FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
52
25%
Grupnu fazu
65
31%

Ukupno glasova: 208

luckystrike
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la luckystrike » 13 maj 2025, 15:38

Drugačiji je momenat, ne bih se iznenadio dobroj brojci na dočeku. Na kraju krajeva po povratku iz Banja Luke bilo je i žena s djecom, i mladog i starog, nisu svi vezani za HZ.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 maj 2025, 15:39

enzo1 je napisao/la:
13 maj 2025, 14:12
obrijanopile je napisao/la:
13 maj 2025, 13:49
enzo1 je napisao/la:
13 maj 2025, 13:34
Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
Najveći pljuvači su oni koji Koševo vide "možda" na derbiju i europi. Kad ste "svi" protiv sjevera onda prestanite snimati i slikati sjever kad su koreografije bakljade i druge stvari. Prestanite dijeliti i hvaliti se HORDAMA po društvenim mrežama kad su razne humanitarne i druge akcije.
vi pljuvači SJEVERA mislite da ste pokupili svu pamet svijeta i mislite da su vaša mišljenja i stavovi 100% ispravna i da ste samo vi pametni i znate šta treba da se radi.
HORDE "možda" jesu napravile grešku al zapamtite jedno: HORDE ĆE UVIJEK BITI TU, NIJE BITNO GDJE, KAD, POD KOJIM VREMENSKIM I DRUGIM USLOVIMA AL ĆE BITI TU I DAVATI 101% SEBE ZA GRB KLUBA! A vi, ja i 90% ostalih ćemo sjediti kući i gledati na tv-u "naše" Sarajevo kojeg eto više volimo nego ONI.
I pitanje za ove što "veličaju" Zekića, kakvu posljedicu će on snositi za grešku/pristup/eksperimentisanje protiv lištice, Slobode i drugih tekmi kada je rekao da je njegova greška?
Drug, HORDE su uradile sto niko, nikada nije. Rekle da je klub dogovorio titulu, da smo sve namjestili! Je li tebi jasno sta to znaci? Je li ti jasno da se klub može suspendovati na deset godina u svim takmičenjima? Je li ti jasno da ovi nije nikada uradila niti jedna navijača skupina u svjetu? BBB su bili životom protiv Manica, ali ovako nesto da su uradili nije im palo na pamet, mada su svi govorili da je Dinamo privilegovan. Ne brani se Sarajevo samo na tribinama, brani se i jezikom i tastaturom. To sto netko dolazi da utakmice ili ne, ne znači da manje voli Sarajevo, od onoga koji je napisao ovo sra.nje od objave. Ne zanima me ko ce biti trener, predsjednik ili sta vec ne, zanima me SARAJEVO. A očito da nekoga iz HORDI nekoga zanima da bude na nekom mjestu, pa je se drznu da nazove SARAJEVO klubom koji namješta, kupuje, tampi. FUJ. Da se sutra HORDE ugase, SARAJEVO ce i dalje biti. Ovim oni su doveli klub u pitanje, htjeli oni ovo vidjeti ili ne , a i ti s nima. Neka ih je stid i sram. Za mene su nule dok ne povuku objavu da je klub kupovao, stelio i dogovarao titule ili kupove. Ne mogu da vjerujem da se bilo ko stavlja na startu, ovih, koji su ovo uradili.
Slažem se da je napravljena "greška" i ne sumnjam da će se sve pozitivno završiti, al druže "neko - mirvić" se igra sa našim Sarajevom, dogovara sa ubicama, "vodi" rat protiv saveza. (ne kažem da smo dogovorili kup al im jesmo pustili da ostanu u ligi) Šta je klub uradio da se zaštiti, šta smo uradili po pitanju svih lakrdija zadnje 2-3 sezone. NIŠTA! Prodaje nam se magla i kad tad je moralo pući. Zekić i ostali se prave ludi ko fol ne znaju šta nama znači lištica i kakve emocije to budi. Halo ba ljudi, UBILI su nam momka od 24g i ranili 9 drugih! Meni lično derbi ne znači ništa u odnosu na tekmu sa njima. Te 2-3 tekme godišnje sa njima se ide glavom kroz zid, nema vraćanja fer-play lopte i TAČKA!
Eco prvi cu psovat Mirvica al nema logike da smo ih pustili u ligi al bas nikakve. Vodi se borba protiv saveza i tu smo nemocni,nista nismo uradili medjutim ni HZ nista nisu iradile po tom pitanju a trebaju da su udarna igla,sjeti se prije kako su HZ tjerale Usanovica i sta se sve desavalo,najlakse sve na klub prebaciti. Uostalom meni nije ni bitno,klub mi je ispred svih,ono sto znam je da smo na stabilnim nogama i to nekom nije odgovaralo od pocetka.

