Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
tabba77
-
Kontakt:
Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:27
Evo proslo je par dana i nikakav dokaz se nije pojavio. To automatski znaci da je saopstenje bilo greška. Istina od pocetka je logika nalagala da je saopstenje pogresno sto zbog utakmice kako je tekla gdje smo izgubili od protivnika koji nije imao šut prema golu a mi nekoliko gol šansi tako i zbog nepostojanja interesa da to uradimo. Ali eto sacekali smo. Sada je red i obaveza grupe a prije svega tih desetak ljudi koji stoje iza saopstenja da se izvinu klubu zbog ocigledne klevete i da zavrsimo ovu pricu.
Tako bi pokazali da imaju hrabrosti da priznaju gresku a to je vjerujte najveca hrabrost i velika vrlina. Klub mora biti prije svega i za njega se sve radi. Ako postoji ljubav istinska prema klubu onda moraju ono povuci. Svi bi im oprostili tu grešku iako ce ostati nepopravljiva šteta. Guranje glave u pijesak i cekanje da se zaboravi i samo riješi neće pomoći jer je prekrupna stvar preko koje se ne može preći.
Ti momci iz grupe su napravili milion dobrih stvari na koje smo svi ponosni i necemo im nikada zaboraviti bez obzira na sve. Npr. ona slika ispred grafita na Socijalnom je bila za navijacke anale. Pa pomoc ljudima u Jablanici, davanje krvi i masa toga nas sve je cinila ponosnim. Molim vas i ovaj put pokazite hrabrost i povucite onu objavu.
I daj to uradite koliko danas pa da sutra slavimo svi.
KUP KUP KUP JE NAŠ.

-
luckystrike
-
Kontakt:
Postao/la luckystrike » 13 maj 2025, 16:34
Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:22
luckystrike je napisao/la: ↑13 maj 2025, 15:38
Drugačiji je momenat, ne bih se iznenadio dobroj brojci na dočeku. Na kraju krajeva po povratku iz Banja Luke bilo je i žena s djecom, i mladog i starog, nisu svi vezani za HZ.
Bio sam ja sa zenom i dvoje djece

Ali ja idem na sjever, to se ne pika. Daj Boze da sad bude stotinu u pola tri ujutru. Nije ni bitno na kraju krajeva, ko ima zelju nek dodje. Ja nemam zelje. Cekam slijedecu proslavu abd slijwdece godine titula
Bila je i moja kona s troje male djece, kćerka najstarija 15-ak godina ima, kojima ne da na Sjever i redovno ih
tonta po utakmicama.
Bili smo i moja raja i ja, koji smo zadnji put na Sjeveru bili protiv 2023. protiv Sloge iz Doboja. Tada sam ostavio ženu na moru i došao na utakmicu i vratio se nazad, da podržim grupu u prvoj utakmici nakon bojkota.
Bože zdravlja, biću tu i ovaj put, vrlo sretan i radostan zbog novog trofeja u vitrinama mog najdražeg Kluba. Samo je važno da Klub iskomunicira direktno i blagovremeno - vrijeme i mjesto okupljanja.
...do smrti odani...
-
benko21
-
Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:34
Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:22
luckystrike je napisao/la: ↑13 maj 2025, 15:38
Drugačiji je momenat, ne bih se iznenadio dobroj brojci na dočeku. Na kraju krajeva po povratku iz Banja Luke bilo je i žena s djecom, i mladog i starog, nisu svi vezani za HZ.
Bio sam ja sa zenom i dvoje djece

Ali ja idem na sjever, to se ne pika. Daj Boze da sad bude stotinu u pola tri ujutru. Nije ni bitno na kraju krajeva, ko ima zelju nek dodje. Ja nemam zelje. Cekam slijedecu proslavu abd slijwdece godine titula
Bila je i moja kona s troje male djece, kćerka najstarija 15-ak godina ima, kojima ne da na Sjever i redovno ih
tonta po utakmicama.
Bili smo i moja raja i ja, koji smo zadnji put na Sjeveru bili protiv 2023. protiv Sloge iz Doboja. Tada sam ostavio ženu na moru i došao na utakmicu i vratio se nazad, da podržim grupu u prvoj utakmici nakon bojkota.
Bože zdravlja, biću tu i ovaj put, vrlo sretan i radostan zbog novog trofeja u vitrinama mog najdražeg Kluba. Samo je važno da Klub iskomunicira direktno i blagovremeno - vrijeme i mjesto okupljanja.
...do smrti odani...

