FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
73
33%

Ukupno glasova: 219

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 maj 2025, 14:16

enzo1 je napisao/la:
13 maj 2025, 14:12
obrijanopile je napisao/la:
13 maj 2025, 13:49
enzo1 je napisao/la:
13 maj 2025, 13:34
Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
Najveći pljuvači su oni koji Koševo vide "možda" na derbiju i europi. Kad ste "svi" protiv sjevera onda prestanite snimati i slikati sjever kad su koreografije bakljade i druge stvari. Prestanite dijeliti i hvaliti se HORDAMA po društvenim mrežama kad su razne humanitarne i druge akcije.
vi pljuvači SJEVERA mislite da ste pokupili svu pamet svijeta i mislite da su vaša mišljenja i stavovi 100% ispravna i da ste samo vi pametni i znate šta treba da se radi.
HORDE "možda" jesu napravile grešku al zapamtite jedno: HORDE ĆE UVIJEK BITI TU, NIJE BITNO GDJE, KAD, POD KOJIM VREMENSKIM I DRUGIM USLOVIMA AL ĆE BITI TU I DAVATI 101% SEBE ZA GRB KLUBA! A vi, ja i 90% ostalih ćemo sjediti kući i gledati na tv-u "naše" Sarajevo kojeg eto više volimo nego ONI.
I pitanje za ove što "veličaju" Zekića, kakvu posljedicu će on snositi za grešku/pristup/eksperimentisanje protiv lištice, Slobode i drugih tekmi kada je rekao da je njegova greška?
Drug, HORDE su uradile sto niko, nikada nije. Rekle da je klub dogovorio titulu, da smo sve namjestili! Je li tebi jasno sta to znaci? Je li ti jasno da se klub može suspendovati na deset godina u svim takmičenjima? Je li ti jasno da ovi nije nikada uradila niti jedna navijača skupina u svjetu? BBB su bili životom protiv Manica, ali ovako nesto da su uradili nije im palo na pamet, mada su svi govorili da je Dinamo privilegovan. Ne brani se Sarajevo samo na tribinama, brani se i jezikom i tastaturom. To sto netko dolazi da utakmice ili ne, ne znači da manje voli Sarajevo, od onoga koji je napisao ovo sra.nje od objave. Ne zanima me ko ce biti trener, predsjednik ili sta vec ne, zanima me SARAJEVO. A očito da nekoga iz HORDI nekoga zanima da bude na nekom mjestu, pa je se drznu da nazove SARAJEVO klubom koji namješta, kupuje, tampi. FUJ. Da se sutra HORDE ugase, SARAJEVO ce i dalje biti. Ovim oni su doveli klub u pitanje, htjeli oni ovo vidjeti ili ne , a i ti s nima. Neka ih je stid i sram. Za mene su nule dok ne povuku objavu da je klub kupovao, stelio i dogovarao titule ili kupove. Ne mogu da vjerujem da se bilo ko stavlja na startu, ovih, koji su ovo uradili.
Slažem se da je napravljena "greška" i ne sumnjam da će se sve pozitivno završiti, al druže "neko - mirvić" se igra sa našim Sarajevom, dogovara sa ubicama, "vodi" rat protiv saveza. (ne kažem da smo dogovorili kup al im jesmo pustili da ostanu u ligi) Šta je klub uradio da se zaštiti, šta smo uradili po pitanju svih lakrdija zadnje 2-3 sezone. NIŠTA! Prodaje nam se magla i kad tad je moralo pući. Zekić i ostali se prave ludi ko fol ne znaju šta nama znači lištica i kakve emocije to budi. Halo ba ljudi, UBILI su nam momka od 24g i ranili 9 drugih! Meni lično derbi ne znači ništa u odnosu na tekmu sa njima. Te 2-3 tekme godišnje sa njima se ide glavom kroz zid, nema vraćanja fer-play lopte i TAČKA!
16.04. Sarajevo - negdje oko 1 sat iza ponoci. Bus igraca i SS Sarajeva stize pred Kosevo. Ovacije, ovacije i ovacije.

Predstavnici grupe zele da se obrate igracima. Sugerisu, zelimo derbi i zelimo kup. Liga u drugom planu. I tad se znalo da igramo tromec sa Sirokim.

sto se nije podvuklo, protiv sirokog nema kalkulacija jal u kupu jal u ligi. To nam je ko Liga prvaka!

zekic izvede sareni sastav protiv listice u ligi - poraz, noga iste sekunde! E posto to tako nije bilo, poslije yebanja nema kayanja..