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 13 maj 2025, 15:44

luckystrike je napisao/la:
13 maj 2025, 15:38
Drugačiji je momenat, ne bih se iznenadio dobroj brojci na dočeku. Na kraju krajeva po povratku iz Banja Luke bilo je i žena s djecom, i mladog i starog, nisu svi vezani za HZ.
Sigurno će brojka biti dobra, jer će većina ljudi doći iz inata prema grupi. Vjerujem da dobar dio onih koji će doći, ne bi ni razmišljao o tome da prisustvuje, da se ova situacija nije desila. Navijači s ostalih tribina generalno vole prkositi grupi iz stava "neće meni neko govoriti šta da radim". Primjer toga je period Varešanovića, tada je dolazilo više ljudi nego na neke utakmice ove sezone. Zaista specifična skupina ljudi, zamisli da ideš na utakmicu iz inata – ludilo.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 13 maj 2025, 15:46

Ne stoji bezveze ona 'inat silan bosanski'. Dobro bilo da taj inat koristimo mudro, a ne na gluposti.

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 13 maj 2025, 15:46

curvanord je napisao/la:
13 maj 2025, 15:44
Sigurno će brojka biti dobra, jer će većina ljudi doći iz inata prema grupi. Vjerujem da dobar dio onih koji će doći, ne bi ni razmišljao o tome da prisustvuje, da se ova situacija nije desila. Navijači s ostalih tribina generalno vole prkositi grupi iz stava "neće meni neko govoriti šta da radim". Primjer toga je period Varešanovića, tada je dolazilo više ljudi nego na neke utakmice ove sezone. Zaista specifična skupina ljudi, zamisli da ideš na utakmicu iz inata – ludilo.
A sto hz imaju transparent u inat svima?

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 13 maj 2025, 15:48

Ma nisam dobro ni od poraza a ni od saopstenja do danas jos me glava boli ...

Nemam rijeci na sve

Hajd danas sam malo pametniji povodom svega pa jasnija slika ...

Na hajr i na dobro

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 13 maj 2025, 15:49

Sarajevo_BiH je napisao/la:
13 maj 2025, 15:46
curvanord je napisao/la:
Iskreno se nadam da se šališ i da ne očekuješ da na ovo odgovorim.

MirkoPlazibat
Kontakt:

