas prestici zbog cuvanja i kombinovanja![]()
Što je vama bitno biti iznad njih? Da vas ne prcaju na forumu možda? Da računovođa nema materijala da vas pere na ruke? Koliko vam je godina?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Da te zena/djevojka vara i kupi ti auto koji ti je bio zelja al nisi imao keša nažalost...Ne bi joj ništa rekao za varanje?EastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:39pogrijesio jeste ali je zato u prvoj sezoni donio trofej koji dugo cekamo. Niko mu n treba nista da kazeenzo1 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:34Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
(Ne aludiram kupovinom auta da je kup kuplje i slično,jednostavno moram s njim ovako)
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, nedimmmm1337 i 21 gost.