E sad ide prica, eee pa znas sta.. to je ipak nama bitno znas, listica.. bez obzira sto nas osramote prosle godine kuci, bez obzira nakon kupa i haman 10k prisutnih, u ligi jedva 2k. Ali to je nasa svetinja, jednostavno ne gumo supe na viljusku. to je sve..

ispisah se dovoljno ovih par dana... pozz svima

suma sumarum, vjestacka kriza na osnovu onog najosjetljivijeg kod svih navijaca Sarajeva. Izvrsiocima koliko planerima ne zelim zlo..
ali polahko, nismo vise za zedne preko vode prevesti.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 13 maj 2025, 14:21

Anex je napisao/la:
13 maj 2025, 13:39

Pa zar dotični pisci saopštenja nisu podržali trenera i ekipu?Ni sami ne znaju šta su napisali ali ih je dobro neko nasankao kao zadnje budale,posrali se na vlastiti klub,trofej,grupu i sve a kolege sa juga im aplaudiraju,aferim
Ja ne pišem u njihovo ime. Pišem svoje lično mišljenje.
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 maj 2025, 11:16

sto su je olako shvatili. Jel tebi kaze sef na poslu, kolega taj zadatak nije prioritet, i ti ga ostavis. I sutra ti dodje, ide minus na platu jer si taj zadatak stavio u stranu?! A isti ti sef to rekao.

zato je olako shvacena utakmica. Iduci put nek grupa bude mudrija i nek ne izlijece pred ekipu sta im je bitno sta nije.

Utakmicu protiv ovih dušmana, po mom mišljenju, ne možeš shvatiti olako, u tome i jeste problem.
boki86 je napisao/la:
13 maj 2025, 11:20

Ljudi su nas ubili prosle godine 3:0 na kosevu, jos sa skriparima na jugu, pa se ne sjecam ovakve hajke.
Zekic promjenio 8 igraca, kiksali, imali sansi, nismo ga zabili ko vec nekoliko puta ove sezone i sta sad? Maliciozni debili izlaze sa objavama i ukopavaju “voljeni” klub. Ne moraju nista dusmani protiv nas govoriti, imamo mi sopstvene dusmane u svojim redovima. Siroki se odrekao evrope i para i trofeja kupa radi 3 boda na kosevu? Sigurno :puke:
Tad bar nisi izašao s drugim sastavom i to im olakšao.

Ponavljam, ne tvrdim da je namješteno, ali da se olako shvatila utakmica, jeste. I to je po meni problem. Isto bih reagovao da protiv Željezničara odluči da odmara ekipu i ubaci pola druge postave. Na tim utakmicama ne možeš to raditi ako 1% shvataš koliko te utakmice znače navijačima.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 13 maj 2025, 14:27

Ma hocu da ostane jer je vrhunski trener. Kup u prvoj sezoni i to kakav put do trofeja (Sloga, Zrinjski, Borac, Siroki). Odlicna igra, posebno u ovom periodu bez Guliashvilija, jer su mnogi igraci dosli do izrazaja. Fizicka sprema takodje vrhunska, ne pamtim kad smo zadnji put na skrgama docekali kraj utakmice. Dosta vise promjena, covjek ce se za nepunu godinu upisat u trofejne trenere i postat prvi strani trener koji je ista s nama osvojio.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Dakson
Kontakt:

Post Postao/la Dakson » 13 maj 2025, 14:30

13 maj 2025, 14:05
pasa, krivimo grupu ako je 1000 ljudi te grupe stavilo svoj potpis. A da se potpisalo 1000 ljudi vjerovatno bi i ostalih 5000 clanova mislilo isto, ne bi nikoga krivili I ljudi koji se identifikuju s grupom nisu najcistiji sa saopstenjem.

haman se ovdje neko krije iza grupe

opet ista prica, ista podjela - mi/ vi - pravi i krivi navijaci Sarajeva.