Post Postao/la MirkoPlazibat » 13 maj 2025, 15:50

Dakson je napisao/la:
13 maj 2025, 15:26
MirkoPlazibat je napisao/la:
13 maj 2025, 14:56
Dakson je napisao/la:
13 maj 2025, 14:30
Ne salju me ti tvoji koji hoce da se vrate na tribinu,da im Ibrakovic ponovo kupuje tene,da otimaju Na busevima,da guraju djecu u probleme,a da Zuli se saginju svako malo,sto trce Mirvicu sto ih je prpa pa trpaju druge…. Salju me oni sto ih su ih ti tvoji sa 16 godina gurali u probleme,sto se ne uvlace u bulju ni Mirvicu,ni Zuli,ni Dzeki Muminovicu…. Ja ne dolazim Iz tog svijeta Ali sam puno puta bio primoran nazalost… upravo radi tvojih. Ovo pisem i necu vise… znam puno i forum je samo jedno blebetalo,, svakom dobro… bili su veci problemi,rjesit ce se i ovo,treba stat Na loptu,neznam za saopstenje u slazem se da nije trebalo izlazit,Ali da ima mafije u klubu ima,da nije sve cisti nije….Ali nije se trebalo iznosit….
Druže ti si sam sebe pobjedio ovdje. Ne šalju te ovi, ali te šalju ovi, ne dolaziš iz toga svijeta, ali si bio primoran? Je li to znači da te neko maltretirao i tjerao da to radiš? Znaš svašta, ali nećeš da pričaš, a jučer si se registrovao na forum, za koji kažeš da je "blebetalo" da bi branio nešto čega nisi dio, jer kako kažeš, bio si primoran. Ne znam, ali k'o da su dvojica pisala, ko da imaš dobru i lošu stranu pa se bore koji će koju rečenicu napisati, svašta.
Imam ja dvije strane svakako,kako potreba zahtjeva… ja citam forum 20 godina i registrovao sam se ,citajuci sranja svakakva koja veze sa istinom nema… da imas malo pameti ,a ne moras biti direktno ucesnik neceg,ali si ukljecen ako ti je neko brat,bratic,sestric…. I da ne idem dalje… analaziraj malo ti vise svoju raju sto im je rampa bila zbog lizanja sa Zulom,sto su zivjeli na HZ, sad su im se opet krila digla….
Haveru, ja ti ne idem na sjever, a raje što imam, ide sad upravo na sjever i vjeruj da ne znam šta rade. A to lizanje, takve i treba tjerati (naravno ako je istina) što dalje od grupe.

Ja ti volim Sarajevo i vjeruj svašta sam uradio zbog njega i da sam na sjeveru ne bi se složio s' ovim sve i da znam da je istina, jer ne mogu dozvoliti da se ime, grb i historija kluba uz koji sam odrastao blati radi nečijeg interesa i nekakvih predsjednika, uprava, navijača i ostalih, svi će oni druže proći, zajedno sa nama, klub, grb ostaju zauvijek. Sjeti se jedne parole hordi "biti srcem vezan u tome leži snaga".

Predsjednik, uprava, stručni štab, navijači nisu i nikad neće biti iznad kluba i ne smiju svojim postupcima nitko od navedenih da blati i sramoti ono zbog čega i jeste na stadionu, GRBA I IMENA FK SARAJEVO.

Pozdrav prijatelju.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 13 maj 2025, 15:54

curvanord je napisao/la:
Iz te grupe kamaru momaka ima koji se ne slazu s onim napisanim, tako da ce i taj dio biti prisutan ;)

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 13 maj 2025, 15:57

curvanord je napisao/la:
13 maj 2025, 15:49
Sarajevo_BiH je napisao/la:
13 maj 2025, 15:46
curvanord je napisao/la:

Iskreno se nadam da se šališ i da ne očekuješ da na ovo odgovorim.
Nemas ti sta odgovarati, ti optuzujes svoj klub javno da je namjestio utakmicu. Bolje bi tebi bilo da progledas, iako vjerujem da vec dobro gledas, samo si malo stavio ruzicaste naocale.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 13 maj 2025, 15:58

Kakvih ovdje idiota ima koji pisu nebuloze uzas znaci. Nije ni cudo sto nas vico yebe, sto nam je drzava u kurcu jos od rata i sto nikad napredka nece biti.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 maj 2025, 16:01

Kakav docek u 11 utakmica u 9,podjela medalja i sl
Nema njih vamo prije pola 3
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 maj 2025, 16:05

obrijanopile je napisao/la:
13 maj 2025, 13:49

Drug, HORDE su uradile sto niko, nikada nije. Rekle da je klub dogovorio titulu, da smo sve namjestili! Je li tebi jasno sta to znaci? Je li ti jasno da se klub može suspendovati na deset godina u svim takmičenjima? J

Pretjera ga i Ti, radi nekih anonimnih prijava, to uraditi, nemoguce. Za tango treba dvoje. Da to urade SB.
Eto neka se prijavi(napise) da je stela s Borcem i Zrinjskim . Po Tvom bi svi trebali apstinirati 10 g. Ne podrzavam saopstenje.