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
-
obrijanopile
-
Kontakt:
Postao/la obrijanopile » 13 maj 2025, 16:36
Samozdravlje je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:05
obrijanopile je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:49
Drug, HORDE su uradile sto niko, nikada nije. Rekle da je klub dogovorio titulu, da smo sve namjestili! J
e li tebi jasno sta to znaci? Je li ti jasno da se klub može suspendovati na deset godina u svim takmičenjima? J
Pretjera ga i Ti, radi nekih anonimnih prijava, to uraditi, nemoguce. Za tango treba dvoje. Da to urade SB.
Eto neka se prijavi(napise) da je stela s Borcem i Zrinjskim . Po Tvom bi svi trebali apstinirati 10 g. Ne podrzavam saopstenje.
Ima li iko od Vas internet obrazovanih, da postavi neki komentar iz Sirokog ? Bilo bi interesantno
Drug, vjeruj mi da sa ovim savezom mogu šta hoće. Pa mi smo jedan od rijetkih klubova koji se usprotivio savezu i ja sam ubjedjen da i njihovog masla ima u ovome. Sarajevo je trn u oku svakom klubu. Mi smo , od kada je gicko u savezu, treći ili četvrti, a zarađujemo više od prodaje igrače od svih ostalih. Evo, borac je uradio dobar posao u Evropi, nece im otici niti jedan igrač za milion. Zrinjski odigrao dobro svoju grupu, prošle godine, jesi li sta prodali i za koliko? Sve je ovo određeno smišljeno i veoma je opasno za klub, a što to mi ne doživljavamo tako to je nesto drugo. Ovo smradovi svasta mogu i ne trebaju im dokazi.
Evo i oni tebe selame!
-
fks74
-
Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:01
Kakav docek u 11 utakmica u 9,podjela medalja i sl
Nema njih vamo prije pola 3
Još ako ne osvojimo trofej.

-
Anex
-
Kontakt:
Ja kako upropastiše atmosferu i proslavu trofeja pa ovo nema nigdje,hoće li doći na sljedeću domaću ili i to ne znaju?Hoće li navijati više uopšte i za koga ili protiv koga?Hoće li doći na evropske na sjever i navijati ili sa kapuljačama na glavama na istok ćutke?
-
THEC
-
Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:45
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:01
Kakav docek u 11 utakmica u 9,podjela medalja i sl
Nema njih vamo prije pola 3
Još ako ne osvojimo trofej.
pa s obzirom da je namjesteno, jel, to je sigurica, a i 4-0 nije los rezultat pred revans, mozda bi se i mogla sacuvati ta prednost bez stimanja