mirvic zatekao lovu pa se pojavio. Interesantno poimanje zaista

dakson, ko te salje :D
Ne salju me ti tvoji koji hoce da se vrate na tribinu,da im Ibrakovic ponovo kupuje tene,da otimaju Na busevima,da guraju djecu u probleme,a da Zuli se saginju svako malo,sto trce Mirvicu sto ih je prpa pa trpaju druge…. Salju me oni sto ih su ih ti tvoji sa 16 godina gurali u probleme,sto se ne uvlace u bulju ni Mirvicu,ni Zuli,ni Dzeki Muminovicu…. Ja ne dolazim Iz tog svijeta Ali sam puno puta bio primoran nazalost… upravo radi tvojih. Ovo pisem i necu vise… znam puno i forum je samo jedno blebetalo,, svakom dobro… bili su veci problemi,rjesit ce se i ovo,treba stat Na loptu,neznam za saopstenje u slazem se da nije trebalo izlazit,Ali da ima mafije u klubu ima,da nije sve cisti nije….Ali nije se trebalo iznosit….

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 maj 2025, 14:31

Maroon1946 je napisao/la:
13 maj 2025, 14:11
Pendulum je napisao/la:
13 maj 2025, 13:51
13 maj 2025, 13:04
Logično da je bitno 3 mjesto, pogotovo jer smo zadnje četiri sezone bili četvrti. Kakav smo to pomak napravili ove godine ako ćemo i ove godine opet biti na istom mjestu? Pogotovo jer smo dobili Želju i dokazali da smo bolja ekipa i imali smo prednost 4b. Bruka ako ne dobijemo sve do kraja i uspijemo prokockati.
Bili bi mi sad na diobi prvog mjesta da nam nisu ukrali 15 bodova. O čemu pričaš?
Maj 2025 ljudi i dalje vjeruju u ovo. :kafa: Mada iskreno mislim da sutra izgubimo 5-0 i na kraju zavrsimo cetvrti pojedini bi opet pozivali na strpljenje i branili klub. Jer eto strpljenje garantuje da ćemo sljedeće sezone biti prvi.
Jeste, vjerovati ćemo da je Sarajevo namjestilo kup sa lišticom a nećemo vjerovati da su nam ukrali 15 bodova. Sve si sa ovim rekao - aferim.

Ja sam gori što se raspravljam s tobom uopšte.

Sutra ako Bog da nećemo izgubiti 5:0 nego ćemo pobjediti 0:2 lagano, dočekati igrače na istoku ispred Koševa i podržati Zekića i SŠ u novu sezonu!

Strpljenje tj. kontinuitet na klupi je ono što nemamo zadnjih 12 godina (Husref je posljednji trener koji je dobio 2 sezone "u cugu" da odradi) i šta smo dobili stalnim promjenama? S ovim završavam svaku raspravu s tobom jer ideš na listu gnjavatora. :wave:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 13 maj 2025, 14:37

nokee je napisao/la:
13 maj 2025, 14:02
Haksss je napisao/la:
13 maj 2025, 13:26
EastMadness je napisao/la:
13 maj 2025, 13:21
pa ako citave horde krenu protiv mirvica tu mu je i kraj realno
Brate kako je meni reklo par ovih drugova sto su tu na sjeveru stalno godinama svi su protiv Mirvica ali nece da kazu zbog cega samo da je utakmica protiv Sirokog bila vrhunac i kap koja je prelila casu i jbg sad ali bez mirvica mi bi bili rang Celika ili Slobode sto se dugova tice
Haksss je napisao/la:
15 jan 2025, 15:28
Navodno da pregovaramo sa napadacem iz Kolumbije Hárold Preciado i lijevim bekom Čileancem Marcelo Morales 🤔
Jesu li ti i ovo isto ti drugovi rekli?
Drug ako te bas zanima to sam pisao kad sam objavio ovdje sa instagrama slike razgovora sa Ibrakovicem i onda su pisali neki nezz koliko je pametno i da nije pametno da se objavljuju slike razgovora sa ljudima koji su u upravi i ja sam obrisao ziv i zdrav bio 👋
Zadnja izmjena: Haksss, dana/u 13 maj 2025, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 13 maj 2025, 14:38

