Brojnost je standardna skoro na svakoj utakmici. Na ostalim tribinama vise varira
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kud ne dojavi onome sto je 100% znao da je namjesteno a stavio 9.5KM na 2obrijanopile je napisao/la: ↑13 maj 2025, 18:53Ako je bio "igrac" spreman da " kaze" da smo "natimali kup", onda je morao da zna da će se kad tad saznati koji je to igrač i spreman je na pohvale ili posljedice.Yokohama je napisao/la: ↑13 maj 2025, 18:43Yokohama je napisao/la: ↑13 maj 2025, 18:35
Zamisli da je zaista neki igrač dojavio tako nešto.Izofirati ga pred sutrašnju utakmicu,ako uopšte bude u rosteru,je opet pucanje u koljeno.Igrac bi zbog toga Bog zna kakve sankcije od predsjednika dobio,pod uslovom da je sve ko sto je rekao.
Ko će stati uz tog momka? Ko će mu eventualnu finansijsku štetu nadomjestiti?
Ako postoji,igrača treba zaštititi maksimalno.
Edit: Ramic je zbog nabijanja lopte ispisnicu dobio.
Priča rekao je jedan igrač, ali poslije utakmice je priča za malu djecu, e, ja sam malo djete i želim da znam kako se zove igrač koji je poslije utakmice rekao da je FKSarajevo nastimalo osvajanje Kupa, a to nije rekao poslije 4:0 na Koševu.
Molim, ponovno, da se napise ime I prezime igrača. Znate onu staru, govori istinu pa makar staja sam na toj strani.
P.S. Zavrsena priča oko igraca!

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- Kockoglavi
- Kontakt:
A sto su se branioci hordi raspisali. Jbt pisati protiv kluba samo dalabu moze
Čuj puna podrška igračima i stručnom štabu i onda ne odu na gostovanje e baš su podrška
-
- Kontakt:
Vidis da su ljudi u problemu. Ne ides ni ti na gostovanje pa dajes podrsku.
Ako si bio na stadionu u subotu znas da je 90 posto prisutnih izasli ljuto i bijesno. Mnogi od prisutnih sa svih tribina bi u tom trenutku jos zesce reagovali i nema sta nisu govorili i pisali po deustvenim mrezama. Sutra kad ih je popustilo okrenuli plocu
Dok sam išao išao sam ,sad mi godine ne idu u prilog da skačem po gostovanjima,moja podrška klubu je bezrezervnai bez interesa
Lako je tuđim kxrcem mlatit
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa ako je bilo u afektu i ljutnji što razumijem,trebali su i oni okrenuti pločuTatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:49Vidis da su ljudi u problemu. Ne ides ni ti na gostovanje pa dajes podrsku.
Ako si bio na stadionu u subotu znas da je 90 posto prisutnih izasli ljuto i bijesno. Mnogi od prisutnih sa svih tribina bi u tom trenutku jos zesce reagovali i nema sta nisu govorili i pisali po deustvenim mrezama. Sutra kad ih je popustilo okrenuli plocu
Dok sam mlatio,mlatio sam i svojim,išao na gostovanja,trpio raznorazne stvari nekad i batine,sada mogu biti član kluba,biti redovan na Koševu,otići sa djecom u fan shop i dati podršku,više ja imam staža na Koševu nego većina godina starosti,budi pozdravljen
Pa baš iz ovog razloga smo i bili bijesni i ljuti jer smo znali da će nas svi razapinjati zbog tog rezultata.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:49Vidis da su ljudi u problemu. Ne ides ni ti na gostovanje pa dajes podrsku.
Raja je isključivo bila kivna na Zekića i sastava koji je izveo jer svi znamo da mi nemamo nikakav B tim koji se može nositi sa bilo kojom ekipom u ligi i ako mu utakmica Slobodom nije bila lekcija ne znam samo šta je umislio protiv lištice.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
24h do tekme niko nista tacno ne zna. Trofej obrukan kao da nismo osvojili.
Steta jer ako ga je iko zasluzio to je Sarajevo.
Steta jer ako ga je iko zasluzio to je Sarajevo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mislim da dosta raje jos nije pojmilo o koliko teskoj optuzbi se o ovdje radi. Kako zamisljate da bi izgledao taj demant, ogradjivanje, sta god? "Pogrijesili smo, ipak nam nije namjesten kup." i nista idemo dalje, jel? To ne moze ni u crtanom filmu i ne treba se niko zavaravati da ce se preko noci ovo rijesiti i raspetljati.
To je nažalost glavni razlog onog što je napisano.AVNOJ je napisao/la: ↑13 maj 2025, 20:03
Pa baš iz ovog razloga smo i bili bijesni i ljuti jer smo znali da će nas svi razapinjati zbog tog rezultata.
Raja je isključivo bila kivna na Zekića i sastava koji je izveo jer svi znamo da mi nemamo nikakav B tim koji se može nositi sa bilo kojom ekipom u ligi i ako mu utakmica Slobodom nije bila lekcija ne znam samo šta je umislio protiv lištice.
Nemate vi veze s mozgom da skontate šta je napravljeno
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Vnago su pojedena i to je sada gotovo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 maj 2025, 20:07Mislim da dosta raje jos nije pojmilo o koliko teskoj optuzbi se o ovdje radi. Kako zamisljate da bi izgledao taj demant, ogradjivanje, sta god? "Pogrijesili smo, ipak nam nije namjesten kup." i nista idemo dalje, jel? To ne moze ni u crtanom filmu i ne treba se niko zavaravati da ce se preko noci ovo rijesiti i raspetljati.
Ja bi izveo juniore i kadete, pa šta bude. Na kraju dati izjavu, ako je namješteno i ne treba nam trofej.THEC je napisao/la: ↑13 maj 2025, 17:01pa s obzirom da je namjesteno, jel, to je sigurica, a i 4-0 nije los rezultat pred revans, mozda bi se i mogla sacuvati ta prednost bez stimanjafks74 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:45Još ako ne osvojimo trofej.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:01Kakav docek u 11 utakmica u 9,podjela medalja i sl
Nema njih vamo prije pola 3![]()
![]()
Hajdeeeeeeeeee

-
- Kontakt:
Šta to ne mogu da skontam?Napoli je napisao/la: ↑13 maj 2025, 20:22To je nažalost glavni razlog onog što je napisano.AVNOJ je napisao/la: ↑13 maj 2025, 20:03
Pa baš iz ovog razloga smo i bili bijesni i ljuti jer smo znali da će nas svi razapinjati zbog tog rezultata.
Nemate vi veze s mozgom da skontate šta je napravljeno
Jel se treba biti neki nogometni mag da vidiš da trener već nekoliko puta u sezoni radi istu stvar i uvijek mu se obije o glavu pa se pokušava vaditi u drugom dijelu.
Cijeli stadion im je trebao jjebati mater na kraju da shvate šta su uradili a ne davati podršku što je ogromana večina navijača sa zapada osporavala a zatim ih optužiti za prodaju odnosno ne njih nego nekog iz uprave a njih kao direktne učesnike amnestirati od toga što je još veći apsurd.
Ni jedan rezultat, ni jedna uprava, niko do sada u historiji kuba nije navukao ovoliku sramotu na klub kao navijači sa onim dopisom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ja mislim da se samo čekao pogodan trenutak da se pokrene neki udar na ljude koji vode klub. Ovdje je neko opasno umiješao prste, daj bože da bude nahajr. Ne može se gledati kako napredujemo svakim danom, non stop se izazivaju neke turbulencije.