Pyro is not a crime !
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 13 maj 2025, 17:05
Sljedeci put kad bude namjesteno nek mi javi neko,hocu da ulozim velike pare.
-
Oerde
-
Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:56
Ja kako upropastiše atmosferu i proslavu trofeja pa ovo nema nigdje,hoće li doći na sljedeću domaću ili i to ne znaju?Hoće li navijati više uopšte i za koga ili protiv koga?Hoće li doći na evropske na sjever i navijati ili sa kapuljačama na glavama na istok ćutke?
Moje je misljenje da ce uskoro bojkot, obzirom da sam siguran da ovo ne podrzavaju svi sa tribine, te da ce sigurno posjeta opasti u narednom periodu, onda ce bojkot… jer nije mala brojka nego nece da dolaze.
-
Oerde
-
Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 17:05
Sljedeci put kad bude namjesteno nek mi javi neko,hocu da ulozim velike pare.
Kladionice ne prihvataju uplate nakon sto utakmica pocne, ili cak zavrsi. Mogu ti samo kasnije reci da je namjesteno.
Sjecas se kad smo namjestali sa borcem, pa ostali bez Gojkovica, Gulija, plus dobili par crvenih i sadaka sacuvala Lulicevu karijeru… toliko dobro namjestamo i dogovaramo da se ne moze znat dok susret ne zavrsi.
-
EastMadness
-
Kontakt:
Postao/la EastMadness » 13 maj 2025, 17:25
Oerde je napisao/la: ↑13 maj 2025, 17:07
Anex je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:56
Moje je misljenje da ce uskoro bojkot, obzirom da sam siguran da ovo ne podrzavaju svi sa tribine, te da ce sigurno posjeta opasti u narednom periodu, onda ce bojkot… jer nije mala brojka nego nece da dolaze.
Nem a godine da ne bude bojkot
-
HyperOS
-
Kontakt:
boki86 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 14:04
Dakson je napisao/la: ↑13 maj 2025, 14:01
Grupa je kriva,ali ta ista grupa je uvjek tu,A Mirvic i oni poslije Mirvica su samo prolaznici,dok ima love tu su… nemam nista protiv njega,Ali Na ljude koji zivotom brane grb ne moze se pricat lose….
E branite klub svaka vam cast, jedina navijacka grupa koja je javno prozvala svoj klub za namjestanje utakmica. Da imate imalo obraza, izasli bi ste u javnost sa istinom. Branite eto klub zivotom od tih izroda u grupi, eto vam prilike
Pitajte ko je od igraca dojavio za "dogovor" poslije tekme, pa onda pljujte po navijacima
Na kraju istina izadje na vidjelo, tako ce i ovaj put.
Vi koji trazite dokaze, a zivite u Bosni, ste smjesni.
Uostalom, jos uvijek je Aylin potpis bitan u klubu.