Zekicu treba suditi Europa, sta tsmo odigrsmo mozemo reci jel vrhunski trener ili je samo dobar. Covjek je prvu godinu u Premier ligi koja je specificna, osvojit ce trofej kupa gdje je imao najtezi put, realno mu je ukradeno 5-6 bodova u ligi, a prvim konkurentima je poklonjeno toliiko.
Imao je par losih takticki pripremljenih utakmica. sa 3 najbolja kluba je je odigrao u ligi 6 utakmica plus kup 4 utakmice, mozemo reci da je jedino protiv Zrinjskog na Kosevu lose izgledalo.
Zekic je definitivno trener za nas, svjestan tezine pozicije na kojoj se nalazi i sad je naucio da u nekim utakmicama ne smije kalkulisati.
Ako slijedeca godina bude postenija sa sudjenjem mozemo igrati za titulu bez problema.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 13 maj 2025, 14:39

enzo1 je napisao/la:
13 maj 2025, 14:12
obrijanopile je napisao/la:
13 maj 2025, 13:49
enzo1 je napisao/la:
13 maj 2025, 13:34
Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
Najveći pljuvači su oni koji Koševo vide "možda" na derbiju i europi. Kad ste "svi" protiv sjevera onda prestanite snimati i slikati sjever kad su koreografije bakljade i druge stvari. Prestanite dijeliti i hvaliti se HORDAMA po društvenim mrežama kad su razne humanitarne i druge akcije.
vi pljuvači SJEVERA mislite da ste pokupili svu pamet svijeta i mislite da su vaša mišljenja i stavovi 100% ispravna i da ste samo vi pametni i znate šta treba da se radi.
HORDE "možda" jesu napravile grešku al zapamtite jedno: HORDE ĆE UVIJEK BITI TU, NIJE BITNO GDJE, KAD, POD KOJIM VREMENSKIM I DRUGIM USLOVIMA AL ĆE BITI TU I DAVATI 101% SEBE ZA GRB KLUBA! A vi, ja i 90% ostalih ćemo sjediti kući i gledati na tv-u "naše" Sarajevo kojeg eto više volimo nego ONI.
I pitanje za ove što "veličaju" Zekića, kakvu posljedicu će on snositi za grešku/pristup/eksperimentisanje protiv lištice, Slobode i drugih tekmi kada je rekao da je njegova greška?
Drug, HORDE su uradile sto niko, nikada nije. Rekle da je klub dogovorio titulu, da smo sve namjestili! Je li tebi jasno sta to znaci? Je li ti jasno da se klub može suspendovati na deset godina u svim takmičenjima? Je li ti jasno da ovi nije nikada uradila niti jedna navijača skupina u svjetu? BBB su bili životom protiv Manica, ali ovako nesto da su uradili nije im palo na pamet, mada su svi govorili da je Dinamo privilegovan. Ne brani se Sarajevo samo na tribinama, brani se i jezikom i tastaturom. To sto netko dolazi da utakmice ili ne, ne znači da manje voli Sarajevo, od onoga koji je napisao ovo sra.nje od objave. Ne zanima me ko ce biti trener, predsjednik ili sta vec ne, zanima me SARAJEVO. A očito da nekoga iz HORDI nekoga zanima da bude na nekom mjestu, pa je se drznu da nazove SARAJEVO klubom koji namješta, kupuje, tampi. FUJ. Da se sutra HORDE ugase, SARAJEVO ce i dalje biti. Ovim oni su doveli klub u pitanje, htjeli oni ovo vidjeti ili ne , a i ti s nima. Neka ih je stid i sram. Za mene su nule dok ne povuku objavu da je klub kupovao, stelio i dogovarao titule ili kupove. Ne mogu da vjerujem da se bilo ko stavlja na startu, ovih, koji su ovo uradili.
Slažem se da je napravljena "greška" i ne sumnjam da će se sve pozitivno završiti, al druže "neko - mirvić" se igra sa našim Sarajevom, dogovara sa ubicama, "vodi" rat protiv saveza. (ne kažem da smo dogovorili kup al im jesmo pustili da ostanu u ligi) Šta je klub uradio da se zaštiti, šta smo uradili po pitanju svih lakrdija zadnje 2-3 sezone. NIŠTA! Prodaje nam se magla i kad tad je moralo pući. Zekić i ostali se prave ludi ko fol ne znaju šta nama znači lištica i kakve emocije to budi. Halo ba ljudi, UBILI su nam momka od 24g i ranili 9 drugih! Meni lično derbi ne znači ništa u odnosu na tekmu sa njima. Te 2-3 tekme godišnje sa njima se ide glavom kroz zid, nema vraćanja fer-play lopte i TAČKA!
Prijateljj, ne moze se pozitivno zavrsiti! Kako ne kontas? Oblatili su FK Sarajevo, to je TACKA. I zbog čega stavljaš grešku pod navodnike, hoces da kažeš da i nije greška? Znam tačno, dragim Bogom ti se kunem, gdje sam bio kada su ovo mi javili i zao mi je momka, kao i njegove porodice, ali koristiti sad Vedranovo ime u svemu ovome je licemjerno. Navijači borca se ismijavaju sa svima, kada kradu otimaju, a mi kao hocemo da krenemo od nas. Super, hajde da krenemo od nas, ali da se i za druge nadje šta su sve radili. Sta su radili predstavnici kluba sa Grbavice kada su skontali da će ispasti, sta su radili predstavnici zrinjskog lađa su skontali da mogu biti prvaci, a sta smo to mi uradili kada smo skontali da nas kradu da ne bi bili konkurentni za titulu? Odmah ću ti reći, nista. E, sto se tu mi kao navijači nismo isprsilj pa namlatili Pilava, Colpu ili Dzemidzica jok, šetamo pored njih i pravimo se da ih ne vidimo, ali kada treba nesto preuzeti, e onda ide dogovorili smo kup i okaljas svu istoriju FKSarajeva.! Sad nam ni derbi ništa ne znači, a što se tražila pobjeda na derbiju I osvajanje Kupa, bas protiv tih koje ti preferiraš da se trebaju dobiti. Ne da smo ih dobili, vec rascijepali i sada nisu imali suta u gol, a gol dali. De ba ljudi okrenite se oko sebe i vidite ko ovo radi i sta je krajnji cilja. Kako odjednom zeljo, koji podržava colpu i lopove oko njega , se glorifikuje, a mi napadamo nas klub i nazivamo ga LOPOVOM! Ne vjerujem vam, ni sekunde. Lični interes nekoga iz HORDI u saradnji sa kriminalcima iz kantonalnog saveza u saradni sa vicom. E, tu je TACKA. Ponavljam za mene su HORDE nula, dok se ne izvinite klubu i svima koji za klub srcem navijaju.
Evo i oni tebe selame!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 maj 2025, 14:52