Ima li iko od Vas internet obrazovanih, da postavi neki komentar iz Sirokog ? Bilo bi interesantno
:kafa:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Komercijala19
Kontakt:

Post Postao/la Komercijala19 » 13 maj 2025, 16:05

ABD u sto vecem broju doci.Klub bez navijaca je nista a uvijek ima nas bolesnika koji se vazda smrzavamo i kisnemo zbog FKS i da ovo sad propustim.Dolazim i tacka
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 maj 2025, 16:16

Dokle je doslo da grupa krivi klub sto nije aktivniji u borbi protiv saveza a onda ostali krive grupu sto prstom nije mrdnula protiv saveza jer je to u interesu kluba.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 13 maj 2025, 16:22

Bio sam ja sa zenom i dvoje djece :)
Ali ja idem na sjever, to se ne pika. Daj Boze da sad bude stotinu u pola tri ujutru. Nije ni bitno na kraju krajeva, ko ima zelju nek dodje. Ja nemam zelje. Cekam slijedecu proslavu abd slijwdece godine titula

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 13 maj 2025, 16:25

Treba vrati Varešanovića masnog i nismo za bolje. Ovaj govori "šta smo napredovali opet ćemo biti četvrti", ovaj govori "ukrali nam 5-6 bodova". Ebem vam pleme dementno i bezobrazno.

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 13 maj 2025, 16:27

Evo proslo je par dana i nikakav dokaz se nije pojavio. To automatski znaci da je saopstenje bilo greška. Istina od pocetka je logika nalagala da je saopstenje pogresno sto zbog utakmice kako je tekla gdje smo izgubili od protivnika koji nije imao šut prema golu a mi nekoliko gol šansi tako i zbog nepostojanja interesa da to uradimo. Ali eto sacekali smo. Sada je red i obaveza grupe a prije svega tih desetak ljudi koji stoje iza saopstenja da se izvinu klubu zbog ocigledne klevete i da zavrsimo ovu pricu.

Tako bi pokazali da imaju hrabrosti da priznaju gresku a to je vjerujte najveca hrabrost i velika vrlina. Klub mora biti prije svega i za njega se sve radi. Ako postoji ljubav istinska prema klubu onda moraju ono povuci. Svi bi im oprostili tu grešku iako ce ostati nepopravljiva šteta. Guranje glave u pijesak i cekanje da se zaboravi i samo riješi neće pomoći jer je prekrupna stvar preko koje se ne može preći.

Ti momci iz grupe su napravili milion dobrih stvari na koje smo svi ponosni i necemo im nikada zaboraviti bez obzira na sve. Npr. ona slika ispred grafita na Socijalnom je bila za navijacke anale. Pa pomoc ljudima u Jablanici, davanje krvi i masa toga nas sve je cinila ponosnim. Molim vas i ovaj put pokazite hrabrost i povucite onu objavu.

I daj to uradite koliko danas pa da sutra slavimo svi.
KUP KUP KUP JE NAŠ.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 maj 2025, 16:30

GalileoGalilei je napisao/la:
13 maj 2025, 16:25
Treba vrati Varešanovića masnog i nismo za bolje. Ovaj govori "šta smo napredovali opet ćemo biti četvrti", ovaj govori "ukrali nam 5-6 bodova". Ebem vam pleme dementno i bezobrazno.
Ma to je i cilj nasih dusmana,trn u oku svima,poturaju prica,lazi itd nebi volio zbog kluba al bi volio zbog ovih svih sto im sve smeta,doba virsli i Baljka pa da napokon uzivaju,bilo ko da dodje sa parama poslije Mirvica i ako dodje desice mu se isto,svi gledaju licni interes,niko ne voli ljude sa parama i svi gledaju kako korist izvuc,retardiran narod evo 20 godina to dokazujemo.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 13 maj 2025, 16:32

GalileoGalilei je napisao/la:
13 maj 2025, 16:25
I nismo za boljeg sa ovakvim satro navijacima. Boze sacuvaj

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, HyperOS, juka55, Rodman i 48 gostiju.