Zadnja izmjena:
HyperOS, dana/u 13 maj 2025, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
nokee
-
Kontakt:
Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:27
Evo proslo je par dana i nikakav dokaz se nije pojavio. To automatski znaci da je saopstenje bilo greška. Istina od pocetka je logika nalagala da je saopstenje pogresno sto zbog utakmice kako je tekla gdje smo izgubili od protivnika koji nije imao šut prema golu a mi nekoliko gol šansi tako i zbog nepostojanja interesa da to uradimo. Ali eto sacekali smo. Sada je red i obaveza grupe a prije svega tih desetak ljudi koji stoje iza saopstenja da se izvinu klubu zbog ocigledne klevete i da zavrsimo ovu pricu.
Tako bi pokazali da imaju hrabrosti da priznaju gresku a to je vjerujte najveca hrabrost i velika vrlina. Klub mora biti prije svega i za njega se sve radi. Ako postoji ljubav istinska prema klubu onda moraju ono povuci. Svi bi im oprostili tu grešku iako ce ostati nepopravljiva šteta. Guranje glave u pijesak i cekanje da se zaboravi i samo riješi neće pomoći jer je prekrupna stvar preko koje se ne može preći.
Ti momci iz grupe su napravili milion dobrih stvari na koje smo svi ponosni i necemo im nikada zaboraviti bez obzira na sve. Npr. ona slika ispred grafita na Socijalnom je bila za navijacke anale. Pa pomoc ljudima u Jablanici, davanje krvi i masa toga nas sve je cinila ponosnim. Molim vas i ovaj put pokazite hrabrost i povucite onu objavu.
I daj to uradite koliko danas pa da sutra slavimo svi.
KUP KUP KUP JE NAŠ.
+1
I ja uvijek kazem da ne treba ljagu na citavu grupu stavljati jer očito je da nisu cista posla unutar same grupe. Pa se nadam za rad dobrobiti i grupe i kluba oni prvo raščistiti posla pa i priznati grešku sto bi bio znak da tu ima bar trunku mozga jos.
-
NeSamSafetee
-
Kontakt:
Postao/la NeSamSafetee » 13 maj 2025, 17:38
HyperOS je napisao/la: ↑13 maj 2025, 17:27
Grupa je kriva,ali ta ista grupa je uvjek tu,A Mirvic i oni poslije Mirvica su samo prolaznici,dok ima love tu su… nemam nista protiv njega,Ali Na ljude koji zivotom brane grb ne moze se pricat lose….
E branite klub svaka vam cast, jedina navijacka grupa koja je javno prozvala svoj klub za namjestanje utakmica. Da imate imalo obraza, izasli bi ste u javnost sa istinom. Branite eto klub zivotom od tih izroda u grupi, eto vam prilike
Pitajte ko je od igraca dojavio za "dogovor" poslije tekme, pa onda pljujte po navijacima
Ovdje i kad se pita, odgovor je "saznati će se uskoro, istina uvijek izađe na vidjelo".
-
HyperOS
-
Kontakt:
NeSamSafetee je napisao/la: ↑13 maj 2025, 17:38
Ovdje i kad se pita, odgovor je "saznati će se uskoro, istina uvijek izađe na vidjelo".
Pa eto, zasto se dala podrska igracima nakon utakmice i zasto ovo saopstenje 2h nakon utakmice.
Vise ste se fokusirali na saopstenje nego na ono sta je stvarno problem.
Eto vas ko vučičevi ćaciji.
-
mnon46
-
Kontakt:
Ako nećeš napisat koji igrač je u pitanju i koje saučesnik, nayebem ti se najmilijih. I usput pokakim na saznat će se i istina će izaći na vidjelo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
NeSamSafetee
-
Kontakt:
Postao/la NeSamSafetee » 13 maj 2025, 17:42
HyperOS je napisao/la: ↑13 maj 2025, 17:40
NeSamSafetee je napisao/la: ↑13 maj 2025, 17:38
Pa eto, zasto se dala podrska igracima nakon utakmice i zasto ovo saopstenje 2h nakon utakmice.
Vise ste se fokusirali na saopstenje nego na ono sta je stvarno problem.
Eto vas ko vučičevi ćaciji.
Inače kad se klub optužuje za takve stvari, uz objavu dužu od 10 rečenica prilože se i neki dokazi. Očito su i Fukare ozbiljnije na tom polju.
-
obrijanopile
-
Kontakt:
Postao/la obrijanopile » 13 maj 2025, 17:43
Evo ja te pitam ko je od igraca, poslije utakmice, dojavio za "dogovir", posto si ga i ti stavio pod navodnike, onda predpostavljam da i ti u to sumnjaš? Daj nam tu istinu i reci ko je to rekao. Za ovo sto je izneseno trebaju dokazi, pa i u Bosni. Svaliti na svoj klub da je nastimao kup je ljaga koju ćemo teško saprari sa imena kluba, dok se sve ne sazna. Molim te, napusi nam ime igrača
Evo i oni tebe selame!
-
Kockoglavi
-
Kontakt:
Postao/la Kockoglavi » 13 maj 2025, 17:44
Nabijem im saopstenje na racku. Sto se mene tice nikad vise nemoraju doci
-
NoProfit
-
Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:25
Treba vrati Varešanovića masnog i nismo za bolje. Ovaj govori "šta smo napredovali opet ćemo biti četvrti", ovaj govori "ukrali nam 5-6 bodova". Ebem vam pleme dementno i bezobrazno.
Pa 90% istoka i zapada i jesu bili za Varešanovića. Ja da sam ikakav faktor u Hordama sve bih učinio da se, poslije tog perioda, te dvije tribine više nikad ne prozovu na zajedničko navijanje na utakmicama.