Šteta bi bilo izgubiti Zekića zbog šake debila,kažu doći će svako za pare,koji je to trener kojega bi mogli dovesti za te pare?Dobro nam je ovo neko podvalio ali što je najtužnije preko grupe koja se zaklinje u klub,ovo se mora što prije raspetljati jer prelazni rok i evropa je blizu,bojim se da sa novim turbulencijama oko kluba idemo na ruku dušmanima i rušiteljima a kontra svojih interesa

MirkoPlazibat
Kontakt:

Post Postao/la MirkoPlazibat » 13 maj 2025, 14:56

Dakson je napisao/la:
13 maj 2025, 14:30
pasa, krivimo grupu ako je 1000 ljudi te grupe stavilo svoj potpis. A da se potpisalo 1000 ljudi vjerovatno bi i ostalih 5000 clanova mislilo isto, ne bi nikoga krivili I ljudi koji se identifikuju s grupom nisu najcistiji sa saopstenjem.

Ne salju me ti tvoji koji hoce da se vrate na tribinu,da im Ibrakovic ponovo kupuje tene,da otimaju Na busevima,da guraju djecu u probleme,a da Zuli se saginju svako malo,sto trce Mirvicu sto ih je prpa pa trpaju druge…. Salju me oni sto ih su ih ti tvoji sa 16 godina gurali u probleme,sto se ne uvlace u bulju ni Mirvicu,ni Zuli,ni Dzeki Muminovicu…. Ja ne dolazim Iz tog svijeta Ali sam puno puta bio primoran nazalost… upravo radi tvojih. Ovo pisem i necu vise… znam puno i forum je samo jedno blebetalo,, svakom dobro… bili su veci problemi,rjesit ce se i ovo,treba stat Na loptu,neznam za saopstenje u slazem se da nije trebalo izlazit,Ali da ima mafije u klubu ima,da nije sve cisti nije….Ali nije se trebalo iznosit….
Druže ti si sam sebe pobjedio ovdje. Ne šalju te ovi, ali te šalju ovi, ne dolaziš iz toga svijeta, ali si bio primoran? Je li to znači da te neko maltretirao i tjerao da to radiš? Znaš svašta, ali nećeš da pričaš, a jučer si se registrovao na forum, za koji kažeš da je "blebetalo" da bi branio nešto čega nisi dio, jer kako kažeš, bio si primoran. Ne znam, ali k'o da su dvojica pisala, ko da imaš dobru i lošu stranu pa se bore koji će koju rečenicu napisati, svašta.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 13 maj 2025, 15:01

Anex je napisao/la:
13 maj 2025, 14:52
Šteta bi bilo izgubiti Zekića zbog šake debila,kažu doći će svako za pare,koji je to trener kojega bi mogli dovesti za te pare?Dobro nam je ovo neko podvalio ali što je najtužnije preko grupe koja se zaklinje u klub,ovo se mora što prije raspetljati jer prelazni rok i evropa je blizu,bojim se da sa novim turbulencijama oko kluba idemo na ruku dušmanima i rušiteljima a kontra svojih interesa
Ja zaista imam zamjerki po pitanju pojedinih poteza Zekića, laički/navijački gledano. Tipa eksperimenata sa pojedinim igračima i njihovim pozicijama, ali sve je to bez uvvida iznutra, a on opet bolje zna kakvi su oni tokom sedmice.

Najveći problem što ti se javlja njegovim odlaskom je što ko god da dođe mora proći barem 2 prelazna roka i jedna sezona da vidi kakva smo mi pogan pa tek onda da nešto uradi. Proćićemo isto ono što smo prošli i sa Rožmanom i Zekićem. Obojica da su ostali i narednu sezonu bi napravili top ekipu.

Zekić da ostane dogodine nogirao bi škart i sigurno ne bi ponovio neke poteze, a koje će ponoviti svako ko dođe na njeogovo mjesto.

Oni će naći posao za iste pare, a mi ostajemo gdje jesmo, sa svojim problemima.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 13 maj 2025, 15:09

Zeko87 je napisao/la:
13 maj 2025, 15:01
Anex je napisao/la:
13 maj 2025, 14:52
Ja zaista imam zamjerki po pitanju pojedinih poteza Zekića, laički/navijački gledano. Tipa eksperimenata sa pojedinim igračima i njihovim pozicijama, ali sve je to bez uvvida iznutra, a on opet bolje zna kakvi su oni tokom sedmice.

Najveći problem što ti se javlja njegovim odlaskom je što ko god da dođe mora proći barem 2 prelazna roka i jedna sezona da vidi kakva smo mi pogan pa tek onda da nešto uradi. Proćićemo isto ono što smo prošli i sa Rožmanom i Zekićem. Obojica da su ostali i narednu sezonu bi napravili top ekipu.

Zekić da ostane dogodine nogirao bi škart i sigurno ne bi ponovio neke poteze, a koje će ponoviti svako ko dođe na njeogovo mjesto.

Oni će naći posao za iste pare, a mi ostajemo gdje jesmo, sa svojim problemima.
Ma jednostavno trener ko nacrtan za FKS, on s Koševa treba otici samo u slucaju bolesne ponude, razlog ne smijemo biti mi.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 13 maj 2025, 15:18

Mislim da većina i više nego ikog što će podržavati podržava Zorana Zekića, i ne vidim razlog zašto se to uopće dovodi u pitanje.

Zoran jedini može nama iduće sezone da donese titulu, da Ancelotti dođe sad neće iduće osvojit titulu u ovoj ligi. Tako da puna podrška istinskih navijača Zoranu Zekiću, i znam da ga 90 posto ljudi podržava.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 maj 2025, 15:20

Horde Zla ne idu u lišticu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 maj 2025, 15:23

slika

Volim te Sarajevo!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 13 maj 2025, 15:24

Pendulum je napisao/la:
13 maj 2025, 14:31
13 maj 2025, 14:11
Pendulum je napisao/la:

Bili bi mi sad na diobi prvog mjesta da nam nisu ukrali 15 bodova. O čemu pričaš?
Maj 2025 ljudi i dalje vjeruju u ovo. :kafa: Mada iskreno mislim da sutra izgubimo 5-0 i na kraju zavrsimo cetvrti pojedini bi opet pozivali na strpljenje i branili klub. Jer eto strpljenje garantuje da ćemo sljedeće sezone biti prvi.
Jeste, vjerovati ćemo da je Sarajevo namjestilo kup sa lišticom a nećemo vjerovati da su nam ukrali 15 bodova. Sve si sa ovim rekao - aferim.

Ja sam gori što se raspravljam s tobom uopšte.

Sutra ako Bog da nećemo izgubiti 5:0 nego ćemo pobjediti 0:2 lagano, dočekati igrače na istoku ispred Koševa i podržati Zekića i SŠ u novu sezonu!

Strpljenje tj. kontinuitet na klupi je ono što nemamo zadnjih 12 godina (Husref je posljednji trener koji je dobio 2 sezone "u cugu" da odradi) i šta smo dobili stalnim promjenama? S ovim završavam svaku raspravu s tobom jer ideš na listu gnjavatora. :wave:
docekacemo qurko brate
Tekma u 9 nek zavrse do 11
ceremonija i dok se spreme
imaju dobre voznje
znaci trica pola 4 pred stadionom
da je petak il subota dosao bih
ovako se mora na poso a nisu vise godine da se mogu spojiti bez spavanja

Dakson
Kontakt:

Post Postao/la Dakson » 13 maj 2025, 15:26

MirkoPlazibat je napisao/la:
13 maj 2025, 14:56
Dakson je napisao/la:
13 maj 2025, 14:30

Druže ti si sam sebe pobjedio ovdje. Ne šalju te ovi, ali te šalju ovi, ne dolaziš iz toga svijeta, ali si bio primoran? Je li to znači da te neko maltretirao i tjerao da to radiš? Znaš svašta, ali nećeš da pričaš, a jučer si se registrovao na forum, za koji kažeš da je "blebetalo" da bi branio nešto čega nisi dio, jer kako kažeš, bio si primoran. Ne znam, ali k'o da su dvojica pisala, ko da imaš dobru i lošu stranu pa se bore koji će koju rečenicu napisati, svašta.
Imam ja dvije strane svakako,kako potreba zahtjeva… ja citam forum 20 godina i registrovao sam se ,citajuci sranja svakakva koja veze sa istinom nema… da imas malo pameti ,a ne moras biti direktno ucesnik neceg,ali si ukljecen ako ti je neko brat,bratic,sestric…. I da ne idem dalje… analaziraj malo ti vise svoju raju sto im je rampa bila zbog lizanja sa Zulom,sto su zivjeli na HZ, sad su im se opet krila digla….

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 maj 2025, 15:28

juka55 je napisao/la:
uprkos dobrom treneru, dobrim igračima, rekordnim transferom, dobrom kadrovskom politikom, prema svemu gledajući novom trofeju, dobrom posjetom, nažalost ostat će ova sezona upamćena kao jedna od najgorih ikada u modernoj historiji kluba...
Zasto?Jer je nekoliko pojedinaca napisalo nekakvu glupost i unijelo nemir u klub?
Ako pricamo o rezultatima najbolja sezona nakon duple krune godinama unazad tamo do 2015 i najbolje je tek trebalo stici ovi upuceniji znaju o cemu govorim ali eto nekome to smeta.

Bitno je da zbijemo redove i stanemo svi maksimalno uz ekipu i strucni stab,proslavimo najzasluzeniji kup u historiji takmicenja i konacno stvorimo taj kontinuitet

Volim Horde kao grupu koja me odgojila ali stvarno ako je neko ovo namjenski uradio bez bilo kakvog argumenta nadam se da ce ih stadion izvizdati i da nece odgovarati na zajednicko navijanje.Ovo je napisao neko ko ne zeli dobro za FK Sarajevo ili ti ga dusman
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 13 maj 2025, 15:35

napoleon72 je napisao/la:
13 maj 2025, 14:27
Ma hocu da ostane jer je vrhunski trener. Kup u prvoj sezoni i to kakav put do trofeja (Sloga, Zrinjski, Borac, Siroki). Odlicna igra, posebno u ovom periodu bez Guliashvilija, jer su mnogi igraci dosli do izrazaja. Fizicka sprema takodje vrhunska, ne pamtim kad smo zadnji put na skrgama docekali kraj utakmice. Dosta vise promjena, covjek ce se za nepunu godinu upisat u trofejne trenere i postat prvi strani trener koji je ista s nama osvojio.
+1

Uz osvajanje titule kao jedini način da se saradnja nastavi i nakon sljedeće sezone

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 maj 2025, 15:36

Bez hordi se ne moze skupiti 100 ljudi na doceku zato se ne treba provaljivati i pokusavati nesto organizovati. Jednostavno ostali navijaci nisu toliko zagrizeni da izdvoje sat-dva vremena da dodju do Koseva u to doba
Mozda proslaviti to protiv Radnika na prvoj domacoj

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, bosnas_, Dave, Google Adsense [Bot], Hamagara, mnon46, XCustom i 84 gosta.